Alle rejsearrangementer indkøbt direkte fra Jensen Safaris afregnes af hensyn til Rejsegarantifonden til Samson Travel A/S i Frederikshavn. Det giver tryghed for vore gæster, og selvom kunderne i det tilfælde stadigvæk skal henvende sig til os omkring selve rejsearrangementet, så foregår betalingen ad officielle kanaler og giver kunderne mulighed for at tegne en syge- og rejseforsikring, samt en afbestillingsforsikring. Begge dele anbefales varmt, og vær opmærksom på at sidstnævnte skal bestilles allerede ved betaling af depositum. Her kan De downloade brochure fra Samson Travel A/S eller se hele brochuren online på nettet på dette link

JENSEN SAFARIS 98 42 78 00

Havnepladsen 5A - 9900 Frederikshavn - tlf. 98 42 78 00  - fax 98 42 78 05
E-mail: samson@samson-travel.dk - www.samson-travel.dk

 

Hans Berthelsen - hbe@samson-travel.dk
Bureauchef

The Boss!

Specialist på Sydafrika

Anne Rubow Damgaard - anne@samson-travel.dk
Laver de fleste af vore flyreservationer


Dygtig pige som skaffer de bedste priser!

 

Birgitte Lindberg Olesen - blo@samson-travel.dk
 

Sørger for at udsende fakturaer og ordrebekræftelser
- uden hende så det sort ud!

Vivian Holst Andersen - vha@samson-travel.dk
 

Bogholder som holder styr på pengesagerne

 

Kim Eibe - kef@samson-travel.dk
 

Supervisor i Odense afdelingen
Hjælper ofte med flyreservationer og tilbud

 
   

Samson Travel A/S i Frederikshavn og Jensen Safaris

Kært barn har som bekendt mange navne, og det gælder ikke mindst vor mangeårige samarbejdspartner i det nordjyske, som engang var Rejsecentret, og senere blev til A/S Dansk Rejsebureau og Weco-Travel, og derefter til det privatejede Samson Travel, som senest under overdragelsen til Holger Colding er blevet til SAMSON TRAVEL A/S. Det er dog stadigvæk et bundsolidt nordjysk firma, og specialet er Sydafrika rejser, og bureauet assisterer med at håndtere ikke blot deres egne Sydafrika kunder, men også alle vore direkte gæster, som af hensyn til REJSEGARANTIFONDEN foretager alle indbetalinger for landarrangementer til dette bureau. Til gengæld betaler vi alle gebyrer og bureauet ordner alt det praktiske omkring forsikringer. Henvendelser til Jensen Safaris kan principielt kun foregå per e-mail eller fax, men foretrækker De at få en person i telefonen, så kan næsten alle rejsearrangementer i Jensen Safaris regi indkøbes fra Samson Travel A/S.

 

VITUS REJSER
Sølvgade 15 - 17
1307 København K
Telefon: 33 14 65 66
Telefax: 33 93 53 88
info@vitus-rejser.dk

   

Vitus Rejser - kendt for kvalitet
Vi har gennem en lang årrække samarbejdet med firmaet Vitus Rejser (tidligere 65 Ferie DANMARK) i København, som tilbyder afgange til Sydafrika i hele højsæsonen fra oktober - marts. Rejserne starter med 5 skønne døgn ved
Cape Town, inkl. en heldagstur til vinlandet og Robben Island, derefter to overnatninger på Jensen Safaris Guesthouse i Pretoria med tilhørende sightseeing i hovedstaden, efterfulgt at 2 døgn med åbne køretøjer i Krugerparken, og til slut et par dejlige døgn på Coach House***** i Drakensbjergene. Dette arrangement er blevet finpudset efter talrige feedbacks fra tidligere gæster, og det er Jensen Safaris kvalitet fra start til slut. Afgange er vist under grupperejser på vor hjemmeside, men se detaljeret program på firmaets egen hjemmeside www.vitus-rejser.dk eller kontakt bureauet på adressen vist herover.

     ANDRE BUREAUER

Principielt kan Jensen Safaris produkter indkøbes gennem ethvert skandinavisk rejsebureau tilknyttet Rejsegarantifonden, og bortset fra Diana Jagtrejser/Limpopo Travel, Buhl's Jagtrejser, Marco Polo Tours, Albatros Travel, Nyhavn's Rejser, Livingstone's og Hemingways (som enten er blevet hældt ud eller ikke ønsker at samarbejde med os af konkurrencemæssige årsager!), så kan De gå ind til næsten ethvert bureau og bede firmaet om at tage kontakt netop til Jensen Safaris, således at vi kan sikre Dem et kvalitets arrangement der garanterer en forsvarlig rejseplan og netop de oplevelser der skal til for at opfylde Deres ønsker og rejsedrømme.