Denne mindeside er etableret til erinding om Nicolaj's far, Susanne's mand og min bedste jagtkammerat og afholdte medarbejder, som efter 2½ års kamp mod kræften gik bort i april 2015. Vi vil forsøge at vise de mange sider af personen Benny og hans hobby og arbejde, og bringe de mange hilsener, som vi har modtaget i forbindelse med hans bortgang. De vidner nemlig alle om et usædvanligt menneske - talentfuld, engageret og på alle måder en sympatisk og hårdtarbejdende person. Billeder og fortællinger med relation til Benny modtages meget gerne på jensen@icon.co.za og vil efter godkendelse blive publiceret på siden. Herover ses Benny's sidste stykke trofævildt - et mufflon får nedlagt i Kroatien på Dugi Otok øen i Adriaterhavet 04/12/2013. Film fra Benny's mange jagtrejser kan i øvrigt ses gratis på dette link på: YouTube

Benny ønskede ikke nogen ceremoni, men den 28/04/2015 strøede vi hans aske ved den Limpopo flod, som han elskede så meget. Samme morgen nedlagde hans søn Nicolaj (9) en flot impala buk efter en to timers pürsch ved floden, og på den måde nåede vi på een dag at opfylde to af Benny's ønsker. Der oprettes en mindebænk med udsigt over floden - billeder vil følge, så snart denne er etableret.

Vi tog levering af impala trofæet kun 2 måneder efter den blev nedlagt - Trans African Taxidermists cc havde doneret en gratis hovedmontering til minde om Benny, og her ses fra venstre Adrian, Lorraine og Rodney Kretzschmar med en stolt Nicolaj, og til højre er trofæet hængt op i Nicolaj's værelse.

Nicolaj nedlagde sit første stykke vildt med Benny 12/02/2011 - lige før han fyldte 5 år - det var vor ambition at han skulle blive vor yngste jæger nogensinde, og det blev opfyldt!

Den sidste jagt gik til Limpopo i december 2014, sammen med en af vore gamle assistenter Stig, som nu er lokalt bosat, men det lykkedes ikke at nedlægge impalaen og jeg måtte love Benny at gøre dette efter at han var gået bort, og jeg lover Jer at det var et følelsesladet øjeblik for os alle.

Nicolaj er, heldigvis, en tro kopi af Benny, og hvad angår skydeegenskaber, og i weekenden forinden fik han lejlighed til at nedlægge nogle duer med luftbøssen og gøre det enhver lille ung jæger drømmer om.

Den 24/05/15 tog vi Nicolaj på en lille tur til bjergene ved Belfast og efter mange strabadser over stok og sten lykkedes det os at pürsche en flot blisbuk. Den lille jæger er ved at være sat i gear!

Den 30/07/15 havde vi portræt ophængning i morgenmads stuen - til højre mig selv i skytteuniform fra Wedellsborg - et billede jeg fik fra min fars dødsbo, og så havde Susanne tryllet lidt og lavet et billede i samme farver og tekstur med Benny, så vi kan mindes ham hver dag.

I slutningen af august har vi færdiggjort og installeret mindebænken ved Limpopo og plantet det første jacaranda træ ved bænken, som har en smuk udsigt ud over det sted, hvor vi spredte Benny's aske. Lige nu er floden næsten tørret ind, men inden længe begynder regntiden og så bliver stedet meget smukt.

Benny's liv i billeder og ord

Jagt og fiskeri var Benny's liv, men spurgte man ham om den "bedste" jagt i hans liv, svarede han altid at elefantjagten ved Gwaiy River Valley i Zimbabwe i december 1999 var udlevelsen af den ultimative drengedrøm, og overskyggede selv de krævende bjergjagter i Sibirien, Azerbaijan, Yukon, Spanien, New Zealand og Tyrkiet.

En anden stor drengedrøm gik i opfyldelse i 2003, da Benny i en alder af 34 år nedlagde en kafferbøffel - her slog jeg ham dog, da jeg selv skød min første bøffel i Rhodesia da jeg var 21 år gammel i 1975. Susanne var med, og turen involverede også gorilla tracking i Bwindi Impenetrable Forest ved grænsen til Congo.

I 2005 tog Benny på en solotur til USA for at jage puma i Rocky Mountains. Det blev til en drøj omgang, og jeg var glad for at været blevet hjemme - firmaet tilbød en gratis jagt næste år, hvis man ikke fik chancen til en puma, men det kunne de roligt gøre, mente Benny, da ingen ville være tossede nok til at gentage den stroppetur til fods på snesko!

På turen til Siberien havde Benny følgeskab af en af vore stamkunder fra Danmark, og bare transporten dertil var nok til at skræmme mig fra deltagelse, da jeg hverken stoler på russere eller deres transportmidler, men efter 3 døgns rejse fra Sydafrika med fly, flodbåd, gammel rusten lastbil, motorbåd og gåfødder ankom Benny til Siberien og fik drømmen om en ibex opfyldt. Han nedlagde også en maralhjort, men den var ikke stor nok, mente han!

I september 2008 var vi på vort livs eventyr sammen i vildmarken i Alaska - på jagt efter Alaska elg (moose), og det blev på mange måder en nervepirrende rejse med mange oplevelser. Tryk på billedet herover for at se film på vor YouTube kanal Safari-Jensen.

I 2004 var Benny på en dejlig solotur til skønne Irland og fik nedlagt to sika hjorte. Der var masser af vildt, og Benny blev meget gode venner med outfitteren og holdt kontakt længe efter.

Benny drømte om at skyde en stor kronhjort, men på første tur til Polen i 2003 lykkedes det ikke helt, da skudchancerne var forholdvis få, men syv år senere fik vi en dejlig 16-ender gjort på pampassen i Argentina til det halve af Polens priserne!

Jeg havde et par år tidligere nedlagt bezoar antilope (blackbuck) i Argentina, og det glædede mig da Benny også fik lejligheden, og ikke mindst at både ham og Jens og deres familier blev ligeså begejstrede for landet som jeg selv. Nedenfor kan I se resultatet af den mest eventyrlige andejagt - det kunne da imponere et par jyder som Benny og jeg, der aldrig havde set noget lignende. Tryk blot på billedet herunder for at se en film fra Argentina jagten med Benny i aktion på både kronhjort, antilope og ænder!

I juli 2006 drog vi på en sommerjagt på Grønland med Jens og et par kunder fra Danmark - det blev på flere måneder en uforglemmelig tur - ikke kun pga to moskusokser og et utal af spejlblanke fjeldørreder, men også pga den disorganisation der er så typisk for arktiske områder. Bl.a. havde de glemt vore soveposer, og lad os bare sige at kokken ej heller var helt ædruelig. Benny fangede og genudsatte vist 44 fjeldørreder på en time! Lidt bedre end barndommens fiskeri i Skjern Å! Tryk på billedet herover for en film fra turen!

De følgende to bjergjagter gik til hhv. Azerbaijan for jagt på turen, og til Tyrkiet for jagt på bezoar geden. Det er forbundet mede stor prestige at skyde disse bjergfår, og på den ene jagt var Benny sammen med en af vore gamle assistenter og på en anden en kunde. Tryk på de to billeder for at se film fra hhv. Azerbaijan og Tyrkiet!

Den ultimative bjergjagt tog Benny ifølge Jens til vildmarken i Yukon på et traditionelt horseback eventyr, hvor de bl.a. passerede den samme flod 32 gange på en dag! Jeg havde klogeligt nok valgt at lægge vejen til Arktisk Kanada (Nunavut) for en mindre krævende jagt på hvalros og senere til Nebraska på bisonjagt og laksefiskeri i Alaska. Vi havde ingen kommunikation overhovedet, og hold da op hvor var det spændende at møde Jens og Benny i Calgary lufthavn og finde ud af at de havde fuldt hus med et fint snefår og en caribou (Alaska ren) til hver. De kunne bare noget de to knægte - klik på det øverste billede med snegeden for at se Benny's spændende video beretning fra turen.

Den sidste deciderede bjergjagt før Benny blev syg, gik til New Zealand. Jeg havde selv forsøgt at skyde gemse i både Bosnien og Bulgarien uden held, men fik en aftale med en dansk herregårdsskytte som havde levet i en periode i NZ og derfor var stedkendt. Lejede en helikopter til dem begge, og Benny fik både en fin Himalaya Thar (herover) og ikke mindre end 3 gemser! Se film fra den lidt barske tur ved at klikke på det øverste billede.

Den første jagttur efter Benny's diagnose gik til Mauritius - en bekvem 4 timers flyvetur, og vi tog naturligvis Nicolaj og Susanne med, og boede ved en dejlig strand. Også en kunde fra København drog med, og både han og Benny fik nedlagt hver en rusa hjort, og vi nød den franskprægede gæstfrihed med fantastisk forplejning og fornøjelig jagt. Det kom der også en film ud af, og den kan ses ved at trykke på billedet herover.

Den allersidste jagttur til udlandet blev min egen fødselsdagstur til Peru, som i jagtligt henseende ikke var nogen stor succes, og trods en ihærdig indsats var det kun Jens der fik nedlagt den eftertragtede sydamerikanske whitetail hjort. Til gengæld havde vi en fantastisk tur til Cuzco og Machu Picchu - vi sludrede om det blot to dage før ude i haven, hvor enestående det besøg havde været, så vi fortrød ikke Peru, selvom det var en halvkriminel rodebutik. Se filmen fra turen ved at trykke på billedet herover.

 

Det var en stor lykke for Susanne og Benny da Nicolaj kom til verden i 2006 - det var en lang kamp at få ham produceret, men resultatet var bestemt også derefter, for han er nærmest et spejlbillede af Benny og er i dag det lyspunkt, som får os til at se lys for enden af tunnelen.

Benny blev født som yngste barn af Maja og Leo Bjerg i Tarm - han havde både en storesøster Connie og en storebror Bjarne, og var efter sigende fra barnsben lidt af en vildbasse, og fik nogle skrammer undervejs. Friluftsmenneske var han helt fra starten og en god kammerat.

Skolekarrieren var ikke den bedste - evnerne fejlede ikke noget, men interessen lå ude i naturen og ikke på klasseværelset med det boglige, men senere i livet blev Benny både computer fundi og dygtig til at redigere film - der var faktisk ikke den ting Benny ikke kunne fikse og reparere.

Dette billede er fra Benny's konfirmation i Tarm Kirke - han står no. 2 fra venstre i bagerste række. Benny er nem at få øje på på billederne - en flot gut, som mange piger i Tarm sikkert kan huske endnu!

Karrieren var fastlagt på forhånd - hele familien Bjerg var smede, og efter 10de klasse startede Benny i lære som værktøjsmager. Det bestod han med glans, men naturinteressen lurede i baggrunden. Benny er længst til højre i bagerste række - på det tidspunkt skulle man have sølvstænk i håret, og det skulle han naturligvis også have + en tatovering, som næppe var helt almindeligt dengang!

Lidt billeder fra Benny's teenageår - herover med kammeraten Thomas, som bl.a. lærte ham at man skal være pænt klædt på, og der var aldrig en skæv knap i Benny's påklædning.

Da lærebrevet som værktøjsmager var i hus sprang Benny sit livs første bombe overfor forældrene - nu havde han gjort sin pligt, og ville gå i lære som herregårdsjæger! Som sagt så gjort, og han tilbragte elevtiden på godserne Barritskov, Giesegaard og til slut hos min efterfølger på Wedellsborg. Her havde Benny en tam ravn og se bare stoltheden over at kunne holde det flotte kronhjortegevir - han havde næppe ventet dengang at skulle stå på flere af verdens højeste bjerge med de prægtigste trofæer! Alle Benny's læremestre vil utvivlsomt godt skrive under på at han var den bedste elev de nogensinde havde haft. Der var noget enestående over ham og den måde han arbejdede på.

På det tidspunkt var jeg i Danmark på en foredragsturne, og en aften i Ringsted kommer en lang gut over til mig og siger med et smil, at han godt kunne tænke sig at arbejde for mig i Sydafrika! Normalt checker jeg folk ud og forlanger skolepapirer og anbefalinger, men den aften glemte jeg alle forbehold, og sagde til Benny at "Du kan bare komme", og dermed startede et helt nyt kapitel i Benny's liv.

Han var en genert knægt dengang, men knaldygtig - lynhurtig og fantastisk med kunderne. Han var meget pligtopfyldende og 100 pct. ærlig, og vi havde dejlige seks måneder sammen, og jeg tror begge vi kneb en tåre ved afskeden i lufthavnen i Johannesburg.

Benny skulle dog hjem for at gøre uddannelsen færdig på Kalø Jægerskole, og her er han med kollegaerne og skolens leder Jørgen Fog tv. En dag sad vi i lejren oppe på et jagtområde i bushvelden, og landejeren sagde til mig, at jeg måtte have fat i den lange stodder igen, for jeg havde jo fået alt for meget at lave i den seneste tid. Dertil svarede jeg, at det kunne jo være skønt, men som bekendt skal der jo to til for at danse tango! Farmeren Coen Nel nævnte så, at Benny havde sagt til ham, og jeg bare skulle åbne min mund - så var han tilbage i Sydafrika igen. Samme aften kørte jeg ind til en telefonboks og byen og ringede til Kalø og spurgte Benny om det var sandt hvad jeg havde hørt. Det kunne han bekræfte (typisk nok havde han aldrig sagt det til mig!), og jeg bad ham om at glemme alt om job interviews, og tre dage senere var jeg på vej til Kalø og fik lavet en aftale med Benny. Han startede dagen efter skolens afslutning fra Billund, og dermed var hans skæbne forsejlet for de følgende to årtier.

Der var stil over det når vi drog i byen - herover er vi på vej i teatret med den første Rolls-Royce indkøbt i 1985 - sammen med to gamle assistenter Jens Kjær Knudsen og Stig Rasmussen. På det næste billede er Stig med igen, og derefter Ulrich Mathisen Hansen - en farmer fra Rhodesia og vor faste RR chauffør Sean Minnie, som kørte utallige brudepar til kirken med bilerne.

På et tidspunkt kørte vi tusinder af kilometer op i Afrika for at udforske især Namibia og Victoria Falls. Det var ved den lejlighed at vi "opdagede" skønne Lake Kariba. Benny skulle naturligvis udfordre alle grænser og tog på white-water rafting på Zambezi floden og sprang Bungy-jumping over Victoria Falls, til min store fortrydelse, men ungdommen er jo ikke let at stoppe!

Det blev til ridetur på elefanter og besøg ved Great Zimbabwe (th) ruinerne og til slut fik vi fundet et par unge gutter, som kunne køre Hilux'en tilbage til Pretoria, mens vi steg om bord på luksustoget ROVOS RAIL "The Pride of Africa" fra Victoria Falls til Pretoria. Den tur overbeviste os om, at dette nye produkt i høj grad ville egne sig til vore kunder.

I 2001 havde vi for alvor gang i produktion af Labrador retrievere - vi eksporterede i alt 56 Labrador hvalpe til Danmark, og på billedet var vi Bruno I, som døde året efter, Bruno II og Thor I, samt Benny 2 sorte Labradors Shaka og Tikka.

Susanne kom til Sydafrika med en gruppe pensionister fra 65 Ferie i København og mødte den stadigvæk noget generte Benny, men noget må der være sket, for kærligheden blomstrede og i 2003 blev Susanne og Benny viet af vor lokale tyske præst i vinkælderen under The Manor House. Ved hjælp af trusler og bandbuller var det lykkedes mig at få trukket Benny i en smoking - den første og eneste gang i hans liv, og selvom det skete under store protester, var det alligevel en glad og overrasket Susanne der mødte ham i døren - han lignede jo nærmest en James Bond i det udstyr, og jeg var lidt stolt, og meget rørt.

Bryllupsrejsen gik til Sydney i Australien og videre op langs med vestkysten til Cairns i lejevogn.

Det nygifte par på udflugt til St. Lucia ved Det Indiske Ocean - her nydes en picnic på stranden.

Her er vi på Coach House***** i Drakensbjergene med chefkokken Lukas Ndlovu, som to gange fulgtes med os til rejsemesser i Danmark. Lukas elskede Benny og gav ham et kæmpe knus hver gang vi kom til hotellet.

Det vendte op og ned på vort liv da Nicolaj kom til verden i 2006 - han blev døbt i en lokal kirke i nærheden af Tarm og på billedet er gudfar/mor, som er Susanne's svigerinde og bror, og mig selv. Præsten var sur, fordi vor kammerat Peter Erben tog billeder i kirken (han havde fået lov på forhånd!!) og vrissede af os, og de lokale kom til kirke i camping habit og korte bukser. Det havde jeg aldrig set før!

Endnu et dåbsbillede og på billedet TH er det en af de første juleaftener i Pretoria, som traditionelt holdes ude i haven ved gæstehuset. Herunder er det mig der har fornøjelsen af at underholde Nicolaj ved sandkassen.

Da Nicolaj blev født på fødeafdelinger på De Wilger's privathospitalet stod Benny og jeg og kiggede ned på ham, da han for første gang slog øjnene op. Det var et stort øjeblik, og personalet stod som lamslåede, da Benny skiftede ble på gutten - det havde de vist aldrig oplevet før, og i hvert fald aldrig så hurtigt, som Benny kunne gøre det!

Vi fik mange fisketure sammen med Benny - på disse to billeder er vi ved Lake Kariba, ombord på skibet The Southern Belle, hvor vi tilbragte mange skønne ture med danske gæster og velsagtens nåede at fejre en 5-6 nytårsaftener sammen. På billedet herover er det Nicolaj's første fisketur efter "breams" og herunder er det 3 tigerfish - hvoraf Benny naturligvis endnu engang havde fanget den største. Vi havde et evigt drilleri gående om hvem der kunne fange de største fisk, men når alt kommer til alt, så kunne vi altid glæde os over når modparten fik en god fangst, så det hele var kun for sjov.

Benny med hans forældre Maja & Leo Bjerg fra Tarm om bord på The Southern Belle på Lake Kariba.

Her har Benny med vanlig beskedenhed igen fanget den største tigerfisk!

Vi oplevede også Big Game fiskeri både ved Benguerra Island Lodge i Mozambique, hvor vi på denne tur hev to store sejlfisk i land, og senere blev det også til et par besøg ved St. Lucia på Zululand kysten i Sydafrika.

Her er Susanne og Benny taget på tur i Drakensbjergene med Nicolaj i rygsækken - kun 1 år gammel.

De første udflugter gik ofte til Church Square i Pretoria for at fodre duerne - det elskede de begge!

Når han da ikke var væk på jagt, nød Benny rollen som far i fulde drag!

Tv med yndlingsgravhunden Shaka, hyggefrokost i haven med Nicolaj og th fødselsdag for Benny 28/10/2001 med den traditionelle servering af hummer fra fiskehandler Petersen i Holte. Den tradition holdt vi ved lige i mange år, for når Benny fyldte år skulle der være fest!

Med en kone som professionel fotograf, er det ikke mærkeligt at vi har vidunderlige portrætter af Benny og Nicolaj under hans opvækst. Smukkere end det her bliver det jo næsten ikke!

Nicolaj's anden juleaften i 2007 - allerede dengang en frisk og smilende ung gut!

Julegaven i 2011 var det vortesvin, som Nicolaj nedlagde lige før hans 5-års fødselsdag!

Benny og Nicolaj boltrer sig i poolen ved gæstehuset - julen 2012

På rejse til Rom i 1998 - den sidste rejse gik til Paris og EuroDisney i august 2014.

Kondolencer modtaget

Kære Benny,

Tak for alle de oplevelser Du har været med til at give mig og min familie. Og alle de oplevelser Du har givet hundredevis af danske jægere i Afrika. Ikke kun fordi de var i Afrika, men også fordi de havde verdens bedste vært og PH. Jeg kender ikke en dygtigere jæger end Dig. Du vil altid være mit forbillede. Tak for alle de skønne rejser vi har haft sammen. Tak for alle de hyggelige timer i telte og hytter rundt i verden. Selv om Du var syg, tog Du Dig tid til jagt med mig. Det var så stort af Dig.

