Vi nærmer os afslutningen på rejseåret 2016 - et af vore travleste nogensinde - vi kan mærke at den lave Rand kurs fortsat lokker mange glade gæster på ferie i det sydlige Afrika, og vore specielle skræddersyede arrangementer, som passer til den enkelte kundes ønsker og budget har stadigvæk et solidt kundegrundlag, selvom internet baserede bookings og katalogvarer med pakkerejser er blevet så udbredt. Dermed er det givet, at vi heller ikke i det følgende år vil ændre på konceptet, selvom det er gammeldaws!

 

Alle rejsemapper for gæster i jule/nytårsperioden er ekspederet, og for dem der måske først nu hitter på at det kunne være fint at holde jul i Sydafrika - så er det simpelthen håbløst for sent at sætte en ordentlig ferie sammen, da alle de bedste etablissementer er totalt udsolgte - til gengæld er det ikke spor for tidligt at starte på planlægningen af juleferien 2017 eller 2018! Kontakt os for et skræddersyet oplæg på jensen@icon.co.za

Også jagtsæsonen har været særdeles travl, med gode jagtlige resultater. Jagtåret kan opleves billeder på dette link, men hvad der er endnu bedre - alle de færdigt forarbejdede trofæer nedlagt op til 05/09/16 er på vej til vore kunder i Danmark! Dermed slår vi alle rekorder for hurtig trofælevering - som sædvanligt med prisgaranti for fragt/told/moms. Vi har kun et par enkelte ledige perioder tilbage i 2017 jagtsæsonen, så kontakt os for tilbud!

Luksustoget Rovos Rail "The Pride of Africa" er med rette blevet et af vore mest populære produkter. Med udgangspunkt fra den smukke historiske station i Pretoria, hvor vi leverer eller afhenter gæster med vor Rolls-Royce limousine service, betjener toget Cape Town, Durban, Victoria Falls og Dar Es Salaam, samt specielle golfture og to årlige afstikkere til Swakopmund i Namibia. Kontakt os på jensen@icon.co.za for et godt tilbud!

Der blev også tid til en enkelt jagttur udenlands - denne gang til New Zealand for at jage sambar hjort i bjergene - tryk på billedet herover for at se filmen fra turen til dette skønne land. I slutningen af november går det mod Gobi ørkenen i Mongoliet med en udsolgt jagtgruppe på jagt efter hvidhalet gazelle. Der skulle gerne, hvis alt ellers går vel, være en film på YouTube kanalen Safari-Jensen inden jul.

Safari cruises på Chobe floden ombord på The Zambezi Queen er meget efterspurgte - skal man en hel familie om bord, er det nødvendigt at bestille lang tid i forvejen, men på dette link opdaterer vi ugentligt ledige datoer, således at man kan planlægge rejsen, og evt. kombinere med safari i Okavango deltaet og besøg ved Victoria Falls.

Jagt ved Limpopo er for de jægere som ønsker at opleve en rigtig "pürsch" - i  2016 sæsonen gik vi gennemsnitligt 13,5 km på hver jagtdag til fods, men for ældre eller mindre adrætte jægere kan jagten godt indrettes med en langsommere tempo og anstand. Der bliver løbende foretaget forbedringer i campen, og som noget nyt tilbyder vi jægerne gratis lån af de fantastiske ViperFlex skydestokke, som har været en stor hjælp i jagtudøvelsen.

Vi har netop publiceret de nye 2017 priser for Idube Game Lodge**** i Sabie Sands Private Game Reserve og søsterlodgen Lukimbi Safari Lodge***** i selve Krugerparken. Idube lukker for en gennemgribende renovering i maj/juni 2017, og gældende for alle nye reservationer i 2017 opkræves nu en "Conservation fee" på R100 pp per døgn - dog højst R300 per ophold. Disse midler er øremærket til at sikre vildtbestanden mod krybskytteri.

YouTube kanalen SafariJensen med foreløbig 69 spændende natur- og jagtfilm har nu haft utrolige 600.000+ "kig" siden starten. Tryk på billedet herover for at besøge kanalen og tegn gratis abonnement, således at der gives automatisk besked hver gang en ny film er tilgængelig. Visuel markedsføring er vigtig for os, og for første gang har vi en engelsksproget film på kanalen - der kommer mange flere i den kommende tid, inkl. splinternye film fra den forløbne 2016 jagtsæson.

Inden længe bliver det flyttedag for nogle af indvånerne i vor spisestue - med en kæmpestor wapiti på vej fra USA, i følgeskab med muldyrshjort og prærieantilope, og så en sambar hjort fra NZ, er vi nødt til ommøblere væggene i gæstehuset, men afmosfæren forbliver med garanti stadigvæk hyggelig med levende lys og blomster, og god mad på tallerknerne. Se vore opdaterede 2017 priser på dette link!
Man skulle ikke tro det muligt, men Danmarks mest kendte og dårligst udstoppede dåseløve blev endnu engang støvet af og udstillet på den nylige jagtudstilling på Gram Slot. Arrangører og den ansvarlige udstiller må lide af total mangel på selvrespekt, når de kan hitte på at promovere en så uetisk nedskydning af tamdyr - måske de næste år markedsfører løvejagt i Givskud Løvepark - det vil givetvis være en større udfordring end denne såkaldte jagt, men det har vi tidligere behandlet i dette nyhedsbrev!
Grundet en afbestilling har vi en ledig drivjagtsperiode på det helt optimale tidspunkt i 2017 jagtsæsonen - min. 4 personer - se priser og detaljer på dette link.
Sydafrika er et dejligt land - det ved vore kunder, som kommer igen og igen, men vort politiske system må efterhånden være helt nede på niveau med nogle af verdens værste bananrepublikker. Det er ikke småting vi har været vidne til i det  forløbne kalenderår - udskiftning af en uregerlig finansminister, som ikke ville skrive under på præsident Zuma's korrupte handler (den nye holdt dog kun en weekend!), - et vanvittigt misbrug af offentlige midler til underhold og sikkerhed for Zuma og hans talrige koner og børn, og en berigelse af hele familien via kontakter til lyssky indiske forretningsmænd. Der leveres praktisk taget i dag ikke en eneste ydelse til den offentlige sektor, uden at korruption på en eller anden facon er en faktor. Jeg tror dog personligt på at festen er ved at være slut - ANC partiet mistede 3 millioner vælgere ved det nylige kommunalvalg, fordi den sorte befolkning i byområderne, som i modsætning til præsident Zuma både kan læse og skrive, har fået nok, og her har internettet spillet en ikke uvæsentlig rolle, og en dygtig sort oppositionsleder ligeså. Democratic Alliance regerer fortsat med et øget flertal i Cape Town og ved hjælp af koalitioner i storbyerne Port Elizabeth, Johannesburg og Pretoria. Blot her i hovedstaden undersøges nu korrupte kontrakter for mere end 10 milliarder Rand. En stribe BWM luksusbiler bestilt af det tidligere ANC byråd er blevet afbestilt - selv mit fortov i Bronkhorst Street er blevet fikset to år efter at en korrupt entreprenør forvandlede det til en slagmark! Jeg tror der er lys forude - festen er snart slut for ANC og deres kumpaner - beholder de Zuma perioden ud, får de et skrækkeligt parlamentsvalg i 2019 - det tør jeg godt vædde en Gin & Tonic på!

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 139

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 138

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 136

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 135

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 134

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 133

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 132

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 131

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 130

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 129

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 128

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 127