Alle rejsearrangementer indkøbt direkte fra Jensen Safaris afregnes af hensyn til Rejsegarantifonden til Samson Travel A/S i Frederikshavn. Det giver tryghed for vore gæster, og selvom kunderne i det tilfælde stadigvæk skal henvende sig til os omkring selve rejsearrangementet, så foregår betalingen ad officielle kanaler og giver kunderne mulighed for at tegne en syge- og rejseforsikring, samt en afbestillingsforsikring. Begge dele anbefales varmt, og vær opmærksom på at sidstnævnte skal bestilles allerede ved betaling af depositum. Tryk på logo herunder for direkte link til Samson Travel A/S hjemmeside. Link til Sydafrika produkter: https://samson-travel.dk/rejsemaal/afrika/sydafrika/sydafrika-mange-rejseforslag

JENSEN SAFARIS 98 42 78 00

Havnepladsen 5A - 9900 Frederikshavn - tlf. 98 42 78 00  - fax 98 42 78 05
E-mail: samson@samson-travel.dk - www.samson-travel.dk

 

Anne Rubow Damgaard - ard@samson-travel.dk
Laver de fleste af vore flyreservationer


Dygtig pige som skaffer de bedste priser!

 

Birgitte Lindberg Olesen - blo@samson-travel.dk
 

Sørger for at udsende fakturaer og ordrebekræftelser
- uden hende så det sort ud!

Kim Eibe - kef@samson-travel.dk
 

Supervisor i Odense afdelingen
Hjælper ofte med flyreservationer og tilbud

 

Samson Travel A/S i Frederikshavn og Jensen Safaris

Kært barn har som bekendt mange navne, og det gælder ikke mindst vor mangeårige samarbejdspartner i det nordjyske, som engang var Rejsecentret, og senere blev til A/S Dansk Rejsebureau og Weco-Travel, og derefter til det privatejede Samson Travel, som senest under overdragelsen til Holger Colding er blevet til SAMSON TRAVEL A/S. Det er dog stadigvæk et bundsolidt nordjysk firma, og specialet er Sydafrika rejser, og bureauet assisterer med at håndtere ikke blot deres egne Sydafrika kunder, men også alle vore direkte gæster, som af hensyn til REJSEGARANTIFONDEN foretager alle indbetalinger for landarrangementer til dette bureau. Til gengæld betaler vi alle gebyrer og bureauet ordner alt det praktiske omkring forsikringer. Henvendelser til Jensen Safaris kan principielt kun foregå per e-mail eller fax, men foretrækker De at få en person i telefonen, så kan næsten alle rejsearrangementer i Jensen Safaris regi indkøbes fra Samson Travel A/S.

     ANDRE BUREAUER


Principielt kan Jensen Safaris produkter indkøbes gennem ethvert skandinavisk rejsebureau tilknyttet Rejsegarantifonden, og bortset fra Diana Jagtrejser/Limpopo Travel, Buhl's Jagtrejser, Marco Polo Tours, Albatros Travel, Nyhavn's Rejser, Livingstone's og Hemingways (som enten er blevet hældt ud eller ikke ønsker at samarbejde med os af konkurrencemæssige årsager!), så kan De gå ind til næsten ethvert bureau og bede firmaet om at tage kontakt netop til Jensen Safaris, således at vi kan sikre Dem et kvalitets arrangement der garanterer en forsvarlig rejseplan og netop de oplevelser der skal til for at opfylde Deres ønsker og rejsedrømme.