Benny, der findes meget få mennesker som Dig i verden. Du var bare så vild sej. Trods Din onde sygdom besteg Du 4.800 højdemeter i Peru med Susanne, Nicolaj, Holger og Jeg. Vi har haft så mange uforglemmelige oplevelser sammen. Benny Du levede livet som de fleste kun kunne drømme om, og når Du kigger tilbage på livet kan Du godt tænke "Ej, det fortryder jeg sgu ikke".

Benny Du har levet et utroligt spændende liv, der er en lille bitte trøst i denne svære tid for alle der var tæt på Dig. Du har med skønne Susanne fået den dejligste søn i verden Nicolaj, og han skal nok følge Din ånd og fodsport i livet. Selvom Du bliver meget svært at slå, så er jeg sikker på at Nicolaj bliver en mand og jæger af Guds nåde som Dig.

Jeg vil savne Dig i al evighed......Du bliver så svær at undvære.

Jens (Kjær Knudsen)

Kære Benny
 

Vi er mange som vil huske dig for altid. Ikke kun for din alt for tidlige død men i høj grad for den person du var i livet.  For os var du en guttermand på vores livs rejse.

 

Du har givet os oplevelser som vi aldrig vil glemme, og vi vil ære dit minde med fortællingerne om disse. Du vil for altid leve i vores erindringer om en stor jæger, som lærte os at jage det afrikanske vildt.

 

Må du hvile i fred, og for altid blive husket for det gode du var.

 

Tak for alt.

Kærlige og dybtfølte tanker

 

Jarl Kristensen

Peter Weiss Tønder

Rasmus Karlog

Søren Koue Rasmussen

Bertil Lauersen

Søren Bruun

Søren Møller Andersen

Arvid Wachtmeister

Kristian Stæhr Gregersen

Og Erik Kjær Poulsen

Det er med stor sorg vi erfarer at, Benny er draget til de evige jagtmarker, det er bare alt for tidlig hvad er det for en gud vi har, man kan godt somme tider synes det er urimelig for Benny skulle have haft mange gode år endnu.

 

Vi har haft mange gode oplevelser sammen med Benny han har gjort et stort indtryk på os, vi har fortalt til svigersønnen, at han kunne glæde sig til at møde Benny vi havde talt om at komme ned til jer i 2016, mon ikke vi kommer alligevel.

 

Du har mistet en kær og nær ven, vi tænker på dig i denne svære stund, vi ved at du betragtede Benny som din søn og nok også som en fremtidig afløser, men sådan skulle det ikke være.

 

Ære Være Bennys Minde.

 

Hils Susanne og Nikolaj og giv dem en kæmpe trøstende knus fra os på heden.

 

De kærligste hilsner fra

 

Carlo Jørgensen og Hanne Lund Pedersen

Bindstowvej Ørre Herning

Det er med stor sorg, at vi har modtaget den triste nyhed om Benny's alt for tidlige død. Sammen med Benny havde vi nogle fantastiske jagtoplevelser og nogle mindst ligeså mindeværdige stunder ved bålet. Vi ser tilbage på stunderne sammen med Benny med stor glæde.

 

Overbring venligst hans familie vores kondolancer

 

Jacob Jeppesen, Michael Jeppesen

Jeg tror tårene får frit løb mange steder i disse timer hos mange danske jægere og deres familie.

For mit eget vedkommende gælder, at jeg genetisk er ud af en meget følelsesladet familie.
 

Ellen og jeg kom igennem frokosten med en stor klump i halsen, mens vi tog nogle af vores Afrika-bøger ud af reolen og fandt frem til vores mange gode billeder af Benny.
 

Nu er jeg gået ned i kælderen for at være mig selv - tænke tilbage. Og så pibler det bare frem.

Jeg har været på jagt med Benny i 7 omgange.
 

Først med slagteren i 2005 ved Limpopo.
Næste år i Grønland.

Så tre gange med børnebørnene Daniel, Kirstine og Marcus igen ved Limpopo.

Og slutteligt 2 gange til Karoo.
 

Når jeg sidder her i kælderen i Ringsted. Når jeg er i mit arbejdsrum på Læsø. Eller når jeg hygger mig i mit whiskyrum på ødegården i Sverige. Så er jeg alle steder omgivet af fantastiske minder om jagtoplevelser med dig og Benny.

Her i kælderen ligger der en zebra og en koantilope på gulvet. På væggene billeder af sabel, oryx, bushbuck og meget mere.
 

På Læsø hænger min oryx med et horn på hver side af det gennemgående spær, og på endevæggene den waterbuck jeg skød lige da vi havde passeret porten på jagten med slagteren, og på den anden side den waterbuck vi skød fra offentlig vej på vej hjem - " half price " sagde Rudy, fordi den sandsynligvis ville være returneret til den anden side af floden senere på dagen.
 

I Sverige hænger det meste - og alle springbukkene. Min moskus står på arbejdsbordet.
 

Alle trofæerne rummer fantastiske minder. Og jeg tror, at Benny har stået ved min side - eller bag mig ved langt de fleste.
 

I min jagtrejsebeskrivelse fra 2011 prøvede jeg at vise, hvordan jeg så Benny:
 

"Benny er den udførende PH`er i teamet. Vestjyde og uden andres tendens til vedvarende vellevned. Derfor er han stadig meget stram i sin kropslige komposition. Lidt langlemmet i det hele og med store jagtlige ambitioner. Har jaget alt over hele kloden. Jeg ved ikke, om Benny sover. Han går i seng efter os andre og er oppe før. Jeg tror, der under overfladen er lidt mere temperament, end han lader sig mærke med. Kvinder, børn og hunde bliver trygge i hans selskab. Vi andre får en tendens til at blive lidt selvkritiske, når vi ser en sådan samling af maskuline dyder. Og selvfølgelig er han en fremragende kok, som tryller tingene frem - før vi er stået op - mens vi sover til middag - når vi tager et brusebad og får en GT. Jeg har flere gange haft betydelige problemer med at normalisere min hustrus forventningsdannelse når hun har været på tur i samvær med Benny ".
 

Jeres savn og smerte må være næsten ubærligt i disse timer og dage.
 

Og alligevel skal I gennemføre en daglidag - på den korte og den lange bane.
 

Det bliver en hård tid.
 

Jeg forstår, at Benny ikke ønskede nogen højtidelighed.

 

Æret være Bennys minde.
 

Niels, Ellen, Marie, Maja, Lars, Daniel, Kirstine og Marcus (Tørslev familien)

I want to offer my condolences with the passing of your long-time assistant and colleague  Benny Bjerg. Benny was intrinsically part of Jensen Safaris "brand" I wish you peace.

 

Kind Regards

Marius Coetzee - University of the Free State

Jeg kan slet ikke finde finde ord for hvor knust jeg er over Bennys bortgang og for hvor uendeligt svært dette må være for jer alle tre. Vi havde en utrolig dejlig dag med dem i Danmark i sommers. Benny var som altid en super flink,  kærlig og stærk ven. Senest emailedes vi om at mødes i Asien og snorkle med drengene... Jeg prøvede at få ham til at snakke med mig per telefon. Han sagde stemmen var for dårlig og svarede altid let på spørgsmål hvordan han havde det. Ikke nogen ynk der. Han var så meget stærkere end de fleste.

Utroligt naivt troede jeg han var rimelig stabil...  at vi stadig havde tid. Ikke at det betyder noget som helst nu, men jeg er selvfølgelig uendelig ked af at jeg ikke nåede til Sydafrika. Jeg ville ønske hele vor familie var kommet dengang, men fandt det vigtigere at betale Benny tilbage for den investering vi havde lavet i tidernes morgen. Det var vigtigt for os begge at dette ikke var et udestående i den svære tid han havde foran sig. Jeg kunne jo ikke sælge jorden. Jeg måtte låne pengene, så jeg kunne betale tilbage med det samme. Det har taget lidt tid for mig at indhente dette.
 
Nu handler det jo om Susanne og Nikolaj. Vi er jo langt væk, men ville ønske vi kunne hjælpe på en eller anden måde. Jeg vil rigtig gerne skrive til Susanne. Kan jeg gøre dette nu eller skal jeg vente lidt? Vil du sige til hende at vi tænker på dem? Det er afgjort for tidligt at tale om dette med hende, men vores lille paradis her i østen er jo et helt fantastisk og trygt sted at finde ro og venskab, med minderne og dagligdagen lidt på afstand. Lana er ganske enkelt utrolig til at håndtere svære situationer. Hendes mor døde jo ung i Lana's egen pleje af kræft, så hun har en dyb forståelse for dette.
 
Holger, jeg tror jeg forstår hvor helt utrolig svært dette må være for dig. Jeg ved hvor stærk du er og hvor vigtig du er for at I alle kan komme igennem den aller sværeste tid og håndtere alt det praktiske. Jeg kender dig også godt nok til at du nok ikke er til snak om alt dette, men vid at jeg altid er her hvis der er brug for en sludder, eller for nogen som helst andet jeg kan bidrage med. Jeg har også bredde skuldre og ville ønske disse var lidt tættere på jer.

Jeg holder her da du jo har meget vigtigere ting at tage dig til.

En Viking er gået til Valhalla. Må de tage vel imod ham. Du og jeg finder ham selv en dag ved højbordet.

Et rigtigt stort mande knus fra mig,
 
I evigt venskab,

Peter (Erben)

I am so shocked. I did not know Benny was ill, and certainly not seriously!

The last time I saw him was when I (and my friends) went on the Rovos Golf tour and we stayed with you. That was Nov 2013. 

I feel very sorry for Sanne and the kids. He was far too young.

I know that you were also such close friends and colleagues over the many years he was in SA. You shared a lot together, in your business and privately.  

His passing will be a big gap in all your lives. 

My deepest condolences to Sanne. 

With kind regards and my best wishes.

Maurice (Schwer) - South African Airways, København

Det var en frygtelig tidlig afgang for så ung en mand men værst for de efterladte Susanne og hans søn som nu er uden mand og far alt for tidligt. At du også vil savne ham enormt, er ingen overraskelse for nogen, da du jo kom til at betragte ham som den søn du aldrig fik men gudskelov, så vil du være der for Susanne og Nicolaj. Godt at I nåede at få en masse gode ture sammen som du nu må nøjes med, at se tilbage på.

 

Hils Susanne mange gange og sig, at jeg føler med hende. Jeg ved hvad det er, hun må gå igennem nu. L

 

Med venlig hilsen / Kind regards

 

Bente Matthiesen - South African Airways, København

Kære Holger – vi har med stor sorg i dag i JP  set, at Benny er død. Vi anede ikke, han var syg. Kræft er noget forfærdelig noget, den skelner ikke mellem gammel og ung  Vi kender ikke hans kone og lille søn, men vi tænker meget på dem – og ikke mindst på dig. Det er vores indtryk, I havde et formidabelt samarbejde. Vi er glade for, vi har en del film med Benny – vi ser dem en gang imellem. Mange hilsener og tanker   Jørgen og Mette

Netop hjemkommet fra ferie i Spanien læser jeg i en ældre udgave af Jyllands-Posten, at Benny Bjerg er død.

 

Min mand og jeg vil hermed gerne kondolere. Det må være rigtig hårdt for Susanne, sønnen og Dig, og vi føler meget med Jer.

 

I den korte tid vi var sammen med Benny, fik vi helt klart et indtryk af en usædvanlig venlig og sympatisk mand med en stor viden om sit arbejdsfelt, der helt klart også var hans hobby.

 

Mange ønsker for Jer om en god fremtid, venlig hilsen

Finn & Inger Lindhardt

Tak for at du gav os besked.

Det gør ondt indeni os.

Hvis der er det mindste vi kan gøre for dig -for Nicolaj - Susanne, skal du lade os det vide. 

 

Ole & Carina (Larsen) tidl. assistenter Jensen Safaris

Erfarer via jeres hjemmeside, at Benny ikke er hos jer mere.

 

Det gør os utroligt kede af det, for alle nede hos jer.

 

Vi har i årenes løb ofte vendt tilbage til de utrolig gode oplevelser  vi har haft hos jer, og ikke mindst de dejlige dage og jagtminder vi har haft sammen med Benny, dels i Limpopo og  dels i Dragensbjergene.

 

Sender jer alle mange hilsner med håb om rigtig gode tider fremover.

 

Orla og Bente Jacobsen

Det er med stor sorg og shock, at jag hörte om Bennys sygdom og alt for tidlige död for et par dage siden. Vi gik på
Kalö sammen i ’95 men har dessvärre kun truffet hinanden lejlighedsvis siden, så jeg er ked af at indrömme at jeg
ikke kendte til hans sygdom. Benny var altid en god kammerat med et fantastisk humör og et smittande smil som
det gör ondt at vide, at man ikke kommer til at se igen. Han kommer altid at väre savnet af alle os der kendte ham.

Med min dybeste medfölelse

Brian Pedersen

Kære Holger,

Det var da en frygtelig besked – det gør mig meget ondt for hans søn, kone og dig, hvor Benny var den søn, du aldrig selv fik.

Jeg ser helt klart for mig – Benny – den flotte og glade fyr, som for mange, mange år siden kørte os ud til Sun City for at se en golf  turnering.  

Hvor er livet uretfærdigt. Jeg har vedhæftet et smukt digt om det at miste en, man holdt af. Kigger nok forbi Pretoria og hilser på næste gang, vi er på de kanter. 

Mange hilsner fra os begge

Anne (Zillstorf)

Jeg har hoert at Benny er doed.

Det er forfaerdeligt og i saa ung en alder.

Det goer mig ondt for Benny's soen, kone og isaer dig.

Det maa vaere som at miste en soen Og ens bedste ven paa en gang.

Det eneste positive ved en doed er at der Ikke laengere lides og Benny har faaet Fred.

Benny har levet et spaendende og eventyr fyldt liv med masser af udfordringer og smukke natur oplevelser. Et liv Ikke mange er Saa heldige at kunne leve.

Det glaeder mig at Benny trods sin unge alder fik alt det med sig.

Mange varme tanker til Benny's familie og Jensen Safaris i denne svaere tid.

Didi (Randless)

Jeg lever for tiden i den australske outback, og har sjældent forbindelse til nettet. Det kom derfor som et kæmpe chok for mig, da min mor gjorde mig opmærksom på Bennys alt for tidlige bortgang!

Det gør mig ufatteligt ondt at høre, og alle mine tanker går til dig, Susanne og Nicolaj!

Kh. Andreas Krarup

Det er med stor sorg Connie og jeg har modtaget meddelelsen om Bennys pludselige død. Vores tanker i denne svære stund går ikke mindst til hans kone og barn, men også til dig ved tabet af din betroede medarbejder og ven.

 

Mange venlige hilsener

 

Connie og Tommy Engel Sørensen

Hej Holger

Det gør mig ondt med Benny det er et stort tab jeg kondolerer.

Stefan Sørensen

Rex & I are very saddened to hear about Bennie. Rex especially is affected & very heartsore that such a great man, still in his prime, passed away. He loved life & was always full of energy. He was very honest, friendly with an easy way that his professioalism was second nature to him. A person to be remembered with great affection - never to be forgotten.

 

We send our heartfelt condolences to you, his wife Susanne & son Nicolaj. 

 

He will be sorely missed by many across the globe.

 

All our Best

 

Rex & Shirls

Jeg vil gerne kondolere med Benny - det var med stor sorg jeg læste dit opslag på Facebook.

Det var alt for tidligt at han skulle herfra og jeg kan godt forstå at det er et hårdt slag for dig, Susanne og ikke mindst Nicolaj, - og at der nu er et stort savn i den hverdag I har bygget op sammen alle 4 og der vil være et stort tomrum fremover.

 

Men husk alle de mange gode og herlige minder i Bennys selskab - for dem er det mit klare indtryk at I har haft mange af!!! :-) 

 

Det at Benny er gået bort og der nu kun er minderne og oplevelserne tilbage, må vende op og ned på mange ting i hverdagen - men livet går videre og finder nye veje, omend det synes svært nu. 

En ny generation i form af Nicolaj bringer livet videre og som du vist skrev på et lille opslag den anden dag - så bringer han smilet frem i en svær tid. Hold fast i det og se fremad og husk de mange gode stunder i venskabet med Benny.

 

Jeg oplevede Benny, som en der levede i nuet og fuldt ud nød sit arbejde, hverdag og liv i Sydafrika i dit firma, sammen med sin familie.

 

Tror ikke rigtigt at det er gået op for mig, at han ikke er mere - det virker så uvirkeligt at en mand i den alder skal herfra så tidligt! Men cancer er drøj sag at kæmpe med og han har, som jeg forstår det på dit opslag, kæmpet med den i 2 1/2 år. Det har sikkert være hårdt både for ham og for jer som pårørende.

 

Mine tanker går ofte tilbage til mit ophold i Sydafrika, som jeg mindes med stor glæde og dér var ikke mindst du og Benny gode til at byde os "nye" velkomne og tage os med ind i jeres hverdag - det sætter jeg meget stor pris på!

 

Jeg havde den glæde, at se Benny og Susanne igen for ca. 5 år siden, da jeg var i Cape Town og havde et par dage i Pretoria i dit resort - det nød jeg meget! Manglede blot at få hilst på dig - men du var udenlands på tur:-)

Jeg tager revanche på det en anden gang, når jeg kan få min lille familie afsted og vi sammen kan gøre en tur til Sydafrika og besøge jer - det står højt på min liste og har gjort lige siden jeg kom retur til DK! ;-)

Jeg vil slutte her og med denne hilsen, blot sige at jeg tænker på jer og håber det bedste for jer alle fremover!

 

Vi ses Holger.

 

Kærlige hilsner og tanker fra Sara (Rosager Mortensen)

Tak for din varme og forfærdelige melding. Det gør mig så inderligt ondt at høre. Min dybeste kondolence til dig og jer. Jeg er så ked af det på familiens, dine og egne vegne. Livet kan være så uretfærdigt, og at Bomstærk skulle forlade os på den måde og så tidligt er sandeligt et af de grelleste eksempler herpå. 

 

Jeg ved hvor meget han betød for dig, og hvor hårdt et slag tabet af ham er for dig. Mistede desværre også selv min bedste ven gennem eksakt tyve for to år siden til cancer. Det gør stadig ondt, men afsavnet er det værste. Jeg savner allerede Benny for det store, glade, sjove, varme, hjælpsomme og seje menneske han var. Sikkert til det sidste. Håber ikke at han led for meget og er glad for at du og Susanne fik givet ham så mange store oplevelser til sidst. 

 

Jeg hængte et billede op af Benny i sit rette element, i sidste uge derhjemme, fordi I to har betydet så enormt meget for mig. 

 

Holger, jeg ved at det ikke ligger til dig, men håber alligevel at du siger til, hvis jeg kan gøre noget for familien og dig. 

 

Varmeste og triste hilsener

 

Jonathan (Szpirt)

Det gør mig meget ondt, at høre om Benny's dødsfald. Jeg ved hvor meget han har betydet gennem årene.

Jeg har selv mange gode minder fra min korte tid hos jer og sammen med Benny. Jeg husker Benny's første hund Tikka. Tikka var meget velopdragen og god til at gå pænt i snor. Når Benny var væk på tur og jeg gik med Bruno, Thor og Tikka, blev Tikka's gode opdragelse hurtig ødelagt, af de to andre, som bare skulle ud over stepperne. Det var Benny naturligt ikke så glad for når han kom hjem, men fik hurtigt rettet op på Tikka igen.

