Da vi startede ud med dette produkt, var der mange af vore lidt mere modne kunder der rystede på hovedet. Langt størsteparten af vore gæster ved Horseback Africa har aldrig nogensinde siddet på en hest, og vel heller ikke forestillet sig at det var en aktivitet som de nogensinde ville begive sig ud på, men vore erfaringer med dette produkt har gjort skeptikerne til skamme. Nu er det et af vore mest populære udflugtsmål fra Jensen Safaris Guesthouse, og under "referencer" kan De læse hvad gæsterne har ment om oplevelsen. Husk at tage praktisk tøj på til disse aktiviteter - nok helst lange benklæder og praktiske sko. Ingen ture på mandage.
Dette rejseprodukt er med andre ord blevet særdeles populært hos vore gæster - ikke kun fordi det er underholdende og god værdi for pengene, men i særlig grad fordi værtsfamilien MacRae's er store personligheder - de er meget vidende og kompetente personer, som De vil få svært ved at sige farvel til. Faderen er professor i geologi og forfatter af skotsk afstamning, moderen hollænder, og alle 4 børn har fået hjemmeundervisning, og er service orienterede helt ud til fingerspidserne. Fælles for dem alle er en intens interesse for dyreliv og natur, og når man så kombinerer dette med en veludviklet humoristisk sans, så er der lagt op til en uforglemmelig dag på Horseback Africa!
Gæster forlader gæstehuset kl. 07:15 (sommermånederne) eller 08:15 (vintermånederne), og efter en times kørsel, enten i lejevogn eller med vor guide service, ankommer man og bliver mødt med kaffe/te og en interessant snak og heste og deres psyke. Senere bliver hver enkelt gæst interviewet for at finde netop den hest som passer til kundens erfaring og temperament. Man kan simpelthen ikke undgå af blive fascineret af den grundighed som værtsfolkene lægger for dagen.
Gæster bliver iført ridehjelm og benbeskyttere, og snart efter stiger man ved guidens hjælp om bord på de venlige af velafrettede rideheste. Her starter anden del af eventyret, for området er udlagt som et privat naturreservat, og på turen rundt kan man næsten være sikker på at møde giraffer, zebraer, gnuer og en række forskellige antilopearter. Det er altså rigtig hestesafari, og man kommer ganske tæt på de vilde dyr, som ikke opfatter hesten som nogen trussel. Derfor er det også enhver fotografs drømmetur rundt i bushen.
En såkaldt STANDARD HORSEBACK SAFARI inkluderer frokost bagefter rideturen og kombineres så med LION ENCOUNTER efter indtagelsen af frokosten. Der er mulighed for at gæster som ikke tør eller ønsker at ride på hestene, deltager i arrangementet, men så blot bliver kørt rundt på området i bil, og mødes med rytterne ude i felten og til den efterfølgende frokost. Det anbefales dog at man tager mod til sig, også selv om det måske er en lidt grænseoverskridende oplevelse - vi har endnu ikke hørt om nogen der har fortrudt beslutningen om at tage på Horseback Safari!

Horseback Safari og "Animal Interaction" koster inkl. frokost R2.000 per person
Ønskes kun hestesafari inkl. frokost betales R1.125 per person

 ANIMAL INTERACTION - POPULÆRT FOR GÆSTER I ALLE ALDRE!
Det andet produkt hos Horseback Africa er den såkaldte "Lion Encounter". Her lærer man ikke blot en masse om løvernes liv og familiestruktur, men får også lov at røre ved løveunger, og gå tur med dem ude i bushen. Det sidste er et utroligt hit hos børnefamilier, og det er ikke få som har kaldt denne oplevelse for højdepunktet på turen rundt i Sydfrika. Køber man LION ENCOUNTER separat, forlader man Jensen Safaris Guesthouse kl. 11:15 og starter med indtagelsen af en frokost (inkl.), og fortsætter derefter på løvetræf. Totalprisen inkl. frokost er R1.125 per person. Har man ikke selv lejevogn, arrangerer vi gerne transfer med privatchauffør.
Familien McRae har mange dyr, og fælles for dem alle er at de er fortrolige med mennesker. Dette girafføl blev udstedt af moderen og opflasket af børnene, og nu sørger den for underholdningen ved frokosten, hvor den kommer og hilser på gæsterne, og naturligvis bliver den så foreviget med unge og gamle!