Jensen Safaris har gennem mange år leveret en totalservice til vore gæster, med bestilling af fly, lejevogne, transport og overnatninger, for ikke at forglemme sejlture, sightseeing, ballonfart og mange andre detaljer, som tilsammen udgør et vellykket rejsearrangement. Vi er naturligvis godt klar over at mange surfer rundt på nettet efter flybilletter, men serviceniveauet er lavt på disse billetter, og gebyret på DKK 450 pp er godt givet ud, når der kommer flyforsinkelser eller aflysninger - så redder de dygtige medarbejdere på Samson Travel A/S i Frederikshavn vore gæster igen og igen, og man slipper for at stå i lange køer eller sidde på mobilen i timevis. Det er ikke mindst blevet aktuelt i disse Corona tider, hvor flyaflysninger ofte forekommer med kort varsel.

Airlink opererede tidligere i tæt samarbejde med South African Airways, men idag er selskabet helt selvstændigt og har såkaldt "code-share" med KLM, Air France, British Airways, Qatar Airways, Emirates og United Airlines. Det betyder helt praktisk at man kan flyve videre på selskabets regionalfly til nabolandene uden at skulle igennem paskontrol og bagageudlevering - bagagen kan checkes igennem til f.eks. Vilanculos i Mozambique og Windhoek i Namibia, og at gæster blot forbliver i transitområdet efter ankomsten til Johannesburg. Det er et meget pålideligt selskab, som anvender særdeles meget - ikke blot indenrigs, men også fordi de betjener nogle ruter mellem safari områderne og Victoria Falls etc., som gør turistrejser meget mere bekvemme.

 

GENÅBNING AF RUTER 1/4/2021:
Johannesburg og Maputo - 3 daglige afgange

Johannesburg og Lumumbashi - daglige afgange

 

 

 

 

GENÅBNING AF RUTER 1/5/2021:
Johannesburg og Maun - daglige afgange

Cape Town og Walvis Bay - daglige afgange

Cape Town og Victoria Falls
Kruger Mpumalanga og Livingstone (Victoria Falls)

Cape Town og Skukuza
Cape Town og Maun

Emirates har daglige forbindelser fra København, Oslo og Stockholm via Dubai til Johannesburg, Cape Town og Durban, og tillader såkaldte "stop-overs" for de gæster som har lyst til at opleve den spændende milionby.


VIGTIGT: FOR AT KUNNE LAVE EN FLYRESERVATION SKAL VI HAVE FØLGENDE OPLYSNINGER:

FULDE NAVNE PÅ SAMTLIGE PASSAGERER (NØJAGTIGT SOM OPGIVET I PAS!)

FØDSELSDATO FOR BØRN U. 12 ÅR

PRIVAT ADRESSE FOR ALLE PASSAGERER
MOBILNUMRE FOR ALLE PASSAGERER