Mange hilsner og tanker

Jess Jørgensen - tidl. assistent Jensen Safaris

Det var med stor sorg, at vi i sidste uge hoerte om Bennys bortgang til de evige jagtmarker. Jeg havde godt hoert fra Jens Kjær, at Benny var alvorligt syg og havde vaeret i behandling for kraeft de seneste godt 2 aar, men haabede naturligvis, at sygdommen til en vis grad var under kontrol. En forbandet sygdom, der ser ud til ogsaa at ramme vilkårligt og selv de bedste paa ens egen alder gaar saaledes ikke ram forbi.

 

Det er saa sørgeligt, at ord ikke er daekkende, og vi vil her udtrykke vores dybeste medfølelse.


Vi har nogle fantastisk dejlige minder om Bennys altid saa positive, hjaelpende, tillidsvaekkende og inspirerende maade at vaere paa fra de 3 gange jeg har vaeret paa jagt hos jer, og specielt det aar, hvor Anette og jeg fejrede nytraar med jer i operaen og hjemme i haven og paa vejen foran huset med nogle farlige kanonslag. 

 

Det er ikke fair, at livets billetter bliver uddelt saa tilfaeldigt! Vores tanker gaar til Sydafrika og jer i disse dage.

 

Med venlig hilsen

Anette og Thomas Bak

Det gør mig ondt at høre om Bennys sygdom og død. Min dybeste medfølelse med Jer alle. Det bliver svært at finde en  efterfølger. Tak for mange gode oplevelser hos Jer.

Hilsen Jens Bendtsen

Vi har gennem Mogens og Kirsten fra Thisted fået at vide ,at Benny er død, det gør os meget ondt at høre.Vi vidste ikke at han var syg ,vi mindes ham som et meget dejligt ,behageligt menneske,som vi lærte at kende for bare et år siden. vore tanker går til hans søn, og kone der har mistet en kærlig far og mand.

Du har mistet en god og betroet medarbejder.

Vi mindes alle vore gode oplevelser på vor tur og børnebørnene var helt utrøstelige da deres forældre fortalte at deres legekammerat havde mistet deres far.

De varmeste hilsner fra hele fam. Nielsen til jer alle tre Kirsten og Sv.Aa Nielsen

Det er svært at forstå, at det utænkelige er sket.

Det gør mig så ondt og smertefuldt at erfare, at Benny nu er død. Hans urimeligt tidlige bortgang giver ingen mening.

Han efterlader et stort tomrum og et enormt savn, som bliver svært at erstatte.

 

For dig Holger, var han en stor del af dit liv og arbejde gennem så mange år. I delte både tanker, oplevelser og erfaringer

med hinanden.

Jeg husker Benny som det glade menneske han var, altid positiv og hjælpsom og med stor erfaring med naturen og

dyrelivet, som kun de færreste har opnået.

 

Vi sender vores kondolence og kærligste hilsner til Susanne og lille Nicolas, hvis liv for altid vil være forandret.

 

Vore kærligste tanker fra Hans og Anne (Barild/Boëtius)

Det var sørgelige nyheter. Det er trist å miste en av sine nærmeste. Jeg føler med dere i sorgen.
 
Vennlig hilsen
 
Alf (Myre)

Vi blev meget kede af at høre at Benny er død. Verden er uretfærdig!

 Benny står for os for gode minder - jeg har jagtet sammen med Benny 3 gange - både med hagl og kugle, alle gange var gode oplevelser med gode trofæer og god jagt. Vi nød hans selskab og hans gode mad, især husker vi nyalaen som blev skudt i Drakensbjergene og spist ved Limpopo.

Vi kondolerer overfor både Susanne og Nicolaj og dig Holger.

Vi vil mindes ham som en dygtig jæger og et godt menneske.

Med kærlig hilsen

Familien Andreasen

Jeg erfarer gennem Helen, at Benny ikke er længere.

Det var en besked, der berørte mig dybt. Det er jo ikke længe siden han hentede os i lufthavnen, og vi allesammen var ude og spise på fiskerestaurant. I det korte samvær oplevede jeg et dediceret og særdeles kompetent og venligt menneske.

Det må være et kæmpetab for hans kone og søn og for dig - både personligt og arbejdsmæssigt. Et uerstatteligt tab.

Mange varme hilsner

Inge Post

Det var med nedslået hjerte jeg læste i avisen på vej til New York i søndags at Benny er gået bort – det gav gåsehud og tårer i øjnene - jeg kom til  at tænke på hans familie og hvor skrækkeligt det er når sådan noget sker. Det minder en alvorligt om hvor meget man skal  huske  at sætte pris på de gode øjeblikke man oplever. Jeg håber du vil modtage min dybeste kondolencer

Med venlig hilsen,
Claus Crone Fuglsang

Marlies just told me to look at your facebook page and it was with great shock that Joey and I read about Bennie's passing away. Please convey our deepest sympathy to his wife and son. What a great loss - also for you since he was more than just your right hand man.

I noticed that you were in the UK during Easter - we were in Ireland and enjoyed it very much. What friendly warm , easygoing people, very service orientated, beautiful clean and green landscape.

Look after yourself!

Wolf & Joey (Rothkegel)

Hvor er det synd for dig , at du har mistet din ven og kompagnon gennem 20 år. Og hvor er det synd for Susanne og Nikolaj, at de har mistet den vigtigste i deres liv. Desværre er vores ord så fattige, men vi er helt klar over, at det er et ufatteligt stort tab for jer.

 

Vi husker, at det var under vores første rejse til Sydafrika, at Susanne og Benny lærte hinanden at kende, da Susanne kom som fotograf og boede hos dig.  Så det er ikke mange år , de har fået sammen. Vi var slet ikke klar over at Benny var angrebet af kræft, så det var chokerende at få at vide Benny er død.

Vi håber du er i stand til at være stærk, og stærk for mere end dig selv nu i denne første svære tid. Det bliver rigtig hårdt at udholde den tomhed der er kommet og overskue alle kravene , som bliver ved med at komme, uden at kunne dele dem med Benny.

Kære Holger hermed de venligste hilsner til dig i en meget svær tid fra Lise og Niels Jørgen

Jeg har med dyb beklagelse set en Døds annonce i Skjern-Tarm  ugeblad.

Jeg kan slet ikke begribe at Benny er taget fra os.

Jeg har den dybeste medfølelse med med Bennys unge kone og hans lille søn; vil du overbringe dem min dybeste beklagelse og medynk.

Dødsfald er altid sindsoprivende men det er helt hjerteskærende når det gælder unge mennesker. Det var mere rimeligt hvis der var bud efter nogle gamle nisser som dig og mig.

Ligeledes kan jeg godt forestille mig den klemme du rent forretningsmæssigt er blevet sat i.  Men jeg trøster mig med at du hidtil har vist at du er en overlever.

Jeg sender mine bedste tanker til jer alle i ZA.

Niels R. Moses

Jeg ville bare lige sende mine og Jespers varmeste kærlige tanker til dig, Susanne og Nicolaj. Far ringede og fortalte, hvad der var sket og vi blev meget kede af at høre Benny er gået bort. Vi ved, hvor meget han betød for dig og hvor svært det bliver at vænne sig til et liv uden ham. Men i det mindste, så er dit liv blevet beriget af at kende ham i alle de år og han var jo nok det nærmeste på en søn, man kan komme.

 

Under alle omstændigheder så tænker vi på jer alle i denne svære tid.

 

Kærlige hilsener

Christin Borre & Jesper  Larsen

Kære Sussanne, Nicolaj og Holger. Det var med stor sorg, vi læste at Benny tabte livet til den forbandet sygdom som kræft er. Det er jo en alt for tidlig at skulle sige farvel til en så dygtig og kærlig far,mand og for dig Holger næsten en søn. Han vil sidde på sin stjerne kigge ned til jer og holde øje med at I trods alt lever videre med en masse gode og smukke minder. Mange Varme Hilsner Fra os i Danmark Maria og Torben Møller Hanne og Knud Højgaard. R.I.P.

Det berørte os dybt at læse om Benny’s død i JyllandsPosten, vi kondolerer!

Benny var i høj grad med til at gøre vores tur til Limpopo i november 2012 til en uforglemmelig oplevelse. En oplevelse som vi dagligt bliver mindet om, gennem de fantastiske trofæer vi fik med hjem.

 

Som du ved, Holger, har vi haft tanker om at tage hele familien med på en lignende oplevelse i september/oktober i år.

Rasmus og hans kæreste, samt vores yngste datter skal imidlertid være forældre i lige præcis den periode, så vores planer er ændret. Knud og jeg glæder os meget til den nye rolle som bedsteforældre.

Og vi håber stadigvæk, på et eller andet tidspunkt, at kunne realisere planerne om at hjemtage et kudu-trofæ :-)

 

Vi ønsker alt godt for jer alle tre, og kan se på Facebook at Nicolaj har arvet sin fars evner og har lyst til at bruge dem. Det er dejligt at se!

 

Med venlige hilsener

på vegne af Rasmus, Knud og mig.

Kirsten Bech Andersen

We were very sorry to hear about Benny. It must have been a tremendous shock to both you and his family.  Keeping you in our thoughts and prayer.


All of the very best,

Charl & Nena (Myburgh)

Modtag min dybeste medfølelse i jeres sorg over at have mistet Benny. Mine tanker går til jer i mindet om de fine, dejlige dage jeg har tilbragt hos jer sammen med gæsterne fra 65-Ferie og det var med et chok jeg læste dødsannoncen i Jyllandsposten. Livet giver somme tider nogle forfærdelige knubs, som man syntes er helt uretfærdige og slet ikke forstår.

I stor medfølelse

Kirsten Andersen

Det var en umådelig trist nyhed at læse at Benny er død. Han var et dejligt menneske, som vi nød at være sammen med de gange vi har gæstet jer. Jeg er overbevist om at Benny aldrig har sat en fod forkert i sit liv, og derfor virker det overmåde uretfærdigt at han ikke er her mere. Vores tanker går til hans familie men også til dig. Du har mistet en ven og skal forsøge at komme videre.

 

Jeg er overbevist om at det klarer du også. Det tager måske lidt tid, men det gør ikke noget. Efterhånden vænner du dig til at Benny ikke er ved din side længere, men det tager lang tid, og det skal det! Sorgen er en byrde man skal lære at bære.

Vil du hilse Bennys kone og knægten fra os og sige at vi tænker på dem og håber det bedste for dem. Sig til dem, at de er stærke og at de kommer ud på den anden side en dag. Og må du selv have det så godt som du nu kan.

Mange kærlige hilsner

Ebbe og Kirsten (Höffner og Kriegbaum) 

Kære Holger, har idag læst i avisen en meget trist meddelse. Benny er blevet taget alt fortidligt fra denne jord. Familien Engel vil med dette sende vores hilsen og ønsker at kondolere til Bennys familie og jer. Vi har jer i vores tanker i denne hårde tid.

 

Varmeste hilsner, Carl og Lars (Engel)

Vi blev meget kede af det i går, da vi i JP læste at Benny var død. Vi vidste  godt fra Kaj, at han var alvorlig syg, men alligevel .... at skulle dø i så ung en alder, virker jo meningsløst.

Vi husker ham og hans familie tydeligt fra vore besøg hos dig og forstår, det må være et ufattelig, smertefuldt tab for jer alle.

Vi føler dybt med familien og dig.

Mange kærlige, varme hilsner og tanker

Dorthe og John  (  dyrlægen fra Thy )

Har netop set dødsannonce i JP:  sender dig,  Susanne og Nicolai vores dybeste medfølelse ved Benny´s død. Vi mindes de gode, spændende og sjove oplevelser, vi har haft med Benny gennem årene!

Verden har mistet et fint og godt menneske. For jer må tabet være nærmest ubærligt

 

Mange hilsner

John og Alice (Holm)

Modtag vores bybeste kondolance i forbindelse med Benny's alt for tidlige død. Det har berørt vores familie dybt at erfare at Benny er død. Morten ringede igår for at gøre opmærksom på dødsannoncen i Jyllands Posten og vi mindes Benny's eventyrlige fortællinger om jagtoplevelser ved nogle middage i Guest House.


Vores tanker går specielt til Nicolai og Susanne i denne svære tid med tabet af en far og ægtemand og Holger har mistet en mangeårig partner og ven.


Med venlig Hilsen
Søren Madsen, Marianne Ørum Hansen, Morte og Mette Ørum Madsen

Dear Holger!

It is with much sadness that we are sending our condolences to you, Suzan and the little one. We know Benny will be dearly dearly missed and for these difficult times ahead we wish you strength in the fond memories that you hold of him.

 

You are very much in our thoughts!

Thomas & Heidi (Wenhold)

Det er med stor sorg vi i dag læser i Jyllands-Posten, at Benny er afgået ved døden.

 

Vi oversender dig, Nicolaj og Susanne  vore dybeste kondolence, og føler med Jer alle i denne triste stund.

 

En prægtig mand er draget på sin sidste rejse, der efterlades en meget stort tomrum, men vi føler os overbeviste om, at I sammen kommer videre i den fremtid, som ligger foran Jer.

 

De varmeste hilsner og tanker, sendes fra Lisbeth & Finn Kjærgaard.

Jeg hoerte de daarlige nyheder om Benny’s doedsfald igaar.

Det goer mig rigtig ondt at han skulle herfra i saa ung en alder og det maa vaere et stort tab for hans kone og boern og dig.

Vil du hilse hans familie fra mig.

Mange hilsner fra

Jorn (Laursen)

Det var meget trist at åbne avisen til morgen og se, at Benny er død.

 

Vi har så mange glade minder om ham fra vores første ture i Sydafrika, hvor han kørte med os rundt sammen med Susanne.

Vores tanker går til Susanne, Nicolaj og dig i denne for jer så svære tid.

 

Livet går videre, og netop i dag er vores skovadministrator Torben Morth på vej ned til dig på jagt sammen med sine 2 sønner.

 

Mange venlige hilsner

 

Jens og Anne (Storm Jensen)

Det er med stor forfærdelse at vi ser at Benny er gået bort, Bodil og jeg vil hermed kondolere, og vores tanker går til Susanne og Nicolaj og ikke mindst dig.

 

Kærlig hilsen

Bodil og Karl (Ravn)

Læste i avisen i dag du har mistet din gode ven og kompagnon Benny, må jeg hav lov at kondolere, ved hvad det må betyde for dig.

Jeg kendte ikke Benny andet fra jeres mange film og oplevelser sammen, men havde jo indtrykket af et fantastisk menneske, der har haft et rigt og spændende men desværre alt for kort liv.

 

Med venlig hilsen

 

Lars Christensen

Vor lille søn ringede torsdag og fortalte, at Benny var død , men først , da vi så annoncen søndag , var vi helt sikre. Vi der har kendt Benny ventede , han var udødelig..

For os vil han i hvert fald aldrig være helt væk .

Vi er dybt berørt og sørger over ham !

Vi føler med Jer

Venlig Hilsen

Ole Jørgen Nørgaard

Det var et stort chock og med stor sorg vi læste Bennys dødsannonce i avisen her til morgen.

Vores tanker går til dig og Bennys familie.

 

Med venlig hilsen

 

Thomas og Gitte Clausen

Det er med stor sorg, at vi har modtaget meddelelsen om, at Benny ikke er blandt os mere.

Vi kondolerer Jer og håber på, at I kan komme videre sammen her i livet.

Vores søn Jeppe tabte også kampen imod kræften den 10.02.15, så vi ved hvor ondt og uforståeligt livet kan være.

Kærlig hilsen,

Merete & Niels Ørskov

I was so sorry to read your announcement on Facebook of Benny’s death.  I am finding it hard to believe.  He was so young and seemed so well and fit.

 

You must be devastated.  He was such an integral part of Jensen’s Safaris, its efficiency, dependability and kindness to everyone and everything that came in contact with it and  you. 

I will always remember seeing you both at the Coach House and the happy anticipation your arrival would invoke.  You challenged us to provide the best we could,  particularly in the realm of picnics!  Guy and I delighted in the challenge.  I will never forget those days.

 

I remember the feeling of despair and loss after he died.  We had tried everything we could to get him well.  In the end there was nothing to be done.   I longed for a corner in which to hide, a bolt hole where I could come to terms with what had happened.  Nothing anyone could say or do could really help.  I think it must be like that for you and I am so sorry.  One does what one thinks is the best at the time.  Regrets must not be allowed to be part of the memory, should there be any such .

Benny lived the life he loved.  The fact that he wanted his ashes scattered over the Limpopo River is testament to how he felt about Africa and his life here.

 

My heart goes out to you and Susanne and his son.

 

Sincerely

 

Jane (Matthews)

Jeg har lige hørt den forfærdelig triste nyhed om Bennys død i går.

Som jeg kendte han ved arrangementer i DK forbindelse var han altid en smilende, imødekommende, hjælpsom ung mand.

Han vil blive savnet af mange – og jeres savn må være ubeskriveligt.

 

My heart goes out to you.

 

 

Kærligste hilsener og tanker,

Kate P

Vi frygtede det værste, da vi så din sidste mail, men det var først her i dag vi fik bekræftet at Benny Bjerg var død. Vi var uvidende om hans alvorlige sygdom, da vi besøgte jer for kun et år siden, og nød hans (og din) omsorg og gode humør, samt ikke mindst kontakten med hvad der dengang virkede som en velfungerende familie med en aktiv hverdag. Kontakten med Benny og hans familie var altid noget vi så frem til ved vores ture til Sydafrika. Alt for ofte er det de glade og inspirerende med livsmod, som bliver kaldt væk alt for tidligt.

Vi begræder hans alt for tidlige død, og vores tanker og medfølelse går til Susanne og Nikolaj med deres store tab af ægtefælle og far, og til dig med tabet af en god ven og kollega.

Steen & Inga (Clemmensen/Caspersen)

Gennem Jørgen har vi fået det triste, men ventede budskab om Benny.

 

Vi oplevede jo Benny i fuld vigør på februar holdet sidste år. Vi mindes og taler tit om, den aften han med afsæt i Manor House engageret fortalte om jagterne,  og den store respekt han og I har for dyrene, så skeptikere over for storvildtjagt fik et helt andet syn på dette.

 

Det er et kæmpe tomrum som tabet af Benny efterlader, især for jer hans nærmeste, men også os der nåede at få et indtryk af Benny som et godt og ordentligt menneske mindes ham med glæde.

 

Karen Margrethe og jeg tænker meget på jer og den svære tid I gennemlever.

 

Mange hilsner og tanker til Nikolaj, Susanne og dig, Holger

 

Karen Margrethe og Gert (Karkov)

Selv om jeg så din mail allerede onsdag, har jeg først nu kunnet tage mig sammen til at skrive til dig.

 

Du havde jo forberedt os på, hvad og hvornår det kunne ske, men alligevel kom det som et chok for os.

Mens jeg læste din sørgelige meddelelse, tog jeg mig selv i at sidde og småtude.

 

Helt ufatteligt, at denne pragtfulde, unge mand skulle tages bort fra sin familie, hvilken du selv jo også

opfattes som en del af.

 

Hvad I to har haft gennem jeres samarbejde i de 20 år, og hvad I har oplevet sammen bl.a. på jeres

jagtture rundt til alle verdenshjørner er jo aldeles fantastisk, og det må man så glæde sig over, at I nåede.

 

Benny havde i tiden hos dig i Pretoria det liv, han værdsatte så højt, - og du værdsatte i den grad hans

trofaste og loyale virke, både i firmaet og i det private fælleskab.

 

Vore tanker går til den lille Nicolaj og Susanne, som står uden deres faste holdepunkt i livet. 

Vi ved, at du har gjort alt i din magt for at hjælpe Benny i hans sidste tid, og vi ved, at du nu vil være der for

de to.

 

Når dagligdagen vender tilbage, er der jo rigeligt nok på agendaen for dig, men så håber vi, du vil passe på

dig selv, hvilket du ikke altid har været så god til. Og selv om vi ved, at du er en stærk person, så er du jo

heller ikke nogen grønskolling længere.

