Safari lodges i Sabie Sands Game Reserve

Sabie Sands Game Reserve er en samling af privatejede landområder langs med den vestlige grænse til Kruger National Park. Selve grænsen er efter nedtagningen af grænsehegnet ikke længere synlig, således at vildtet frit kan bevæge sig mellem nationalparken og Sabie Sands Game Reserve. Fordelen ved ophold i dette område fremfor selve Krugerparken er i første række friheden til at kunne færdes udenfor de faste grusveje og desuden efter solnedgang, hvor safarierne fortsætter med hjælp af spotlights. Derved øges mulighederne for at iagttage de såkaldte "Big Five", d.v.s. løve, leopard, elefant, næsehorn og kafferbøffel. Det foreslås at gæster medbringer passende vindtæt beklædning for køreture med åbne køretøjer tidligt om morgenen og sent om aftenen, hvor det kan være køligt.

 

Hvorfor koster disse lodges relativt mange penge?
Husk at der er utrolig forskel på kvaliteten af safari lodges i Sydafrika. Mange, ikke mindst en række danskejede etablissementer, gør nærmest indtryk af at være beliggende i hjertet af Krugerparken, når der i virkeligheden er tale om at man ofte skal køre i timevis for overhovedet at opleve storvildt. I Sabie Sands er dyrene lige uden for døren, og det gør oplevelsen så meget større og opholdet langt mere bekvemt og luksuriøst. Husk at tænke på dette, når De sammenligner priser. Det her er "rigtig" BIG 5 Safari, og De kommer ikke til at holde i kø på en asfaltvej inde i Krugerparken for at se en løve på 200 meters afstand!

Vor foretrukne partner lodge er Idube Game Lodge (tryk på link!)
 

HERUNDER PRÆSENTERER VI ET PAR MEGET EKSKLUSIVE LODGES I SABIE SANDS

Singita Lodge er den helt ultimative luksus - uanset om man bor på Boulders eller Ebony Lodge i Sabie Sands Private Game Reserve eller den nye Singita Lebombo inde i selve Kruger nationalparken ved kanten af Lebombo bjergkæden. Det ypperste indenfor safari!

PRISER GÆLDER INDTIL 31/12/2016

PRIS R21.750 PER PERSON I RIVER SUITE
R20.660 PER PERSON I BUSH SUITE
R54.375 FOR FAMILY SUITE (1-3) PERSONER (10.874/extra person)

PRISER INKLUDERER ALLE SAFARI AKTIVITETER / MÅLTIDER / DRIKKEVARER

 

 

Enestående lodges beliggende hhv. på en bjergtop og ved en flodsænkning i det nordlige hjørne af Sabie Sands Private Game Reserve, ejet og drevet af Sir Richard Branson fra Virgin Atlantic. Vi anvendte bl.a. denne lodge til overnatning for HM Kong Carl Gustav af Sverige og en højtstående delegation af svenske industrifolk i 1995.

 

ULUSABA ROCK LODGE PRISER INDTIL 21/12/16

MAKWELA SUITE - R13.805 per person

ROCK CLIFF ROOMS - R8.654 per person

MASTER BEDROOM - R11.229  per person

ROCK SUITE - R11.229  per person

 

 

ULUSABA SAFARI LODGE 2016 PRISER

SAFARI ROOMS - R6.125 per person

ELEPHANT ROOMS - R8.654 per person

RIVER ROOMS - R10.000 per person

Bemærk venligst at ingen børn under 12 år er tilladt på Ulusaba Safari Lodge