Igennem en årrække har vi haft en ordning, hvor en far eller for den sags skyld også mor, kunne tage en søn eller datter med på en gratis jagtsafari i Sydafrika. Det er en betingelse at vedkommende er jæger, men så betaler vedkommende også kun flybilletten og trofæafgifter for vildt nedlagt, mens selve jagten og opholdet er gratis.

I den forløbne weekend var vi på jagt i Karoo ørkenen med 13-årige Nicolaj, som er søn af vor afdøde jagtleder Benny Bjerg. Denne gang var det en helt speciel vildtart vi var på udkig efter - den smukke sabeloryx, som er udryddet i dens oprindelige udbredelsesområde, men efter genudsætning til gengæld talrig i både Sydafrika og Texas. Det var Nicolaj's niende vildtart siden han som 4-årig skød sit første vortesvin, og der venter sikkert mange flere oplevelser fremover, når man er så heldig at bo i et land, hvor børn og unge kan få lov til at vokse op med jagt fra en ung alder.

Den ordning har været meget populær, men har også sikret et generationsskifte blandt vore jagtgæster, som i løbet af 80erne blev til en samling ret ældre mennesker, og selvom vi har haft aktive jægere på op til 85 år, så skal der jo lidt udskiftning til, og de fleste forældre har stor fornøjelse over at dele en sådan jagttur med deres børn.

De to første billeder viser vist den foreløbige aldersrekord indenfor far/søn safari, mens billedet til højre viser 3 gerationer på jagt - i det tilfælde betaler den ene jæger fuld pris - nummer to jæger halv pris, og barnebarnet er stadigvæk gratis. En stor oplevelse at kunne jage en hel familie sammen ude i bushen.

Vi har far/søn/datter tilbud på samtlige jagter i Sydafrika bortset fra drivjagt på springbukke, og heller ikke på fuglejagts arrangementer er der mulighed for nogen rabat for familiemedlemmer, medmindre de er ikke-jagende gæster.

Kontakt os på jensen@icon.co.za for et tilbud på en far/søn eller far/datter safari
eller besøg referencer for at se hvad andre har ment om dette produkt!