 

Vi beder dig sende Susanne - og Nicolaj - vores dybeste medfølelse i deres / jeres sorg.

 

Med venlig hilsen

 

Jytte og Hans Jørgen Wellejus

Kære Holger.

Jeg tænker meget på dig og Bennys familie, men sætte ord på hvordan i skal finde trøst evner jeg nok ikke. Jeg er klar over hvor meget i har haft sammen Benny og dig, og du har vist i lang tid, hvordan det ville ende- Glæde og sorg går sammen sagde de gamle. Lad nu alle de gode stunder i har haft sammen overskygge sorgen og smerten når du og i skal videre.

Jeg husker Benny som den hjælpsomme og gode sparringspartner til dig, og vil ære hans minde.

Kærlig hilsen Villy (Jensen)

Det gør os inderligt ondt at høre om Bennys langvarige kamp mod kræften og hans alt for tidlige død.

Vi mindes Benny med stor glæde som vores jagtføre sammen med dig i 2000, hvor vi sammen med jer havde en uforglemmelig jagt og efterfølgende rejse i Sydafrika.

Vi ved, at tabet af Benny er hårdt for jer alle, og vi vil bare herigennem udtrykke vores dybeste medfølelse.

Kærligste hilsener fra

Helle Stage og Erik Pedersen, Skjoldenæsholm

Vi er endnu ikke kommet os over chokket ved din meddelelse om  Bennys bortgang .

det berører os meget  -hvor meget mere må det dog  chokere og berøre dig kære Holger!j

Vi  fornemmede  at du og Benny (og hans familie ) havde et fantastisk tæt forhold og et godt partnerskab, som nu er knust . Sorgen er lige nu overvældende  for dig og alle de andre søde medarbejdere du omgiver dig med , og som har gjort dig og din virksomhed til det den er !!!. Du går en svær tid imøde Holger, men med vores kendskab til dig ved vi at du kommer igennem  sorgen og savnet , og lander på benene , men det vil kræve utroligt meget af dig , og du vil klare det Holger. Vi kan kun i tankerne støtte dig - fordi vi er så langt væk fra dig . Vores dybeste medfølelse samler sig omkring jer alle i Jensen Safaris.

 

Varme hilsener  og knus til dig Holger og alle jer andre i Pretoria.

 

Kirsten og Erling

Jeg har ikke laest noget paa Facebook men jeg hoerte fra Lars at Benny er doed. Det er vel nok sørgeligt og noget jeg var meget ked af at hore.

Det bliver svaert for Susanne og haaber hun kommer igennem det ok for hun har jo allerede vaeret igennem saa meget allerede igennem sygdoms perioden.

Med venlig hilsen, 

Kurt Jensen

Herfra kommer de varmeste tanker til Susanne, Nicolaj og dig – det er et trist og alt for tidligt tab I har lidt – særligt Nicolaj.

 

Med venlig hilsen

Anders Skov - Aage V. Jensen Naturfond

Det var en trist men selvfølgelig ikke uventet besked. Det bliver en hård tid du og ikke mindst Susanne og Nicolaj skal igennem - godt I har hinanden til støtte.

Venlig hilsen

Birger (Brix)

Det gør mig virkelig ondt at høre at vi har mistet Benny, min bedste ven i så lang tid som jeg husker. Det gør virkelig ondt og er ufattelig svært at forstå at det er sådan at virkeligheden er. Det føles som om der ikke er retfærdighed til.
Jeg tænker at situationen er uoverskuelig for jer, og ved godt at det er begrænset hvad jeg kan gøre for at hjælpe, men i tilfælde jeg kan, må du sige til.
Ved ikke om det er dig eller evt Holger som har forsøgt at ringe til mig, og jeg har forsøgt at ringe tilbage. Desværre har vi misset hinanden.
Lige nu er det svært at finde ord...... Jeg har et halvt brev liggende som jeg ikke nåede gøre færdig og sende. Tænkte ikke at tiden skulle være så kort. Tænker at det eneste postive er at han har fået fred nu, og også at du har en skøn klon af Benny i form af Nicolaj.
Der er næsten ingen grænser for de ting Benny og jeg har nået at udrette sammen, det er ting som bliver husket på altid.

Nu er jeg løbet tør for ord igen, tanker og tårer er der masser af, men ordene mangler...

Mange tanker og kram herfra til jer alle tre
KH Thomas (W. Jensen) - nær barndomskammerat til Benny fra Tarm

Det er med stor sorg, da jeg fik meddelse om Benny Bjerg var død så ung. Han var et pragtfuld pr.jæger der gjorde alt for os,

Jeg var hos jer 1 1999 og jeg har set dvd fra jer mindst 1 gang om måneden siden, og når jeg så dem var han jo ligesom i min stue.


 

Mine tanker går til hans familie dernede, og til dig Holger, det blir en stor sagn for dig fremover Holger.

Jeg ved ikke om denne mail kommer ned til jer, men mine tanker vil være hos jer lang tid fremover.

 

Verner Haubjerg

Vi sender vores varmeste og velmente kondolance - Benny var en dejlig dreng/ung mand - der nu alt for tidligt er gået til de evige jagt marker - med hans jæger instinkt og glæden ved jagt og hans professionalisme var han en foregangs mand for mange af os som havde den glæde og oplevelse,at være sammen med både dig og ham på jagt overalt i Syd Afrika.

Vi mindes stadig vores sidste dejlige dage med Benny og dig i Kalahari.

De varmeste og kærligste hilsener til

Dig - Nicolai & Susanne

Jonna & Eddie (Møller) - tidl. Sct. Gertruds Kloster, København

Vi sender dig, Susanne og Nicolaj de varmeste hilsner her i jeres store sorg. De gør og så utrolig ondt at høre at Benny er død.
 

De bedste hilsner
Else Østergaard, Otto Østergaard og Heidi Østergaard.

Condolere med Benny's alt for tidlige doed. Det var med et stort shock, at vi hoerte om den triste nyhed, da Lisa informerede os det.

Vi ved at Benny vil efterlade et kaempe hul i baade din hverdag og ikke mindst for Susanne og Nicolai. I har vaeret et saa taet makkerpar i saa mange aar, at det virkeligt goer ondt, naar saadan noget sker.

Vil du give Susanne og Nicolai vores dybeste medfoelelse og vore tanker vil vaere hos jer alle i denne meget svaere tid.

Mange hilsner

Familien Jacobsen, Tullamore Farm

Vi erfarer netop, at Benny døde i morges. Nok havde du fortalt os sidste år, at han var syg, men alligevel kommer det triste budskab bag på os. Man forventer jo ikke det værste udfald af sygdom.
 

Det er ubeskriveligt tragisk. En ung mand i hans bedste alder med succes i privatlivet og med sit professionelle virke, og som altid udstrålede enorm energi, livsmod og ærlighed. Det er sådan, vi altid har opfattet ham.
 

Vore tanker går til hans efterladte lille familie og til dig, der alle har mistet noget kært, som ikke kan erstattes.

 

Er du venlig at videregive vor kondolence over for familien til Susanne. 

 

Annette & Niels (Strand Nielsen) - tidl. Maersk chef i Johannesburg

Det var dog en trist besked, kondolerer! Ja, Benny var et herligt menneske - jovial og fuld af jagtglæde og humor (hvilket nok også var praktisk med den chef han fik sig). Hans død og Ulriks sidste år er en påmindelse om at livet er forgængeligt og man skal få besøgt og snakket med dem, som betyder noget, for en dag er muligheden der ikke mere - men det ved du jo og efterlever det (modsat så mange andre).

 

Den sidste uges tid har hele min familie være samlet i Thailand, hvilket er fint. Dejligt at se Mikkel og hans familie igen og ellers nyde varmen og snorkle rundt og kikke på fisk sammen med min datter Anna, der er jævnalderende med Nikolai. Lille Holger har en fobi med at få hovedet under vand og mine totalt manglende pædagogiske evner ødelægger et hvert fremskridt resten af familien gør med at få ham til at overvinde det.

 

Jeg håber du trods alt, midt i tomheden over ikke at have Benny omkring dig mere og i tiden før, hvor I nok vidste at det uundgåelige ville ske for tidligt, har tænkt tanken igennem og lagt en plan for, hvad der skal ske fremover.

 

De varmeste hilsner

Søren (Fredslund Andersen) - tidl. assistent Jensen Safaris

Det gør mig virkelig ondt at høre om Benny – hvor er det dog meningsløst.

 

Ved hvor meget han betød for dig og de andre.

 

Sig til hvis der er det mindste jeg kan gøre.

 

Kærlig hilsen

 

Peter (Skude) - tidl. assistent Jensen Safaris

Meget trist at høre om Benny's bortgang. Vi sender vores kondolence til familien og dig.

Med venlig hilsen

Mick Steenbøl

Kære Holger og Susanne

 

Sikke et chok! – jeg var ikke klar over, at sygdommen havde udviklet sig så negativt, at Benny ikke længere hos os (og ikke mindst jer!).

 

Det gør mig virkelig ondt – hvor er det dog uretfærdigt!

 

De varmeste hilsner til jer alle i Pretoria.

 

Laurits (Anton Jørgensen) - tidl. assistent Jensen Safaris

Det gør mig meget ondt at læse denne meget sørgmodige besked - og min dybeste medfølelse går til dig og ikke mindst Nicolaj og Susanne! Jeg var slet ikke klar over at Benny var ramt så hårdt af sygdom - så må indrømme at mit hjerte hoppede en ekstra gang, da jeg læste denne triste besked og straks 'sprang' de mange gode oplevelser jeg har haft med Benny frem. Her er minder som vores jagt efter Benny's klipspringer ved Port Elisabeth (hvor jeg halsede efter den stærke mand op og ned af bjerge), samt de mange hyggelige kilometer på landevejene og jagtfilm i privaten på regnvejrsdage - noget jeg sjældent vil glemme..

 

Holger, du må endelig hilse Nicolaj og Susanne mange gange - I har min dybeste medfølelse alle 3 i denne meget triste og hårde tid og jeg sender hermed de bedste tanker (taler også for Bøger'ne i det vestjyske, som også kun har varme tanker til Jer - og også mindes de 3 gode ture hos Jensen Safaris med Benny som 'styrmand' for nogle fantastiske jagtoplevelser som aldrig vil blive glemt)

 

Ville ønske jeg var i SA og kunne iføre mig 'assistent skjorten' og hjælpe Jer i denne svære tid.. 

 

Ære være Benny's minde !!

 

De bedste hilsner,

Anders (Bøge) - tidl. assistent Jensen Safaris

Det var en trist nyhed at modtage her til morgen at Benny er død og borte efter længere tids sygdom. Det er ikke til at fatte, men livet er sommetider både uretfærdigt og uforståeligt, og for jer må dette være det endnu mere, end det er for os andre.

Da vi mødte Benny under vores ophold hos jer i Pretoria under vores rejse rundt i Sydafrika i 2012, blev vi mødt af en person som tydeligt viste gennem sin udstråling og sine fortællinger, at her var en mand som var glad for det han lavede. Det var ikke bare et job, men i den grad også en hobby.

Vi sender jer med denne mail vores dybeste medfølelse og varmeste tanker i disse dage. Benny er ikke længere hos jer, men han lever videre i jeres hjerter og jeres minder om en god ven og samarbejdspartner, ægtemand og far, og vi håber, I sammen finder trøst og styrke i minderne.

Æret være Bennys minde.

Jette Rossen og Jakob Just Madsen, Bruxelles

Det gør mig ondt at høre om Bennys alt for tidlige død!

 

Det er helt urimeligt.


Håber Nicolaj, Susanne og du kan finde en vej videre, selvom det uden tvivl ser meget sort ud lige nu.

 

Alle mine tanker går til jer.
 

Bo (Raahauge Rasmussen)

To say the least we were absolutely shocked at your news. Pleas pass our heartfelt condolences to Susanne .

We all have wonderful memories to treasure.

Best regards,

Derek & Natalie (tidl. General Manager - The Southern Belle)

Er urolig ked af det, ikke mindst på jeres vegne. Limpopo bliver et endnu smukkere sted nu.

Pas på hinanden.

Vi ses Mvh Søren (Bruun) - tidl. assistent Jensen Safaris

Vor kondolence til Susanne, børnene og dig.

 

Det var trist.

 

Dorte & Eric + de tre piger. (Aarrestrup Sørensen - London)

Graag deel ek my meegvoel oor Benny se afsterwe. Ek is seker hy laat ‘n groot leemte en sal verseker gemis word. Sterkte in hierdie donker tye vorentoe en dra asb. ook my simpatie aan sy vrou en seuntjie oor.

 

“Every man's life ends the same way. It is only the details of how he lived and how he died that distinguish one man from another.” – Ernest Hemingway

 

Groete,
 

Waldo (van Deemter)

Der er fanme bare ikke i orden. Tak for din mail, jeg ved ikke hvad jeg skal skrive ud over det er dybt dybt urimeligt. Nikolai Susanne og ikke mindst dig i har bare ikke fortjent det er er hent jer. Jeg ved at du kan klare opgaven, men jeg føler virkelig med dig, det ville være det samme som hvis der kom nogen og tog Kasper fra mig.😥😢

Det er det værst tænkelige du er blevet udsat for, og der ligger en kæmpe opgave foran dig for at holde styr på det hele, og du er alene med din kæmpe sorg, og et tomrum der aldrig kan blive fyldt ud.

Glæder mig til vi snart ses. 

De bedste hilsner 

Kh

Jesper

Det smerter mig meget at høre om Bennys død. 

 

Et fantastisk menneske - som så uretfærdig skal dø af kræft. Og som har givet så mange mennesker de mest fantastiske oplevelser.

 

Mine tanker går til jer alle sammen.


Dbh. Bjørn (Stene)

Sikke en forfærdelig nyhed. 

 

Han var en fantastisk mand og du og ham har betydet så meget for mig. 

 

Jeg er nu så enormt ked af ikke at have skrevet mere til ham imens han var syg, men jeg vidste at han ikke ville bryde sig om at snakke om det. 

 

Jeg glæder mig over min tid i Sydafrika og at jeg mødte ham i Danmark imens han stadigvæk var frisk, for sådan vil jeg altid huske ham.  - Det lyder så helt ufattelig smukt, at hans aske skal spredes ved det dejlige landskab i Limpopo. 

 

Jeg og min familie sender de varmeste tanker til Dig og Susanne og Nicolaj.

 

Kærlig hilsen 

 

Søren Møller Andersen - tidl. assistent Jensen Safaris

It is with great sadness that I read the terrible news on FB this morning. I am so very sorry. Benny was such a nice guy. Please send my sincere condoleances to Susane and Nicolai.

 

If there is anything, anything at all I can do, please let me know.

 

Best regards

 

Ivan Charoux - Mauritius

Thank you for your mail yesterday.

 

I am very heartsore for all of you, and battle to keep my emotions in place when I look at Benny’s beautiful little boy, he is the same age as Sebastian and to lose a Dad at such a young age must be devastating. I have lost a son and feel for you, there will always be a hole in your heart that no one or nothing can replace, however I feel him closer to me now than I did when he was here. I have never lost a husband, but the woman that I know that have seem to come through as they make a decision to move forward and to be strong for the rest of the family.

 

I was saying to Susanne yesterday, that there is a long road ahead for all of you, it’s not time that heals but  it’s  having to relearn how to live again without the physical presence of this special person, that takes time.

 

I’m available to assist in any way. If it’s just popping in for a cup of coffee and a chat I’m a phone call away.

 

I want to THANK YOU ever so much for the Mamma Mia tickets last night! They were the absolute best seats in the house and we thoroughly enjoyed ourselves. I was able to take  a little time out for myself in my very busy week and spend a beautiful evening out with all my children. WHAT A TREAT !!!!!

 

Kind regards,

 

Lianne (Barlon)

Fik nyheden om Benny fra Allan Folkmann i går. Blev meget overrasket og virkelig ked af det.

 

Jeg vil blot kondolere og sige til Jer at vi alle her i Danmark tænker på Jer. Det er ikke let at finde lyspunkter, men jeg tænkte en del på det efter at have hørt det og man må jo prøve at glæde sig over, at Benny og hans nære venner og familie tilsammen i løbet af hans alt for korte liv har oplevet mere end de fleste mennesker oplevere gennem et helt liv.

 

Med det lidt positive synspunkt håber jeg at kunne skabe bare lidt glæde i en alt for trist tid.

 

Mange hilsner

 

Martin Thomsen

Ikke uventet, men grumt. Selvom tur 3 ikke mødte Benny, har deltagere både her og på de to første hold bedt mig notere, når meldingen, som vi jo godt vide var uundgåelig, indløb. Alle har mødt Susanne og Nicolaj. Sig til dem, vi er tre gange 40, som har dem i tankerne i dag. Limpopo bliver aldrig den samme flod igen.

Vh

JLC (Jørgen Lund Christiansen)

Det er med stor sorg vi modtog nyheden om at Benny er gået bort. Han har været med til at give os nogle fantastiske minder og der er ingen tvivl om, at der er mange der kommer til at savne ham. 

 

Vi har jo godt været klar over at det gik den forkerte vej, men det er alligevel noget af et chok. Man håber og tror jo nok altid til det sidste, at det ikke vil ske.

 

Han efterlader selvsalgt et kæmpe tomrum i dit, Nicolais og Susannes liv. Det er en svær tid og vi håber i klarer jer igennem det på den bedste måde.

 

Såfremt der er det mindste vi kan gøre og hvis der er noget praktisk der skal håndteres fra DK, må du som altid endelig bare sige til.

 

Mange tanker fra Lykke og Lars (Riis)

Modtag vores dybeste medfølelse og tanker......... til dig, Susanne og Nicolaj.

Kærlig hilsen fra

Anders og Elisabeth Kongsbak Pedersen

Mor har ringet. Er så ked af det. Selvom vi alle har været forberedt på at Benny skulle gå bort, så er det svært at bære. Han var mit største idol, din søn, Nikolajs far og Sannes mand. Tænker meget på jer. Er ked af I er så langt væk. Ville ønske jeg kunne være der for jer.


Mange tanker

Jeanette Nørgaard

Det gør mig så uendelig ondt at modtage din besked, selvom jeg naturligvis godt vidste, at det måtte komme.

 

Det lyder let rørstrømsk nu, men du skal vide, at jeg oprigtigt satte Benny uendeligt højt, så din besked bringer mere end blanke øjne!

 

Benny hjalp mig til at skyde mine første Springbukke og fandt min Impala i Karoo – sammen skød vi Waterbuck, Steinbock og vortesvin i Limpopo, og på vores seneste tur til Limpopo tænker jeg stadig på, at jeg i lang tid sad sammen med Benny og min ældste søn Nicklas under en lav træbevoksning og iagttog stille en flok Impala’er og en stor buk spankulere stolt omkring sin flok ganske få meter fra os.

Benny vidste godt, at vi ikke ville skyde, men respekterede, at vi nød at følge dyrene i hans rolige selskab – selvom han naturligvis havde oplevet tusind af disse situationer, gav os ro til at nyde og dele hans evner til at komme uforstyrret tæt på.

Måske isoleret betragtet en lille oplevelse, men med stor værdi for os.  

 

Disse oplevelser er alle er brændt dybt og vedvarende ind i min erindring.

 

Det efterlader en stor tom plads dybt inde, at Benny ikke er mere, men jeg er rigtig glad for, at jeg fik lov til at lære ham at kende, nyde hans selskab og kompetence samt opleve hans imponerende effektivitet og overblik i alle situationer.

På samme måde glædes jeg over, at begge mine sønner fik fornøjelsen af hans kyndige vejledning, og at også de nåede at nyde godt af og få respekt for hans personlighed.

