I de gode gamle dage fløj praktisk taget alle vore gæster hertil med South African Airways - selskabet leverer klart den bedste kvalitet, og billige tillægsfly både indenrigs og regionalt, var et vigtigt salgs argument. I de senere år har vi dog været tvunget til at følge markedskræfterne, da salg af flybilletter udviklede sig til en regulær krigszone, hvor vi var nødsaget til at skaffe vore gæster de billigste forbindelser - mest i erkendelsen af at kun de færreste af vore kunder var villige til at betale for kvalitet. Lige nu har vi dog en situation, hvor næste alle selskaber smider billige priser på markedet, så vi har slettet prislisterne og indhenter nu tilbud i hvert enkelt tilfælde.

NOGET OM AT BESTILLE PÅ NETTET
En ikke ringe del af vore gæster bestiller nu om stunder selv flyreservationerne på nettet. Det vil altid være en smule billigere, end når man skal involvere mennesker af kød og blod, men ofte bookes tingene så de ikke passer ordentligt ind i land arrangementet eller endnu værre - at man går glip af rabatmuligheder på tillægsfly indenrigs og regionalt. Man udsætter også sig selv for stor risiko, fordi man ved forsinkelser står uden hjælp, hvis disse tillægsfly er udstedt på forskellige reservations numre - så bortfalder selskabernes ansvar ved forsinkelser helt automatisk og man risikerer en voldsom ekstraudgift til hjemrejsen. Dertil kommer at vi faktisk er dygtige til at finde plads på diverse “specials” til vore gæster, og giver hurtig service.

Under en voldsomme snestorm lige før jul for et par år siden strandede et stort antal af vore gæster i hhv. Billund og Kastrup, og her gik det pludseligt op for dem, hvor stor en fordel det kan være, at have købt sine billetter af mennesker af kød og blod. Vi ser ofte at gæster med internet bookings river hårene ud, når de går på nettet i gæstehuset og får kontakt med en telefonsvarer og besked om at ringe igen næste dag i kontortiden. Når de kommer så langt, så er løbet for længst kørt og alle pladser booked op af de dygtige rejsebureau folk, der med personlig service sikrer at vore gæster bookes om til pålidelige selskaber på gode forbindelser. Samtlige af vore kunder kom frem til Sydafrika til juleaften, og flere af dem sendte os bagefter en reference og et takkebrev for indsatsen!

 HVORDAN FÅR MAN DE ALLER BILLIGSTE FLYBILLETTER?

Ønsker man at sikre flypladser lang tid i forvejen, og særligt i ferieperioder, skal man ikke normalt regne med at kunne få fat i disse knaldtilbud. De udbydes ofte med relativ kort varsel, og skal sædvanligvis udstedes i løbet af 2 eller 3 døgn. Derefter er der som oftest overhovedet ingen mulighed for refundering ved afbestilling. Billige priser kan ofte hænge sammen med dårlige forbindelser, hvor man udsættes for lange ventetider, eller i nogle tilfælde skal flyve med dagsfly, med efterfølgende sen ankomst til Johannesburg O.R. Tambo International Airport eller Cape Town. Det kan igen medføre ekstra udgifter til transfers etc., da det i reglen vil være utilrådeligt for oversøiske gæster selv at køre efter mørkets frembrud. Almindelige økonomiklasse billetter sælges til mange forskellige prisklasser, og generelt gælder det også her, at man skal være ude i rigtig god tid for at få den billigste version. Vi assisterer gerne med at finde de billigst mulige flybilletter, selvom vi hellere ville nøjes med at sælge nogle gode flybilletter, men lad være med at rette henvendelse til os, hvis det kun drejer sig om at sammenligne priser på reservationer, som man allerede har foretaget andetsteds. Dertil har vi ganske enkelt for travlt, og vi sælger ikke hverken flybilletter eller rejsearrangementer på offentlig licitation.

 HVORDAN FÅR MAN STØRST MULIG KONFORT TIL DE BILLIGST MULIGE PRISER?

På trods af priskrig er South African Airways stadigvæk vor foretrukne partner, især når det drejer sig om langtidsplanlægning, hvor vi drager fordel af at billetter først skal udstedes 1 måned før afrejsen, og derefter stadigvæk vil kunne refunderes ved lægedokumenteret sygdom hos den rejsende eller dennes nærmeste familie. Selskabet har en flåde af moderne fly med særdeles god service og komfortable flysæder på Economy Class, for ikke at tale om Business Class, som hører til blandt de bedste i verden med komfortable flat-beds. Skal De virkelig spolere dem selv, så overvej evt. den billettype der hedder Business PEX, hvor man kun flyver Business Class på den internationale del. På South African Airways nyder man desuden gavn af prisbillige forbindelsesfly, såvel regionalt som indenrigs, og her kan der være store besparelser for de gæster som skal flyve lidt rundt i regionen under opholdet. Vi indhenter gerne priser på billigere selskaber, men nedenstående priser kan garanteres året rundt. I visse perioder har også SAA nogle "specials" på markedet, som dog oftest kræver næsten øjeblikkelig betaling og udstedelse af billetterne.

 FORKÆL DEM SELV PÅ SAA BUSINESS CLASS....!

INDHENT TILBUD PÅ ALLE BILLETTYPER FRA JENSEN SAFARIS PÅ jensen@icon.co.za 
VIGTIGT: FOR AT KUNNE LAVE EN FLYRESERVATION SKAL VI HAVE FØLGENDE OPLYSNINGER:
FULDE NAVNE PÅ SAMTLIGE PASSAGERER (NØJAGTIGT SOM OPGIVET I PAS!)

FØDSELSDATO FOR BØRN U. 12 ÅR / PRIVAT ADRESSE PÅ ALLE PASSAGERER