 

Modtag vores dybfølte kondolence og videregiv den venligst til Susanne og Nicolai, som vi føler med i denne ubeskriveligt svære situation.

 

Hvor dybt det end rører her, ved jeg godt at dit tab og savn naturligvis overgår alt, men jeg håber, at du vil finde kræfter og styrke til at komme videre på én eller anden måde, hvor umuligt det end forekommer.

 

Æret være Benny’s minde!

 

Med venlig hilsen

 

Peter Rassing

Det gør mig usigeligt ondt for Benny og for jer alle  tre på vejen dernede. Hvor er livet urimeligt hårdt indimellem. 

 

Jeg vidste godt fra Thomas, at den ikke var helt god men var ikke klar over, at det var så slemt. Det er næsten ikke til at tro.

 

Jeg havde ikke den helt store kontakt med Benny her de sidste par år, men jeg tænker tit på jer begge, og vi kom jo fra samme egn. Opholdet hos jer har betydet uendeligt meget i mit liv. Det åbnede mine øjne for verden, og det er jeg dig og ham evigt taknemmelig for. 

 

Selv repræserende han i mine øjne den fuldt udlevede drøm. Hans rejse fra bredden af Skjern Å til Limpopo - fra et miljø og i en tid hvor det ikke var sædvanen. For mig er det historien om et forbilledligt, levet liv. Alle kunder, venner og vi asistenter vil huske en bomstærk og hamrende dygtig Benny, som nu helt ubegribeligt ikke er her mere. 

 

De varmeste hilsner til jer alle tre fra mig og min gamle mor. Hun så som mange også et kæmpe lys og en unik jæger  i ham.

 

Håber solen igen vil skinne over jer på Melk St

 

Henrik (Holmskov) - tidl. assistent Jensen Safaris

Tak for din mail. Det er gør mig ondt at høre, og jeg blev virkelig ked af at få denne besked. Tænker meget på, hvor hårdt det må være for Nicolaj, Susanne og dig. Du må hilse dem begge to fra mig. Håber I må finde styrke og hjælpe hinanden i den kommende tid. 

Kærlig hilsen

Kristian (Stæhr Gregersen) - tidl. assistent Jensen Safaris

Tak for din mail, omend det var en rigtig dårlig nyhed. Bennys alt for tidlige bortgang har ramt os hårdt her i Odense. Men vi kan slet ikke begynde at forstå hvordan Nicolaj,Susanne og du er ramt lige nu. Vi føler med jer alle og sender vores dybeste medfølelse.

Nogen gange er livet bare alt for hårdt og uforståeligt. 

Jeg har altid kendt Benny som en kernekarl man kunne regne med, og han har altid været en super god fyr at snakke med. Hans faglighed kunne ingen jo anfægte. Altid proff og et køligt overblik.

Han vil virkelig blive savnet....

Vi tænker på jer.

 

Trine, Simon, Peter og Morten (Skytte) - tidl. assistent Jensen Safaris

On behalf of all of us I would like to tell you how very sad we all are for your-our loss-.

We are in our Thoughts and Prayers with you in this so very difficult Time.

Benny was indeed a larger than Life Person and has left a lasting impression on everyone who met him.

With Love from us all

Herta, George, Henry ,Walter and Graham (Mitchelle-Innes)

Det er med uhyggelig stor sorg at høre,om Bennys bortgang.

Den sygdom er jo uhyggelig og vi kan forstå, at det har været et smertefuldt forløb som Benny skulle igennem, her til sidst.

Vi mindes stadig vores suveræne tur ved Limpopo sammen med ham og i hans helt rette element. Jeg har sjældent mødt en større gentleman og med hvilken personlighed, både jagtligt -men ikke mindst også på det social private plan.

Han gav sig selv 150% på alle fronter for, at vi som jeres gæster, skulle opleve det helt unikke Africa, som han helt og aldeles holdte umådelig meget af.

De aftenstunder med solnedgangen i lejren med Bennys tilberedte mad fra dagens jagt, vil altid være en stor del af vore minder, fra Limpopo.

Ære være Bennys minde.

Vi tænker på Jer!

De bedste hilsener

Birgitte & Per Kring

Kondolerer og føler med dig. Han har helt sikkert betydet meget for dig og været dig en støtte både i hverdag og på jeres mange ture. Kræft er forbistret sygdom. Håber du efter dette igen må se fremad. Det vil være i Bennys ånd. Vi kender jo ikke Susanne og Nicolaj, men hils dem fra os. Hilsen Edith Og Mads

Tusind tak. Flot buket.

 

Vi føler og tænker på jer. Det må virkelig være forfærdelig for jer.

 

Det er svært at være så lang væk. Du må endelig give lyd, hvis der er noget vi kan gøre for jer.

 

Vi er så glade for, vi nåede derned i jan. Endnu engang TAK for turen.

 

Skal hilse mange gange fra mor, far og Bjarne

 

De kærligste hilsner

Thorvald og Connie (Nørgaard Olesen) - familie Tarm

Jeg er totalt i chok over denne nyhed og mangler fuldstændigt ord! Vidste ikke Benny var syg.
 
Husker ham kun som en utrolig stærk, balanceret, livsglad og sympatisk fyr (og det er jo også sådan han naturligvis skal huskes). Så det her er slet ikke til at forstå.  
 
Alle bedste tanker herfra og hilsner til Susanne og Nikolaj.
 
Stig (Ekmann) - tidl. assistent Jensen Safaris

Jeg er frygtelig ked af at høre at Benny er gået bort. Min dybeste medfølelse. Jeg har forsøgt at ringe til Dig, men forstår godt Du/I trænger til ro.

 

Mange hilsener / Peter (Weiss Tønder) - tidl. assistent Jensen Safaris

Ons is so jammer om te hoor van julle groot verlies en julle hartseer. Ons innige meegevoel en simpatie. Julle is in ons gedagtes en gebede. Sterkte voerentoe, ons gaan vir Benny mis....

 

Coret & Rudie (Du Toit) - landejer ved Limpopo

Det gør os umådelig ked af at høre, at det var så slemt med Benny, så han nu ikke mere kan være omkring jer, vi er jo klare over, at det for dig er et tab, som var det din egen søn og alle de oplevelser i har haft sammen, er nu kun minder om en fortræffelig ven, du må endelig hilse og kondolere fra os og min familie, jeg ved jo godt at en del af den er på vej ind til dig.

 

Kærlig hilsen 

Anette og Finn (Borre)

Jeg blev sgu trykket af at høre nyheden. Selvom jeg vidste det var på vej så havde jeg et mikroskopisk håb om et mirakel, det havde han og Susanne og bettemanden fortjent.

Det er en lang uretfærdig kamp der er ovre og jeg håber det bedste i fremtiden for jer alle tre.

Helge (Bertelsen) - tidl. assistent Jensen Safaris

Det var et stort chok for mig at modtage din mail her til formiddag, da jeg ikke var klar over, at Benny havde kæmpet mod kræft i over 2 år. Det gør mig usigeligt ondt at han nu er blevet revet væk fra dig og sin lille familie.

Han har jo været din kammerat, rejseven og som en søn for dig igennem de 20 år. Et fantastisk sødt og godt mennesker med masser af overskud og livsglæde. Hvor må han efterlade et stort tomrum, Holger.

Som du skriver, bliver du nødt til at "mande" dig op for Sanne og Nikolaj´s skyld, som lige har mistet ægtemand og far.

Min dybeste medfølelse.

Kærlig hilsen

Anne (Glavind Rasmussen) - tidl. South African Airways, København

Hvor gør det os  ondt at høre, at Benny er død. Vi kondolerer.
Vi sad lige i påsken og snakkede om dine dejlige oplevelser i London og om hvordan det mon gik med
Benny. Og så i dag denne forfærdelige besked.
Mange hilsner og tanker sender vi dig, Susanne og Nicolaj.
Birthe og Christian Andersen

It is indeed very sad to hear of Benny’s passing away. He certainly was a very special person with  many qualities and his death is a great loss. I will always remember his pleasant friendly upbeat demeanour at all times,  as well as his high integrity and modesty although  being a very fit and  able  individual.

I know you two shared a great lot and  had  many mutual interests,  and it must be a very sad time for you. You, Suzanne and  his son are  in my thoughts  and prayers and  please  let me  know  if  I  can  be  of any  help whatsoever.

Best wishes and sincere condolences.  

Harri Viljoen

Hvad i alverden skal jeg skrive ?

 

Lige nu virker de gamle ord som ” Tiden læger alle sår ” jo nærmest irriterende; men helt forkert er det ikke, at de øjeblikke man husker mest og som rammer hårdest pludseligt en dag bliver til de rareste minder. Vidste man dog blot hvornår.

Benny har jeg jo kun kendt i en brøkdel af de mange år, I har været sammen; men som du jo ved bedre end de fleste, kommer man ret tæt på hinanden under jagterne i SA. Jeg ved, at jeg aldrig kommer til at møde et menneske som Benny igen og jeg kan sige uden nogen form for forbehold, at jeg er dybt og inderligt taknemmelig over at have kendt ham.

 

At sprede Bennys aske ved Limpopo er det helt rigtige; men med sikkerhed ikke det letteste for Jer efterladte.

 

Jeg er sikker på, at du vil være der for Susanne og Nicolaj.

 

Jeg fortalte det til Kusinen, da jeg havde modtaget din mail og heldigvis inden hun havde fået sin. Det har ikke været en rar hemmelighed at gå rundt med; men nok det bedste at gøre.

 

Det er svært set se, hvad det skulle være lige nu; men er der noget jeg kan hjælpe dig med, så skriver du blot en linje.

 

Jeg har miste en ven

 

Michael  (Lemming)

Det gør mig umådelig ondt at læse din mail. Livet er nogle gange helt uforståeligt! Tror ikke man skal spørge om hvorfor, der kommer ikke noget svar! Tænk, hellere på alle de gode timer og dage, som I sammen har haft både i forbindelse med arbejde og privat.

Jeg er fuldstændig klar over, at I stod hinanden ganske tæt. Det er svært at finde ord i sådan en situation, du skal blot vide, at jeg tænker på jer alle tre, der er tilbage.

Når man var værdifuld er man altid særlig savnet. Husk det!

 

Jeg er blandt de heldige, der har mødt Benny flere gange, og han var bestemt en mand, jeg altid vil huske.

 

Holger, tak du ville informere mig, det værdsætter jeg.

 

Pas godt på jer selv, og vil du hilse Susanne rigtig mange gange. Tænker på jer!

 

Stor stor hilsen fra

Kirsten (Hansen - Søndervig)

Det var den værste meddelelse jeg kunne forestille mig, og selv om jeg er rigtig rigtig ked af  det, så gør mig mest ondt at tænke på dit tab af Benny, som ingen er i tvivl om var meget mere end en god ven. Jeg har personlig svært ved at forestille mig et Sydafrika uden Benny. I min tid har han altid været en stor del af Jensen Safaris, og jeg kan derfor kun tilnærmelsesvis sætte mig ind i hvad han har betydet for dig samt Susanne og Nicolaj. Den eneste trøst i dette mørke er at høre, at I var ved hans side til det aller sidste.
 

Det er som du skriver, fuldstændig ufatteligt at det netop skulle ramme sådan en som Benny, og jeg havde derfor nok  givet mig selv det indtryk, at han ikke sådan var til at få bugt med. Der tog jeg desværre fejl, og lige nu er det en ringe trøst, at Benny lever videre i ufattelig mange gode minder hos mig og mange andre jægere og Sydafrika-rejsende rundt om i Danmark.
 

Mange mange tanker herfra til jer alle
 

Mvh
 

Thomas (Lundhede) - tidl. assistent Jensen Safaris

You are all in my thoughts; this is such a sad day.  We will miss Benny terribly. 

 

You have all our love & support for the difficult days ahead.

 

Much love

 

Maria (Trans African Taxidermists cc)

Vi er virkelig meget kede af at høre at Benny er gået bort fra jer i nat .

 

At han var så syg og tæt på , kan vi ikke rigtig fatte .  Modet på nyt , var jo stadig i behold .

 

Du har ret i befrielsen for jer alle , at Benny – selvom han var bomstærk – ikke skulle kæmpe umulig kamp.

 

Vi tænker på jer Holger – hils Susanne og Nicolaj ovre i nabohuset .

 

Lone og Flemming (Weiss Tønder)

Vores dybeste medfølelse og kondolence sender vi til dig.

 

Bennys bortgang et helt umenneskeligt tab for Susanne og Nicolaj og for dig og Jens. Det er et kæmpe tab for alle os andre, som fik æren af at lære Benny at kende. 


Det var godt, du nåede tilbage fra London og var der med Susanne, da han åndede ud.

 

Æret være hans minde.

 

Mange kærlige hilsner fra

Jørn og Helle Maj

Det er en meget soergelig dag Holger, det er bare saa uretfaerdigt  -  det eneste jeg proever at taenke paa er hvor heldige vi har vaeret at Benny var I alle vores liv !  

Maaske bliver vi noedt til at have lidt af en "Irish Wake" hvor vi alle kan faa graedt ud ?

Holger goer ikke det same som jeg gjorde da min far doede da jeg var 19 aar , jeg begravede mig I arbejde for at proeve at holde foeleserne under kontrol  . Det er tid til at graede og huske alle de gode stunder vi har vaeret saa heldige at have sammen med Benny .

 

Kaerligste Hilsner til hele familien

 

Stig (Rasmussen) - tidl. assistent Jensen Safaris og fortsat bosat i Sydafrika

Hvor gør det os usigeligt ondt at høre. Jeg vidste ikke, at Benny var syg.
Vi sender vor dybeste medfølelse til Jer alle sammen. Ja, den sygdom er forfærdelig....
Jeg ved ikke, hvad jeg skal skrive - lige nu er jeg helt i chok.

Vil du give Susanne og Nicolaj et kæmpe knuzz og kram fra hele vores familie.
Har du overskud, må du meget gerne bestille en buket hvide blomster fra os til Jer alle.
Det er det eneste jeg/vi kan gøre lige nu...

Øv for en trist meddelelse Holger. Endnu engang, et stort varmt knuzz fra os til Jer.

Æret være Bennys minde

På familiens vegne
Aase (Kongsbak Lassen familien - Kødbyen, København)

What terrible news about Bennie. One is simply devastated, what a wonderful man and so young. Our sincerest condolences to you and to dear Susan. 

It is such a loss for you and we really feel for you. 

 

Our deepest sympathy from all of us at Brooklyn Theatre. 

 

Kind regards, 

 

Willem Vogel - Brooklyn Theatre.

am deeply saddened at the news of Benny passing away I can only express my deepest sympathies to Susan and the family and especially to you and all our very good friends at your hotel and safari company. He was really loved by everybody at Trans African and we felt his passion for hunting, it is a great loss to you and everybody around him. When all shall pray for Benny and his family at the difficult times.

 

From Rodney and the family and all the staff of Trans African taxidermists

Viderebring mine kondolencer til Susanne og Nikolaj

RIP Benny

Hold fast i livet Holger andet kan man ikke.

Tak for fælles jagt jeg gik rundt i Limpopo og tænkte hele tiden på Benny 

 

Kh W (Dr. Wladimir Szpirt)

Det goer ogsaa mig meget ondt at hoerer, hvorfor Benny. Maa vi kondolerer “Vildmarken er ubamhjertelig”.

 

De varmeste Knus fra Friedewald.

 

Anne & Bjarke (Tinghuus)

Det gør mig ualmindeligt ondt at høre, Benny var en rigtig dejlig fyr og han vil blive et stort savn. Specielt for hans familie, men også for firmaet.
Vores tanker går til jer alle.

Med venlig hilsen
 
Anne Marie og Jens Karl Yde - tidl. assistent Jensen Safaris

It is with deep sadness that we receive news of our collective loss of Benny. Now that he is released from the limitations of his body his spirit and light will shine even brighter.  Wishing you courage during this time of grief and the blessings of acceptance that you all may find comfort and experience the presence of his great spirit right beside you.  His light lives forever in our hearts.

 

With all the love of the heart

 

Nicole, Savanna and family (Kretzschmar family)

Det gør mig ufattelig ondt at høre – mine varmeste tanker går til Jer i den svære tid

 

Hilsen fra

 

Klaus (Sigsgaard Karlsen) - tidl. assistent Jensen Safaris

Vi kondolerer med jeres store tab. Modtag vor dybeste medfølelse.

 

Med venlig hilsen

Dorte og Jarl Matthiesen

Det er jeg meget chokeret og ked af at høre. Jeg var ikke klar over, at det stod så skidt til. 

 

Min dybeste kondolancer til Susanne, Nicolaj og dig. Jeg glæder mig over, at I nåede at have så mange gode oplevelser sammen og at I havde en god tid sammen til slut. Benny var en guttermand og han vil være savnet for altid her fra. Jeg har haft mange gode minder og samtaler med ham gennem tiden. Det er uretfærdigt og barsk, at han skulle afsted nu og på denne måde.

 

Jeg står til rådighed, hvis du/I mangler noget som helst og jeg springer gerne på en flyver, hvis der er brug for det. Du siger bare til.

 

De bedste ønsker,

 

Iver (Rosenkrantz)

Det var en ualmindelig trist besked!

 

Jeg har sat meget stort pris på mit venskab med Benny, der altid var en venners ven og kanon kammerat!

 

Må jeg udtrykke min kondolence.

 

Med venlig hilsen

 

Niels Søndergaard - Danmarks Jægerforbund/Benny's kolekammerat fra Kalø

Mange ord kan siges --, og alle er nytteløse og virker som noget underligt og ”tomt”

Vi har vidst det længe, vi har talt om det --,tænkt og håbet.

Og det vi husker er heldigvis ikke det samme som du har set over det sidste års tid. De gode minder vi har er der ingen der skal få lov at spolere !!

Ja – vi føler med jer.

 

Per (Hvass)

Det er jeg frygtelig ked af at høre... 

Denne rædsels mail har jeg frygtet længe!...

 

Jeg kondolerer mange gange, og sender de bedste tanker til Nicolai, Susanne og Dig! 

 

Mvh Rasmus Karlog - tidl. assistent Jensen Safaris

Det gor mig ondt at hore om Benny’ s dod. Jeg ved at I havde et godt samarbejde i mange aar. Taenker paa jer alle 3 i denne svaere tid.

Hils Susanne mange gange.

Cancer er vores storste fjende, jeg har selv mistet en far en soster og min bror Jens.

Mange hilsener

Fra Mor Karen (Bruwer/Thiele)

Kære Holger,  er så chokeret og ked af at høre at Benny har forladt os. Jeg vidste godt, at han nok ikke havde mange år tilbage,  men at det skulle ske allerede nu... :-( For jens bliver det et kæmpe chok.  Han havde planlagt at tage ned til jer i juni netop for at besøge Benny. Han er i Nepal ja, og jeg kan kun få kontakt med ham, hvis han kontakter mig..  jeg fortæller ham det, når jeg får kontakt. Stakkels stakkels Susanne og Nikolaj. Kan slet ikke forestille mig, hvor hårdt de må have det... :-( Tror du gerne hun vil have jeg kontakter hende her om nogle dage?  Mange kærlige tanker herfra os i dk <3

Christina (Kjær Knudsen)

This is the most heartbreaking event I have experienced as most people who have passed on have been old and heading in that direction.  All I can say is that it was a privilege knowing Benny..............just a really good guy  and what is so mind-blowing was a healthy, fit and mentally stable person who you imagined living to a ripe old age.

 

What do we know.............all I do know is that when one door closes another opens and that is what sustains us during these terrible times.  My heart goes out to you all and more especially Nicolai who will be struggling to understand all of this.  I send you all my love and all the strength I could give you in this sad time.

 

Know that we are thinking of you all the time and wishing all of the very best for you.

 

With love and best wishes

 

LORRAINE & RODNEY KRETZSCHMAR

My sincere condolences to you, Susanne and Nicolaj, during this very sad time in your lives.

 

You are all in my thoughts and prayers.

 

Warm regards Ann (Adlam)

I am so so sad to hear this, this is heart-breaking for everyone around Benny, he was such a caring person

Please send my love to Susanne as well

Christina

Det gør ondt at høre om Benny. Vores tanker går til jer.

 

Med venlig hilsen

Johannes Ahrenstein - tidl. assistent Jensen Safaris

Mine dybtfoelte condolencer til jer alle. Det er da noget af et chock at hoere. Jeg anede ikke Benny var syg. Det virker meget uretfaerdigt.

 

Haaber det bedste for jer alle I denne svaere tid.

 

Bedste hilsner

Anders (Langhorn) - Ndola, Zambia

This is so tragic…..can imagine how you must feel. 

 

All I know you did everything you can for Benny and you was his icon.  He has such a full life and live every moment!  We will miss him so much.

 

"No person is ever truly alone. Those who live no more, Whom we loved, Echo still within our thoughts, Our words, our hearts."
- Richard Fife

 

Regards

 

Sharon (Sandenbergh)

Det er jeg utroligt ked af at høre, men ord er slet ikke tilstrækkeligt lige nu. sender jer mine tanker og føler med jer.
 

Nicklas Løche

Normalt mangler jeg ikke ord men din mail gav gåsehud og en klump i halsen.

Jeg røj 60 grønne cecil om dagen og er frikendt for kræft - hvori ligger retfærdigheden .

Ja du har en opgave foran dig men jeg tror ikke nogen tvivler på at du finder de bedste løsninger

hilsen jan (Larsen)

Det er med tungt hjerte at jeg skriver efter jeg fik beskeden fra min far. Det er trist at Benny ikke er blandt os mere, mine tanker gaar til lille Nikolaj, Susanne og dig.

Det minder os om at vi skal leve mens vi kan.

Med Venlig Hilsen

Preben (Morth)

Jeg vil gerne kondolere, mine tanker er hos jer i denne meget svære tid.

Det gør mig så ondt, det er med stor sorg, jeg tænker på den store, stærke og trofaste mand, den elskelige far og den gode ven og medarbejder I har mistet.

Jeg er overbevist om, at det er i Bennys ånd, måske endda hans ønske, at sprede asken ved Limpopo floden, han var en person der levede i et med naturen, satte en ære i sit arbejde, elskede sin familie og forstod at leve i nuet.

Jeg vil mindes ham når han mødte os i lufthavnen og svang de store tunge kufferter let op på laddet, når han skænkede vinen og smilende bød os velkommen i gæstehuset og når han frisk og humoristisk, efter middagen fortalte levende om sine store oplevelser på jagtturene.

 

Med de bedste ønsker om fremtiden.


Med venlig hilsen

Marianne Bennetsen - rejseleder 65 Ferie

Puha det goer mig meget ondt at hoere og hele familien Jakobsens hjerte gaar ud til familien og naturligvis dig og alle hos Jensen Safari – Det er saa uretfaerdig en sygdom :( …………… Haaber I holder sammen og selv om det er en kliche, saa maa I endeligt sige hvis der er noget jeg/vi kan goere.

 

Det goer os ondt!

Med venlig hilsen,

Claus Peter Jakobsen

Det berørte mig dybt, da jeg erfarede, at Benny var død efter lang tids sygdom. Helt urimeligt at et ungt, sundt og rask menneske skal rammes af uhelberdelig sygdom. Mange vil huske Benny som den perfekte jagtguide på safarier i SA. Benny vil altid stå i min erindring som et venligt, dygtigt og behageligt menneske med godt humør, og som altid gjorde sit til ,at vi som safarigæster kunne få den oplevelse, som vi forventede.

 

Det er naturligvis også et stort tab for dig, som vel næsten betragtede ham som din søn, som blev gjort klar til at tage over, når du på sigt ville trække dig tilbage. Jeg håber for dig, at du finder en løsning, så dit firma kan køre videre med proffesionelt jagtvæsen uden du selv alene skal til at være blækprutten.

 

Det er naturligvis allermest trist og et stort tab for hans kone og søn. Jeg har vist kun en enkelt gang hilst på hans kone, men du bedes overbringe min kondolance til hende.

 

Jeg ønsker hermed jer alle det bedste i fremtiden

 

Venlig hilsen

 

Ole (Bak)

Jeg må give min kondolance omkring Bennys bortgang.Jeg føler med jer alle.Jeg hørte nyheden fra Peter Renholt. Holger, hvis du i disse svære tider mangler en hånd, med at hente og bringe, ring til mig.

 

Kan du have en god weekend.

 

NB: Se at få ændret din hjemmeside,der er et dejligt foto af Benny.

 

Hilsen Ole (Badstue), Pretoria

Ved hvor meget I savner Benny, men ved også at livet går videre hos Jer. I er i vore tanker hver eneste dag.

Julie & Peter (Bo Bendixen)

Må jeg kondolere. Kan jeg på nogen måde være til hjælp fra Danmark siger Du bare til.
Kim Ulrich von Arenstorff

Jeg har fulgt lidt med i Dine og Benny's eventyr - super I fik så mange turer sammen. Dejligt at se at Du er der for hans knægt
Anders Hay

Det var så fint at se Nicolaj med sin imponerende impala i går. Benny ville have været super stolt, og det er rigtigt dejligt at se hvordan Du og Susanne hjælper ham på vej i tilværelsen. Hvor ER det godt han har Jer. Nu er det snart 10 år siden vi oplevede samme sorg og smerte som I gennemgår og vi føler dybt med Jer. Når horisonten tilter og verden vælger skal man vænne sig til en ny verdensorden, en ubegribelig en af slagsen. Det er hårdt arbejde og tager tid, men man KAN vænne sig til det og få indhold i liveet igen. Et skridt ad gangen, den ene fod foran den anden og langsomt falder tingene på plads. Vi kendte Benny som et utroligt varmt og glad menneske, der er ikke mange af hans støbning og uretfærdigheden i at han skulle dø så ung fatter man ikke. At hans aske blev spredt ved Limpopo floden lyder som det helt ritige og det bliver så fint med mindesiden. En rigtig god måde at mindes ham på
Gerda Irene Sørensen


Det er trist at Benny skulle bort så tidlig, men da jeg var på jagt tur ved Limpopo i 2010 - glemmer aldrig denne tur - mit ønske var Kudu og Zebra på en 5-dags tur. Vi havde 1 dags tid i overskud og så mente Benny at han skulle vise mig hvordan sådan en jagt også kunne foregå, med bue og pil, så vi tog på pürschjagt efter vortesvin - en lang pürsch, men efter meget listen rundt kom Benny og jeg ind på dette flotte vortesvin - rigtig fin oplevelse.

 

De bedste hilsner, og god vind fremover, selvom det nok bliver en anden hverdag.

Peer-Ole Frederiksen, Billund

Jeg har tænkt på Jer, som er efterladte af min gamle Kalø-kammerat, så mange gange. Det gør mig frygteligt ondt - håber I finder kraft hos hinanden i sorgen. Jeg husker da Du besøgte ham på Kalø og skrev kontrakt. Benny strålede som en sol, og det mærkedes at I havde noget specielt. Dejligt Du ser et lys igennem drengen.

 

De varmeste tanker Jens Henrik (Jensen)

Frygteligt at høre om Benny. Jeg fik desværre ikke chancen for at møde ham personligt. Jeg husker dog hans store fokus på kunde service, da Per og jeg skulle til Uganda. Det gør mig forfærdeligt ondt for Jer at I skulle miste ham så tidligt. Mine bedste tanker og ønsker for Jer allesammen dernede.

Mvh Janus Gertz

Holger we are absolute stunned and feel your pain. We did not know he was sick. Our sincere condolences to you all. He was such a gentleman and we know how much you loved him. So sorry to Susanne and little Nicolaj. Our warmest wishes to you all.

Cheryl & Sid Hays - Victoria Falls

Meget smukt skrevet, det er ganske enkelt ubegribeligt, at man ikke skal se ham igen - der popper konstant de dejligste situationer op på nethinden og jeg har endda kun være sammen med ham i så få dage. Hvor I kommer videre kan jeg ikke råde i, men det går I. Pas nu godt på Dig selv midt i alt dette. Det bliver svært ved Limpopo, ingen tvivl om det, men bagefter vil det føles rigtigt og stedet er jo i den grad mindernes plads. Ikke kun for Jer, men også for alle os, der har fået lov at komme der.

Michael (Lemming)

Har netop fået at vide, at Benny har tabt slaget til den udmagrede sygdom. Det gør mig frygtelig ondt at høre. Det var fra hans skylder at jeg nedlagde mit første afrikanske dyr, en impala. Jeg ved igennem Jens, at Du har været en fantastisk opbakning for Benny og Susanne i denne svære periode. Jeres mange fælles rejser rundt i verden har uden tvivl givet ham et tiltrængt pusterum i den ellers mere og mere barske hverdags virkelighed. Jeg ved, at dette også kommer til at ramme Jens hårdt, når han (snart..) er hjemme igen fra nepal. Du skal vide, at I er meget i vores tanker.

De bedste hilsner, Anne & Henrik (Thalbitzer)

Jeg er rigtig ked af at høre omkring Benny, og håber at I har det godt trods alt.

Kristoffer Lauge Jørgensen

Jeg kondolerer - hvilket tab Du har lidt - der er ikke nogen trøst - tiden gør formodentlig en del, og at Du forhåbentlig en dag vil smile over at have kendt det fantastiske menneske som Du ligenu har mistet.

De bedste hilsener og lys fra Birgitte (L. Jensen)

Det gør mig virkelig ondt at I har mistet Benny. Det er svært at finde ord for at sådan en aktiv ung mand skal bort så tidligt. Jeg kender dog ikke nogen der levede livet så meget som Benny, og det var Du en stor del af. Du skal vide vi tænker på Jer alle tre - Dig, Susanne og Nicolaj, og håber I finder en god vej frem. En dag af gangen.

Mvh Majbrit Jakobsen

Det er med stor sort at måtte læse omkring Benny's død, må jeg kondolere.

Mange kærlige hilsner Jess (Due Haar Pedersen) - tidl. assistent Jensen Safaris

Kære Susanne, Nicolaj og Holger. Nogle fantastiske gode minder sammen med Benny. Super jæger, familiefar og en personlighed af format. Æret være Bennys minde.

Fam. Villesen , Skjoldborg

Modtag mine kondolationer - ved hvor meget Benny betød for dig og det savn du føler!

Lars (Carl Holten)

Johs har netop overbragt den triste nyhed nede fra jer. Jeg kondolerer, og sender mine mest dybtfølte tanker til Nicolai, Susanne og dig. Selvom I længe har vidst i hvilken retning det gik, så må det være en forfærdelig situation at skulle sige farvel til sin far, mand og bedste ven gennem så mange år. Hvis jeg på nogen måde kan hjælpe jer, så står jeg til rådighed, og I skal bare sige til.

Mange varme hilsner Karsten (Lund Platz) - tidl. assistent Jensen Safaris

Ek is baie jammer om te hoor van Benny. Ons is saam met oom hartseer. Julle was amper soos familie hier by ons. Ons sal vir Benny baie mis maar ons sal hom altyd onthou vir die goeie mens wat hy was. Baie sterkte vir oom hul met die moeilike tyd wat voorle.

Niemand sal sy skoene kan vol maak nie. Hy was 1 uit 1000. Baie sterkte.

Hechter Sandenbergh

Det kommer helt bag på mig og da virkelig en trist meddelse - mine største kondolencer!

Christen (Stenild) - tidl. assistent Jensen Safaris

Det er en af de værste beskeder jeg kunne få. Det skal dog siges, at efter den sidste mail vi skrev sammen var jeg godt klar over hvilken vej det gik. Benny har altid stået mig meget nær siden Kalø, på trods af den store afstand og mange år. Tænker nu tilbage med glæde på de oplevelser jeg har haft med Benny, Afrika Sverige og ikke mindst vores pilketur og Nicolais barnedåb. Jeg ved du er alt hvad man kan være for både ham og Susanne. Mine tanker går til jer alle tre. Tak fordi du skrev.
Kh. Carsten (Hyldig) - kollega fra Kalø Jægerskole

What terrible terrible news. We are so saddened by this news. Please will you send our condolences to his family and to you for this loss of such a wonderful man. You will all be in our thoughts and prayers. Thank you for letting us know.

We are so sorry Holger. He was such an awesome man and he will be sorely missed

Lauren & Andrew Gaylord

Det gør mig så ondt Holger, mine tanker er hos Jer...

Kim Holmgaard

Vi har lige læst din besked og er chokerede og forfærdelig kede af den triste nyhed, og Jeres tab af Benny.. Vi var ikke klar over, at det var så tæt på.. Det må være en frygtelig tid for Jer allesammen lige nu. Hvis der er noget overhovedet vi kan gøre, stiller vi naturligvis op..

Kærlig hilsen Torben og Tina (Haraldsted/Vestergaard)

Det er da helt forfærdeligt. Den aller dybeste kondolance. Hvad er Der dog sket? Hvor sorgen er størst var glæden ligeså og det må I aldrig glemme.

Mange hilsner Helene Rask Grøn

Hvad er det da jeg ser her på FB.. Er Benny her ikke mere...hvad er der da sket...Mange tanker til jer alle....det er da slet ikke til at forstå hvis dette fantastiske menneske ikke er her mere...Hils Nicolej og Susanne og giv dem et kæmpe kram....

Bettina Kjærulff Sørensen

Nej hvor trist. Det gør mig meget ondt, at høre at Benny er gået bort i en alt, alt for tidlig alder. Tankerne går herfra til jer alle men især til Susanne, Nicolaj og dig.

KH. Klavs (Frahm-Rasmussen) - skyttekollega

Holger jeg ved ikke hvad jeg skal sige!!! Det gør mig så ondt for Benny og jer hans næremeste!! Uh hvor er det altså bare ondt!!! Jeg ville ønske jeg kunne sige en masse men håber i står sammen dernede! Det gør mig virkelig ondt!!!!!!!

Jeg tænker på jer og synes det er lige så mærkeligt!!! Føj føj min ven tænker på jer sig til hvis vi kan hjælpe fra dk

Joachim (Moltke)

Beklagar sorgen Holger, fruktansvärt. Jag har många fina minnen av Benny. Hoppas att få träffa dig igen. Vänliga hälsningar Bo (Lemar) - tidl. assistent Jensen Safaris

Ek sien nounet jou post oor Benny, nie eers geweet hy was siek nie. Eks BAIE jammer om te hoor!!! Hy was n LEGEND! Baie sterkte daar met die moeilike tyd wat vir jou en sy familie voorle!

Eks speechless... Mens het hom nooit sonder n smile gesien nie... Dis verskriklik.... Se asb vir sy familie ons dink ook aan hulle...

Danie (van Deemter)

I am so sorry to hear about your loss. We are thinking of you.

Marlies Rothkegel

Ek het nie woorde nie. Ek is so jammer om te hoor van Benny. Hy was 'n wonderlike mens. En dis so groot verlies dat hy moes gaan. Maar dis so groot aanwins vir die Hemel want hulle het øn wonderlike engel ryker geword. Mag Jesus julle styf vas houe in hierdie mooilike tyd. Ons dink aan julle en bid vir julle.

Burger en Pikkie (Sandenbergh)

Unser innigste Teilnahme mit dem Verlust von Benny. Wir sind mit Dir traurig und wünschen Dir Kraft für dieses schwere Schicksal.

Mit freundlichen Grüssen, Theo und Marlies (Wenhold/Swanepool)

Vi er i chok- anede ikke at Benny var syg. Hvor forfærdeligt for dig -Susanne og Nicolaj. Benny var en helt igennem pragtfuld mand - så levende. Vi mangler ord. Vil du hilse Susanne - vi tænker på Jer.

De varmeste hilsner fra Svend og Kirsten (Thorsen)

Kondolerer Mvh Peter Mygind Hansen

Please give my condolences to Bennys wife Susanne and son Nicolaj. My thoughts and prayers are with them and you at this sorrowful time.

Bryan Geoffrey Elliot

Jeg hørte igår den meget triste besked at Benny ikke er mere. Det var en meget sørgelig og trist besked .. og det berører en når det sker med så unge mennesker. Jeg tænker først og fremmest på Susanne og Nicolaj ... Ingen bør miste en mand og far så tidligt ... men også på dig som jo har haft et meget nære relationer til ham ... som du selv skriver. Der vil selvfølgelig være det store tomrum som du har, men I har jo haft så mange fantastiske oplevelser sammen og de gode stunder kan ingen tage fra en. Disse stunder kan man altid mindes med et lille smil på læben. Når sådanne ting sker ... får vi også alle en påmindelse om, at vi er forpligtet til at værdsætte livet og at udnytte den tid vi har fået tildelt på bedste vis. Huske at man ikke skal lade sig gå på af hverdagens småting .... som jo i denne sammenhæng betyder uendelig lidt. Jeg sender jer alle en tanke i denne stund. <

Mvh Anders (Wanstrup)

My deepest condolences. I know how close you were to him & how highly you spoke about him.. I am sure you both touched each other's life is ultimate positiveness . Very sorry for your loss, hang in there buddy!

Jay Links

Ked af at høre om Benny. Sender dig de bedste tanker og ønsker i en for dig sorgfyldt tid.

Kærlig hilsen, Knud Thorbjørn (Hansen)

Shame man Holger . I cant begin to imagine. There always is a light at the end of the tunnel . My granny used to say that God takes the good people first so he can have them close to him .

George Vulgarellis

Vi kondolere alle her på Fyn og Bornholm det kommer som et kæmpe chok for os, især for mig der altid vil huske Benny som en utrættelig og vilje stærk, ja næsten usårlig mand som jeg håber også ville have kaldet mig for en ven. Jeg føler dybt med dig, Susanne og ikke mindst Nikolaj. Tænker på jer!

Michella, Magne og Jens Peter (Trebbien Nørgaard) - tidl. assistent Jensen Safaris

Skulle hilse mange gange fra Ulrik og sige at du er i hans tanker og kondolere

Helle Rahr Jørgensen & Ulrik Danevig

We are so very sad for your great loss Holger and can't imagine how his family must be feeling. Please send them our love and best regards in this terrible time. xxx

Deborah Abrahamse & René Hornebo

Hvor gør det mig ondt at høre om Benny, jeg kondolere på det dybeste for hele familien. Det er helt ubegribeligt at sådan noget kan ske. De bedste tanker til Jer der er ladt tilbage.

Morten Breith

Vi blev dybt rystede ved meddelelsen om Bennys død. Det er uforståeligt, at så ung en mand skal dø så tidligt, når vi andre i 70'erne stadigvæk tusser rundt. Men sådan gøres regnskabet jo ikke op. Vi sender de kærligste hilsener til dig, Susanne og Nicolaj. Og tænker tilbage på de gode dage, vi havde sammen med jer for flere år siden.

Hans og Inger Midtgaard

Det var en utrolig trist nyhed at vågne til i morges. Jeg ved godt at det strømmer ind med kondolencer alle steder fra da Benny var et fantastisk menneske, men jeg ville bare lige udtrykke min dybeste medfølelse med Nikolaj, Susanne og dig. Jeg tænker tit tilbage på de seks måneder i 2006 som de bedste måneder i mit liv. I dag har tankerne ikke rigtig været væk fra Pretoria og jer dernede. Alt det bedste fremover til jer allesammen.

Steffen (Falkesgaard Hansen) - tidl. kok Jensen Safaris

Hvor er det trist at en stor jæger er taget til de evige jagtmarker

Martin Halle

Kondolerer det gør mig ondt

Daniel Knudsen

Kære Holger Det gjorde mig utrolig ondt at vågne op til den forfærdelig sørgelig besked om Benny. Det gør mig utrolig ondt at høre. Jeg anede slet ikke at han havde levet med kræft. Jeg kan ikke forestille mig hvor hårdt det må være for dig, Susanne og ikke mindst Nikolaj! Jeg husker Benny som en utrolig venlig, hjælpsom og altid smilende person. Hvor kan dog livet virke uretfærdig! Jeg sender jer mange mange tanker til jer alle 3 og ikke mindst til Benny.

Nico (Correa Rasmussen)

Hvor er det uretfærdig, at så ung en mand allerede skulle herfra. Jeg fatter ikke det kan være sandt. Hvor er det unfair de ikke kunne fjerne det skidt i tide. Kan godt forstå i er trøsteløse, jeg tænker specielt på Nicolaj, jeg sidder helt med tårer i øjnene. Du må hilse Susanne og kondolere fra mig.

Kh Henrik (Bøjer) - tidl. assistent Jensen Safaris

Der er med stor sorg jeg modtog din triste nyhed i går at Benny var gået bort efter kraftsygdom. Alt alt alt for tidligt for en ung mand med kone og lille Nikolaj. Det er næsten ikke til at bære og tænke på. Jeg husker da Benny var elev hos Sten Breith - Benny var altid rolig og havde det store overblik. Selv på de store jagter , hvor alt var stress - Benny var rolig og altid smilende, hjælpsom og en rigtig god fyr der værdsatte jagtens værdier højt. De mange år jeg hjalp på Barritskov med hund og horn var gode tider, men især tiden, hvor Benny var elev glemmer jeg aldrig - det var tider. Det var måske også derfor han tog beslutning om at leve sit liv i Sydafrika, hvor jeg er sikker på at han gjorde det flot overfor kunder, kolleger og dig. Benny stod for mig som en altid nærværende kammerat med overskud til smil og en lun bemærkning. Må jeg kondulere og vil du sende mine hilsner til Benny´s kone og Nikolaj. Jeg har flere gange de sidste dage prøvet at ringe til Jens Kjær, men har fundet ud af at han er i Nepal og umulig at få fat i nu. Jeg vil ønske jer alt det bedste fremover trods det store sagn som Benny efterlader. Ja det er et stort tomrum for jer og et kæmpe savn. Det er svært, men der kommer lys i tunellen. Jeg tænker især på den lille knægt som skal savne sin far, men jeg er sikker på at han har haft mange gode timer med Benny som han aldrig vil glemme som sin far. Det gør ikke noget at voksne mænd også græder - det beviser at man har hjerte og at I har holdt af Benny som den guttermand han var. Pas på jer selv i SA. Æret være Benny´s minde.

Mange hilsner Jens Foldager

Jeg er virkelig ked af at høre om Benny. Jeg sender mine tanker og medfølelse oppe her fra det norske til jer i Waterkloof.

Peter (Schiøler)

Det var dog en forfærdelig trist nyhed, men det virker som om I dog forberedt på det værste. Jeg ved at Benny var det nærmeste du kunne kalde en søn, og jeg ved hvordan du har det. Mange kærlige tanker til dig og Benny's familie

fra Tove og Tonny (Hyldgaard/Landy)

Hvor er han sød, Nikolaj. Godt vi har ham. Men han har måske ikke rigtig forstået, hvad der er sket. I må passe godt på ham og tale en masse med ham om det. Virkeligheden rammer nok senere - når alting har lagt sig, og tomrummet ikke længere fyldes med blomster og hilsner fra hele Verden. Lige nu er det okay at være ked af det og sørge. Benny ville dog have sagt noget i retningen det samme som Nikolaj. Man får klar besked. Det kan du måske smile lidt af:-). Tænk engang hvor heldig han har været at løbe på dig. Alle de oplevelser du har givet ham.

Kh Jeanette (Nørgaard) - Benny's niece

Du er god mand Holger. Dejligt billed med Bennys søn. Kendte ikke Benny. Har fælles bekendte. Trist han allerede skulle herfra. I har minsandten haft nogle fantastiske oplevelser sammen. Alt godt herfra.

Tom Hunt Svenningsen

Jeg er ufatteligt ked af at hører om Benny. Der er på alle måder helt urimeligt. Jeg vil meget gerne bringe en nekrolog i Trofæ. Jeg kendte dog ikke Benny særlig godt, så måske du kan skrive den? Jens er bortrejst, ellers var han jo oplagt. Jeg vil afsætte en side til det.

Bedste hilser Rune Fich Weischer

Jeg er ked af de triste omstændigheder hos dig. Jeg nåede aldrig at møde Benny da vi var der, men vil selvfølgelig stadig kondolere. Jeg forstår det må være svært! Tanker herfra

Peter Kamp

Det gør mig så forfærdelig ondt, at Benny ikke længere er hos jer. Selvom det efterhånden er mange år siden, at jeg tilbragte nogle måneder hos dig, Holger, så har det berørt mig dybt at høre om hans sygdom og bortgang. Måske fordi jeg selv er blevet mor og synes, at det er ganske uretfærdigt, at Nicolaj har mistet sin seje far alt for tidligt. Jeg kan slet ikke forestille mig, hvad du går igennem som kæreste og hustru, Susanne. Og Holger, dig og Benny havde et helt specielt forhold - at miste én der stod dig så nær, har du selv så smukt beskrevet som ubærligt. Jeg kan slet ikke sætte mig ind i, hvordan I har det. Men jeg håber, at I passer på hinanden og giver hinanden tid og plads til at sørge. Og jeg håber, at I finder styrke hos hinanden i denne svære tid - og at Benny kan give jer styrke, selvom han ikke længere er iblandt jer. Om ikke andet så lever han videre gennem Nicolaj, som i form af et barns sind forhåbentlig giver jer styrke til at få hverdagen lige så stille i gang igen. I har så fantastisk mange minder, og dem kan ingen heldigvis tage fra jer.

Sender jer alle 3 de kærligste tanker, Mille (Weilgaard Christiansen)

Det var så lidt. Det er en frygtelig tid at skulle igennem. Vi har selv lige taget afsked med et nært medlem. Men vi må huske på hvad Benny ville have ønsket for jer. Og få det helt til at gå videre i deres ånd. Og kan jo se hans dreng er godt på vej i sin fars fodspor. Og glæde sig over hvad man har haft. Og mest af alt at han aldrig vil blive glemt i så mange menneskers hjerte. Jæger såvel som ikke jæger.

Rasmus Petersen

Uha den sad og gav en ubehagelig klump i maven. Dybest set kendte jeg ikke Benny så godt, men vores tur sammen i NZ var bare god og vi fik meget ud af hinanden og meget anden snak end jagt. Jeg tror jeg identificerede med selv med Benny idet jeg sagtens kunne være gået den vej, og sommetider stadig overvejer det, i stedet for at blive i DK som skytte. Benny var frisk og den tur i NZ var ikke let. Vi knoklede på hver dag og han var i god form. At jeg ikke kendte ham så godt betød jo også at jeg ikke anede han var syg - det gjorde blot overraskelsen endnu mere ubehagelig. Jeg er glad for at Du skrev for jeg glædede mig til at komme på besøg hos Jer, til gensynet med Benny og til at opleve det land han helt tydeligt var så forelsket i. Og Ja Du har ret, vi yngler på livet løs og venter faktisk nr. 2 til november så der går jo nok lidt endnu inden Impalaen behøver at bekymre sig Endnu engang tak for beskeden, jeg kondolerer og sender tanker til Benny, der uden tvivl er endt i de evige jagtmarker.

Bedste Hilsener, Jacob (Nørgaard Larsen) - skytte og rejsefælle i New Zealand

Har lige siddet og læst alle kondolencerne og billeder. Måtte lige igennem en tudetur igen igen. Det er så svært og uvirkeligt. Selv om brormand var så langt væk, var han altid fantastisk til at sende billeder, breve og SMS, så afstanden ikke føltes så stor.
 

Kan ikke lade være med at tænke tilbage på, da Benny kom hjem fra Kalø og var blevet kontaktet af dig, om at komme ned og arbejde for dig. Han var i syv sind. Jeg husker jeg sagde til ham (gør det). Det er jo ikke for altid, du kommer jo hjem til dk igen, troede jeg. Det gjorde han så ikke. Næ Holger, han blev så glad for at være dernede og fik så mange gode oplevelser sammen med dig. Han kunne ikke have valgt anderledes. Hvis jeg tænker mig om.

 

Dette ligger så mange år tilbage. Men det var, mens vi alle søskende boede hjemme. Jeg skulle altid hjælpe mor med at gøre rent på Bennys værelse, for det var noget af en opgave. Benny havde nemlig en tendens med, at slæbe naturen med ind på hans værelse. For det første elskede han at binde knuder. Der var ikke den ting, der ikke var bundet sammen med snore, reb og KNUDER. Det skulle vi først have skilt ad. Hvad han så ikke havde slæbt med ind fra naturen. 

Det var jord, sand, græs, grene og pinde og små kravl. Det var i skuffer skabe og ikke mindst på gulvtæppet. Sikke er arbejde.

 

Benny og jeg har altid delt interessen, at være ude og nyde naturen. Ingen tvivl, Benny kom på den rette hylde i SA. 

 

Jeg vil slutte her, og sender dig mange tanker Holger.

 

Kærlig hilsen 

Connie (Benny's søster)

Det har gjort os alle så ondt at høre, at du har mistet Benny. I var sådan en dejlig lille familie. jeg ved at du vil finde styrke til at komme videre og leve også for Nikolajs skyld. jeg håber også at Holger vil være dig en stor støtte.

Lisbeth Kjær (rejseleder 65 Ferie)

Kære alle, der er i familie, eller tæt på Benny, det gør mig usigeligt ondt at høre om Bennys alt for tidlige død. Jeg tænker på jer, her i det kolde nord.

Poul Hartmann

Sorg er en meget stærk følelse..når den er mærkbart nær. Den er forunderlig.På mærkværdigste vis..kan man grine det ene øjeblik og græde det næste.Uden helt at forstå hvorfor. Kærlighed er smuk men der er ingen vej..al kærlighed skilles i dette liv.Så må vi håbe på at ses i et næste..

Pia Møller

Tænker meget på jer i sorgen. Hjælpen du gav os da vi mistede min bror er helt ubeskrivelig. Tak Holger!

Doris Helbo Christensen

Ai. Dis n onbeskryflike leemte wat iemand laat wat so nou saam met mens gewerk het, jou passie gedeel het en jou beste vriend was. Ek dink baie aan jou en julle. Sterkte x

Cecilia Kriegler

Vi har tænkt meget på jer siden vi fik den triste besked, håber I kan håndtere sorgen.

Kærlig hilsen Willy og Hanne

I was 19 years old. And I got the opportunity to spend 6 months in a wild world of Pretoria South Africa. I was young immature, careless, and stupid. This period changed my life and brought me to a new sense of respect and maturity. I owe a lot of my change to a multitude of lessons taught to me by my two bosses. One Holger. And the second Benny. It saddens my heart today to learn that Benny has lost his two year battle with cancer today. The world lost an amazing mentor, hunter, teacher, cook, mechanic, builder, friend and so much more. My love goes out to the Jensen safaris family. The multitude of cooks and assistants that were touched by this man. And most of all his wife and son. Thank you Benny. For teaching me everything you did.

Matthew Paul - tidligere kok Jensen Safaris

Til ære og minde om et super menneske som i den grad har givet min familie og særligt mine børn mange gode minder for livet. Benny lærte Elektra og Nikolaj at skyde - var med på Nikolajs første jagt - spottede giraffen (sorry sarte sjæle). Benny det var nogle super oplevelser vi fik med dig - ikke fair du skulle herfra så ung og med så meget tilbage..tak..


RIP Benny Nørgaard Bjerg

Rasmus Jacobi Nøttrup

Hvor sørgeligt.. Jeg har aldrig mødt Benny, kun hørt en masse godt om ham.. Havde egentlig altid tænkt at "en dag lykkes det nok at jage sammen med ham.." .. Men nu er det altså for sent... Utrolig trist når en mand i sin bedste alder går bort... Minder en om at det bør være en pligt at leve og nyde livet nu og ikke udsætte ting man virkelig drømmer om... Kondolerer til Bennys familie og venner...

Ulrik Hentzer

This is very sad news. R.I.P. Benny. Brett Moller

Kære Holger . Du , Susanne og Nikolaj er i mine tanker. I har alle lidt et stort tab, som I nu skal arbejde med, - og tro mig, det tager tid.

Birthe Møller Nielsen

Min dybeste sympati til de efteladte, en rigtig god jæger er gået bort, hvor har vi haft mange dejlige jagtoplevelser sammen, æret være Benny N. Bjergs minde. R.I.P.

Jens Peter Jensen

Fruktansvärt. Stort beklagande och kondoleanser Holger. Ulf Magnusson

Condolences. - Henrik Randers

Mine tanker går til jer som står tilbage med et ubeskriveligt tab. Jens Christoffersen

Condolences to you and Susanne.we shall never forget your hunting safaris in Uganda. R.I.P Benny. Kassuja Leonard

I dybeste medfølelse. Per og Hans Ulrik (Mikkelsen)

Min dybeste medfølelse. Jens Ole Nielsen

 Kondolerer med jeres store tab Susanne, Nicolaj og Holger. Benny var en fantastisk mand, som kommer til at efterlade et stort tomrum for mange mennesker. Har mange gode minder med ham og er taknemmelig for at have kendt ham. Håber det bedste for jer i denne svære tid.

Morten Bælum - tidl. assistent Jensen Safaris

Det er virkelig urimelig når så ungt et menneske bliver revet væk. Vi tænker på jer med stor sorg. Chris og Jutta gav os beskeden. Mange hilsner Finn og Lis

Ufatteligt Holger, føles som om vi lige har siddet til jords med både ham, Susanne og Nicolai! Vores varmeste tanker til jer alle og en ufattelig dejlig tanke at netop han skal spredes over Limpopo .... Det vil vi tænke over næste gang vi kommer !

Lizzie Neumann

Verkligen trist. Kim Nilsson

Det gør mig meget ondt at høre, de varmeste tanker herfra til jer alle.
Peter Østerberg Bruun - tidligere kok Jensen Safaris

Jeg var sammen med Benny i hans vordende år i Sydafrika og har haft mange fantastiske og enestående oplevelser sammen med ham og var måske med første gang Susanne kom med en flok gæster? Sammen har vi i hvert fald gode oplevelser som jeg heldigvis delte rundt om bordet på Benny og Susannes terrasse for godt to år siden. Det er for mig uvirkeligt hvad i har været igennem. Jeg har slet ikke været klar over situationen og blev yderst forskrækket og ulykkelig da den triste nyhed kom.

 

Alt det bedste til jer. Benny står for mig som; trofast, høflig, venlig, åbenhjertig, hurtig personlighed med meget mere.

Nikolaj (Stochholm) - tidligere assistent Jensen Safaris

Kondolerer. Det er bare så urimeligt. Hanne Mie Bjerkan

Kondolerer. Line Nothlev

Det gør os forfærdelig ondt at høre. Benny gav os og særligt Emil nogle af hans største oplevelser og var en eminent formidler og dejligt menneske. De varmeste hilsner og tanker til jer alle. Stig, Maren, Emil, Hans Peter og Valdemar

Vores kondolance til jer alle 3. 
En fantastisk jagtkammerat er gået bort. Æret være hans minde. Familien Villesen

Our sincere condolences to you and his family, I am sure he will be with you on your hunting trips. Johanna Magdalena Terreblance

Condolences, dear Holger. May he be in a better world... Philipp Pointner

Jeg kondulere det er et stort tab. Erik Holst

I am so sorry to hear about this. My condolences Holger, I am so sad. Craig Macs

Hvor gør det ondt at høre Holger mine varmeste tanker til dig og ikke mindst til Susanne og Nikolaj. Hans Jørgen Rafn

Hvor gør det mig forfærdeligt ondt at høre. Det må være som at miste en søn for dig...... Og at Nicolai skal undvære sin seje far i så tidlig alder er bare helt urimeligt. Der vil blive et stort savn og tomrum for jer alle, men i må stå sammen og være stærke. Håber det bedste for jer alle. 
R.i.P Benny Ole Frost Jensen

Sending thoughts, prayers and condolences - our heart aches for your loss! Words escape us. May you, Sussanne and Nicolaj. Find the strength you need during this time. All our love Lars, Bev and Lucas (Jensen)

R.I.P Christina Løffgreen

Vore tanker går til jer som både familie og venner. Det er en meget svær tid og vi håber i finder styrke til også at tænke på alle de gode timer i har haft sammen gennem årerne.
Peter Barlon

Det gør mig ondt at høre. Mine tanker går til Susanne og Nicolaj og dig selv, selvfølgelig. Alt det bedste i den svære tid. Henrik Bergqvist

Kære Holger. Det gør os meget ondt at læse om jeres tab. Vi sender mange varme tanker. kærlige hilsner til jer alle Fra Ulla, Lene og Signe (Tolstrup Andreasen)

RIP Muneer Uddin Qureshi

Hvor er det dog bare helt ufatteligt.mine tanker går til familien og nære venner. Tim Anker Wermuth

I send my love. Helen Vosloo

R.I.P. Benny - Mindes de gode fisketure for mange år siden. Gregers Lund

Very sad news Holger. Deepest sympathy to you and the family. Jean-Louise Moolman

Very sad news indeed, we are so sorry for your loss. We know what he meant to you and the Jensen Safari family. Condolences to you and his family, you are all in our thoughts during this difficult time. He was a true legend! regards Andy Delise & Weslan (Haggart)

Tænker på jer hele tiden.. Marianne Bendix Holbæk

Det gør os ondt at læse... Sender de bedste og varmeste tanker til jer alle tre! Iben Bjerg Hollesen

I'm so so sorry for yours & Benny's family's loss. I'm shocked - so young. My thoughts are with you all  Hanne Skaarup

Det gør mig virkeligt ondt, føler med dig og hans familie. Mange tanker til jer. Annemarie Gammelgaard Frandsen

Et billede siger mere end 1000 ord. Det gør det også for mig. Når jeg kigger på dette billede af Benny. Da jeg første gang ankom til Sydafrika i 2009, på studietur, var vi nogle stykker der skulle på jagt i Drakensbjergene, vi lander kl. 22 i Johannesburg,  Benny står klar til at køre direkte, jeg giver hånden, og straks siger Benny, ja du da vist den mindste person i den her jagtgruppe, så du kommer om og sidde imellem bagagen.  Jo tak, tænkte jeg bare. Men skræmte mig, det gjorde det bestemt ikke, jeg blev efterfølgende assistent i 2010, på jagttur i 2011/12 og af sted igen i 2013.  Hvad angik min assistenttid så havde jeg utrolig mange gode timer  sammen med Benny, jeg nød hver og en med ham, især jagterne. At få lov til at være med på sidelinjen med så dygtig en PH, når han guidede jaggæster rundt. det gav mig ”gåsehud.”   At være under Holger & Benny’s vinger, det gjorde mig voksen!

 

I 2011/12 tog jeg så min far med på jagtsafari. Så her fik vi jo sammenlagt 10 dages jagt ved Limpopo. Men nu mente Benny, så at jeg var blevet så stor, at jeg kunne klare at sidde på det ” normale ” bagsæde. På de to jagter var, Benny med til at indfri min fars drøm,  om at jage i Afrika, noget som han har drømt om siden han var 15 år.  Som min far senere sagde ” aldrig har jeg prøvet en jagttur, der var så veltilrettelagt, professionelt, hyggelig, og fulgt til dørs ”.

 

Da jeg så  i 2013 ville af sted igen,  skrev Benny at han havde fået konstateret kræft. Min glæde var pludselig erstattet af en nedtrykt tilstand. For Benny kunne da ikke blive syg, ikke i min verden. Benny vi to kørte sammen til Karoo i 2013, vi snakkede meget om sygdommen, fremtiden . Du fortalte ting, som jeg end ikke ved om jeg kunne sige, hvis det var mig selv. Jeg kunne næsten ikke holde tårerne tilbage.  Jeg ville så gerne skyde et mankefår i Karoo. To dage efter ankomst løber vi rundt sammen i bjergene dernede, og jeg får nedlagt et pragteksemplar. Det var den sidste pursch jeg havde sammen med dig Benny, og det var den bedste i mit liv.! Som jeg tidligere har skrevet, så du mit største forbillede, og du har min dybeste respekt.

 

Jeg vil gerne lige tilføje et par ord til billedet. Når jeg ser på det her billede af Benny,  føler jeg at jeg har fanget ham på det bedste tidspunkt. For her er Benny, nemlig i gang med at gøre det han var allerbedst til. Nemlig at give de bedste minder for livet på vores jagtrejse, og det var ikke kun med riflen, det var også med kameraet og hans dejlige personlighed.

 

Søren Rasmussen (tidl. assistent Jensen Safaris)

Kondolerer mange gange. Mine tanker gaar til jer 3 i Pretoria. Frygteligt tab af en fantastisk jaeger, mand og ven. Mindes de mange fantastiske oplevelser vi havde sammen. Varmeste tanker til jer alle.
Mvh Erik (Kjær Poulsen) - tidl. assistent Jensen Safaris

Kondolere Holger, tanker går til dig og familien. Stefanie Christensen

Så trist. Jacob Waerness

Jammer om dit te hoor ,Holger. Leon Percy Terblance

Vi føler med Jer i Jeres store sorg og tænker tilbage på alle de dejlige oplevelser vi har haft sammen. Jeg tænker tit på de dage for over 20 år siden hvor Mogens og du Holger var på jagt og jeg sad sammen med Benny på ladet af bilen og hygge snakkede. Kærlig hilsen Mogens og Karen (Christiansen)

Det gør os meget ondt at høre Benny ikke er her mere. Vi tænker meget på dig Susanne og Nicolaj Kærlig hilsen Søren og Doris (Sørensen)

Så forfærdelig trist en besked. Vi føler med Jer alle 3 og husker tilbage på gode øjeblikke og oplevelser med Benny og Jer. Mange tanker fra Lisbeth, Sofie, Jeppe og Henrik (Brandborg)

Har lige haft besøg af Jan og Lise DEchau, vi mindedes de skønne dage, vi havde hos jer i 2009 med 65 rejser. Svært at forstå, at Benny ikke er mere. Helge Juhl

Nej nej nej! Hold kæft det gør mig virkelig ondt at høre. Kondolere....Jeg var sikker på at den mand kunne klare alt. Sikke en trist nyhed. Mine tanker går til jer tre.
Per Skovsted Hutzelsider - tidligere kok Jensen Safaris

Kondolerer. Daniel Kim Beck

Kondolerer, det må være frygtelig hårdt for jer. Sikke et savn! Susanne Bak

Jeg kondolere Holger. Håber på den bedste frem tid for jer alle. Brian Brandt

Vi kondolere. Sikke et chok at erfare, at I har mistet Benny. Det var altid en fornøjelse at være i selskab med Benny. Vi kommer alle til at savne ham. 
Vi sender vores varmeste tanker til jer alle tre.
Peter & Tina (Pors Wittsten)

Kondolerer fra Smed sen/jun. Claus Smed

livet er ofte ikke retfærdigt nærmere bare tilfældigt. Lau Kristensen

Husker ham kun som et dejligt menneske Claus (Zachariae)

Det er jeg vel nok ked af at høre Holger.... Han virkede til at være et fantastisk menneske og jeg ka stadig huske ham selvom det er mange år siden vi var i Sydafrika... Er ked af det Holger.
Mette Nymark

er jeg godt nok ked af at høre.. det var dog uretfærdigt.. hvil i fred Benny. Christina Friis Gottrup

Kondolere - Holger det gør mig ondt at høre. Tænker på jer. Peter Worsøe (tidligere kok)

Det umenneskelige tab af en virkelig fantastisk mand. Tilbage er savn blandet med de største minder, og intet af dette vil nogensinde blive glemt.

Bertil Lauersen - tidligere assistent

Mange  tanker går til Jer. Kondolere. Kærligt Linda og Søren (Just/Petersen) - tidligere assistent

Kondolerer. Michael Hougaard

 Kondolerer. Jens Nielsen Bak

De dybeste kondulationer og bedste tanker. Tom Bløde

Alle tanker  Simone Bech Nielsen

Hvor er jeg ked af at høre at i har mistet jeres elskede Benny i er alle i mine tanker! Diana Cuni Mancini

Kondolere, gør mig meget ondt at høre.. Har trofast fuldt jeres eventyrer rundt omkring i verden. Varmeste tanker til familien. Frederik Bülow

De kærligste tanker ønskes i fra New Zealand, og med håbet om at i klarer den igennem den svære tid. Per Agerlund Jacobsen

I´m so sorry to hear that, please my condolence to his wife, child and you Holger, it´s a very sad news, he was a very good guy..... Ricardo Colima Acuna

Kondolere fra Simone Bech Neilsen, Mille-Marke Bech Nielsen, Flemming Nielsen, Doris Sørensen, Søren Bech og jeg selv 😟 vi tænker på jer alle 3  Vibeke Bech

Mange tanker og dybe medfølelser til jer i denne svære tid. (Ja, livet er barsk!) Bjarne Helbo-Jensen

Kondolere - det gør mig utrolig ondt at Benny ikke er her mere....mange kærlige tanker til dig Holger - Susanne og Nicolaj.... Cathrine Joachim Jerrik

Kondolere. Hvor er det frygteligt. Jeg sender jer mine varmeste og kærligste tanker... Tina Højlund

Må jeg kondolere. Esben Lykke

Alle vores tanker har været hos jer i dag. Et stort tab, som næsten ikke er til at bære. Vores dybeste medfølelse til jer alle. Helle Aagaard Mikkelsen

Kondolerer, mine tanker går til Jer....  Kristian Stæhr Gregersen

Det er trist. Kondolerer. Allan Nordkvist Jakobsen

Kondolerer. Christina Sørensen

Kondolerer. Henrik Schmidt

Vi kondolerer. Vi tænker på Jer i denne svære tid. R.I.P.  Christian og Marie (Sejlund)

Kondolerer til jer alle. Thomas Bøge

Det var vel nok en sørgelig nyhed . Vi sender mange tanker til Benny's familie og især til dig Holger. Vi tilbragte mange dejlige timer sammen med Benny og hans familie.

Jenny og Jesper (Scheelke)

Kondolerer og sender jer de varmeste tanker. John Ranum Jensen

Det gør mig utrolig ked at høre at Benny ikke er her mere. Han var noget af et forbillede. Ian Helsinghoff (tidligere assistent

Kondolerer og sender min dybeste medfølelse! Eva Dybkjær

My condolences to Nikolaj and Susan. Annette Hansen

Kondolere. De varmeste tanker til jer alle. Ejvind Andersen

Vi kondolere. Vi ved at Benny betød rigtig meget for dig Holger. De bedste tanker. Sjællænderne Claus og Marianne (Klarskov Mejnertsen)

Förfärligt vi tänker på er Nikolaj Susan och Holger. Stefan Bengtsson

Sender jer alle de varmeste tanker i denne triste tid!. Monick Kobberå

Vi føler med jer og især de efterladte. Louis Klostergaard

Det er en meget trist nyhed - vi føler alle i familien Bertram Clausen med Jer De varmeste tanker her fra DK. Louise Bertram

RIP RIP RIP. So sad... Send all posible love to the family. Morten Lund

Very sad to hear. He was one of the nicest people I have met when you both came to Chicago. Will be missed. Donald Andrew

Kondolere.. Hvil i fred Benny. Nadja Kjer

Mine varmeste tanker til jeg alle 3, i den her utrolig svære tid. Kære Benny, jeg kommer til at savne dig meget, du var et fantastisk menneske, du lærte mig så meget om jagten i Afrika, du gav mig nogle flotte trofæer, du gav mig de bedste minder. Du lærte mig hvordan det var at være assistent, og jeg vil aldrig glemme vores køretur til Karoo i 2013, og vores snak.! For mig er du et kæmpe forbillede, og du har min dybeste respekt. Tak for alt Benny.

Søren Rasmussen (tidligere assistent)

Jeg kondolere, RIP Benny. Brian Olsen

Kondolerer. Børge Sørensen

Kondoler. trist at der findes noget som kræft som tager unge mennsker væk alt for tidlig. Sten Højrup

Condolences to you and Benny's family. Such sad news. Elsabe Lombard Junker

Kondolerer- sikke en sørgelig meldning- Mine tanker går til familien og dig. Kim Larsen

Kondolere. Mange, mange tanker til Jer alle tre i Pretoria. Jens Aksel Kjær

Kondolere.Et stort tab for jer,minderne er der heldigvis ingen der kan tage fra jer.  Jakob Larsen

Det er vi meget kede af at høre. Vor dybeste medfølelse. Hilsen Doris og Jørgen (Christensen)

Kondolere . Maria Dohrmann

Vi kondolerer og med sorg i hjerterne. Benny var et fantastisk menneske og en super god HP'er, som vi har haft dejlige jagtoplevelser sammen med.
Vi ved godt det er en ringe trøst her i sorgen, men I kan huske tilbage på alle de dejlige minder I har og som aldrig forsvinder. Æret være Bennys minde 
Yvonne og Peter (Lundgreen)

Gør mig virkelig ondt med jeres tab mine tanker vil går til jer i den her svage tid. R.I.P Benny.
Nicolai Ørntoft Jensen

Kondolere. Varme tanker herfra til jer alle . Mette Bang Hansen

My condolences, Holger. My thoughts go out to you, Susanne and Nicolaj. Erik Bang Hansen

En stor eventyrer, en nær ven, en stolt Viking er gået til de evige jagtmarker. Benny, vi ses igen ved højbordet i Valhalla efter en god dags jagt. Et flot liv, som trods alt for kort, er en inspirerende ledestjerne for os alle. Vore tanker er med jer i denne svære stund (A great adventurer, a dear friend, a proud Viking has passed on. Benny, we shall see you again at the high table in Valhalla after a good day of hunting. A life to be hailed, which, despite cut short, is a guiding star for us all. Our sincere thoughts are with all of you). Et stort knus fra fjernøsten, Lana, Viktor, Alexander og Peter (Erben)

Per gave me the terrible news earlier. What a devastation to loose such a lovely, much loved person. You are in my prayers to help you all find the strength to face this painful time.

Love Amanda & Per (Nøddeboe)

Kondolerer, må være et enormt tab for jer alle. Dan Poulsen

Kondolerer. Teddy Lander

Kondolerer. Jesper Nielsen

Kære Holger, Susanne og Nicolaj. Kondolerer. Sikke en ufattelig trist besked. Vores tanker går til jer alle tre. Bente Lis Vinther

Kondolerer med tabet af en fantastisk person som efterlader en masse minder om gode og glade tider. Må hans minde forblive sådan for alle der kendte Benny. RIP

Karen Juul Mylam

Kondolerer...! Nicolai Vikkelsø Jensen

Jeg kondolerer. Poul Bak Sørensen

Det gør os alle så ondt. Vi sender vores tanker til jer alle tre. Knus Preben, Jette, Pernille (Holmskov Nielsen)

Kondolerer. Emil Nygaard Mathisen Hansen

Jeg kondolerer også, livet kan være uretfærdigt. Jeg vælger også at se tilbage på de mange minder vi har, Benny tog rigtig godt imod mig da jeg flyttede til Pretoria og var en af de mest hjælpsomme fyre i byen. Vi havde nok alle forestillet os Benny som Holger2. Medfølende tanker herfra Herskind Hede.

Kirsten Bjergegaard Andersen

Gør mig ondt at læse. Har altid kun hørt godt om Benny, som var en af mine gode og dygtige skribenter. Mine tanker er hos Jer Erik Klitgaard

Det var trist at hører vi kondolerer Gerda og Orla S. Andersen

Wow...I am shocked and saddened. I guided him on a dall sheep hunt in 2011 and he was a strong man with a great sense of humor. Good memories of Benny on Red Ridge at Delores Creek. My condolences to his family and all who knew him.

Chris Widrig - Yukon

Hvor er det trist og sørgeligt for jer alle tre, vi sender jer de varmeste tanker her fra Thy. Kh Peter Sørensen og Lise Bækgaard

Forfærdeligt! Varmeste tanker til dig og Bennys familie. Andreas Habicht

Kondolerer. Jente Piersma

Vi kondolerer, de varmeste tanker til dig, Susanne og Nicolaj. Fra familien Christensen, Kalundborg

Hvor er det trist. Finn Madsen

Kondolerer - hvor er det skrækkeligt at høre. Mine tanker går til jer alle tre i Pretoria. Birgitte Johansen

Condolences to you Holger. May him RIP. Juan Luis Munoz

Kondolerer, Holger. Anders Bruun

Hvor er det trist, når en som Benny, falder bort alt for tideligt.. Kondolere og min dybeste medfølelse til jer alle. Kjartan Valnert

My sincere condolences dear Holger. I remember Benny with fondness. My thoughts are with you and Benny's family. Ammiel Bushakevitz

Åh, hvor trist! Kondolerer. Troels D. Egeskjold

Wow Holger I am so sorry to hear about Benny , What a loss . My deepest condolences to you and Bennys family . George Vurgarellis

Det gør mig rigtig, rigtigt ked af at høre. Kim Frost

Jeg kondolerer , min dybeste medfølelse. Catharina Hededam

Sorg og smerte er end ikke dækkende for det familie og alle der kender Benny må igennem. Mine dybeste hjerteligste tanker til Jer. Claus Petersen

Må jeg kondolere. De varmeste tanker. Else Marie Vind

Kondolerer. Rigtigt trist at høre. Sender jer de varmeste tanker. Lise Hansen

Det var dog trist at høre! Min dybeste medfølelse.

Kondolerer. Peter Terkelsen

Kære Holger - en dybt bedrøvelig besked at læse - min dybeste medfølelse og kondolance til Bennys familie og venner. Claus Sandberg

Det er vi rigtig kede af at høre. Vores tanker går til jer alle 3. Peter og Sanne (Ohland-Andersen)

Kondolerer. Jan Andreasen

Jeg kondolerer. Det er virkeligt trist. Varme tanker til Jer tre. Jeanett Louisa Diderichsen

Kondolerer. Martin Skjødt Kristensen

Det er jeg ked af at høre. Kondolerer. Morten Lerke

Det gør mig virkelig ondt at høre. Jeg forstår godt, at det er et smerteligt tab både for Bennys familie og for alle jer, der arbejdede så tæt sammen med ham.

Nis Petersen

My deepest condolences to you and Benny's family. Savvas Kraunakis

Jeg kondolerer. Jimmy Rahlff Bossen

Kondolerer. Peter Ehlern

Vi kondolerer. Det var en meget trist meddelelse. Erik og Anni (Roskilde)

Det gør mig ondt at høre:-(. Mange varme tanker herfra. Jesper Andersen

Our sincere condolences for your loss. He was a gentleman and we will always remember his smile. Cheryl Hayes

Kondolance og varme tanker til Bennys familie og venner. Frank Nørby

Jeg kondolerer Holger. Det er trist at høre. Håber det bedste for jer og familien. Soheil Ahmed Mughal

Kondolerer. Elisabeth Kongsbak

Jeg kondolerer. Det gør mig meget ondt at høre. Jeg sender jer de varmeste tanker. Mange hjertelige hilsner Anders Chr. Amstrup, DGI Verdenshold 2004.

Anders Chr. Amstrup

Ag ek is soooo jammer om dit te hoor. Het nie eers geweet hys siek nie. Wat 'n vreeslike ding. Baie liefde vir julle almal. Cecilia Krieger

Jeg kondolerer med jeres tab, det er var en ufattelig trist besked at læse. Coby Blaauw

Kondolerer. Julie S. Axelsen

Kondolerer. Louis Hansen

Kondolerer. John Andersen

Kondolerer. Christian G. Johansen

Kondolerer. Jeppe Saaby Axelsen

Kondolerer. Karsten Hansen

I will miss you Benny as a friend and your enthusiastic energy and humour. Sad such a honourable person gone so soon. RIP. Adrian Kretzschmar

This is too sad, RIP. Jaques Paul Pretorius

Kondolerer - vores tanker går til jer alle tre. Marie-Louise Krogh Bisgaard

Kondolerer. Ole Johnsen

Kondolerer. Michael Esmann

Det er dog trist at læse - mange tanker til Jer. Inge Lise Grønborg Pedersen

My sincere condolences! Romain Sauzier

Kondolerer. Jens Klaus Jensen

Kondolerer. Ruth Eimot

Sending love and support to all of you . Xx Angela Malan

So sorry to hear sad news. Peter Breitenstein

Kondolerer. Simon Skytte Laursen

Kondolerer. Så synd at han ikke nåede Jeres planlagte jagttur. Steen Hansen

Kondolerer. Bjarne Donslund

Ååhh nej, mine varmeste tanker til jer alle  KH Laurits Anton Jørgensen - tidl. assistent Jensen Safaris

What a chocking information, Holger. I am really sorry to hear about this. My thoughts and deepest condolence to You and especially Susanne and Nicolai.

Frode Eimot

Kondolerer. Per E. Holmseth

My condolences to both you and Benny ' s family. Fabrio Matheus

Heartfelt condolences. Keabetswe Bojosi

Hvor er det dog forfærdeligt. Sender jer mine varmeste tanker. Carina S. Irgens-Tabur

Kondolerer. Jesper Trane Mogensen

Jeg kondolerer mange gange, mine tanker går til jer alle tre i Pretoria  Thomas Kiel Nielsen

Hviket chok Holger....vidste ikke noget om det. Sender de varmeste tanker til jer 3. Han vil blive savnet, mest af familien men også i firmaet. Har mange gode minder tilbage til 1999.

KH Ilse (Lynett Pedersen)

Kondolerer, det var trist at læse. Per-Ole Frederiksen

My sincere condolences to both you and Benny's family, it is quite a shock for me to hear this sad news......... Jan Scholtz

Sender jer alle kærlige tanker i en svær tid. Mindes i dette øjeblik vores jagt på et vortesvin, som endte med en flot los.
Mette Bjørn Hansen

Baie jammer oor Benny en baie sterkte ons gaan hom baie mis. Hy was altyd so vriendelik.
Frankie en gesin.

Oh so sad and sorry for Your loss, but what beautiful youngsters. Henning Larsen Thrane

Kondolerer.. Hvor trist.. Martin Munk Christoffersen

Jeg kondolerer mange gange, mine tanker går til Jer alle i Pretoria. Mathias Fogh Kristensen

My condolences Holger, Thinking of you during this time. Angela Scheepers Tomlinson

Kondolerer. Jonas Larsen

Kondolerer. Ditte Vennike

Kondolerer. Per Løvig Jensen

Kondolerer. Claus Nielsen

Kondolerer. Michael Kjærsgaard Rindom

Kondolerer og tænker tilbage på gode minder. Jens Henrik Jakobsen

Dyb medfølelse herfra Næstved til dig, Susanne og Nicolaj. Kondolerer. Det er bare så trist og uretfærdigt. Skal hilse mange gange fra Morfar.

Finn Bentsen

Kondolerer. Karen Klostergaard

My heartfelt condolances to you and Bennys family at this sorrowful time. Bryan Geoffrey Elliot

Det gør os virkelig ondt. De varmeste tanker går til Jer alle tre. Pas godt på hinanden.
Marlene Rahbek Sørensen

Det gør mig ondt at høre!! Kondolerer... Lasse Kjeldsen

Det er jeg virkelig ked af at høre. Carsten Hoeck

Kondolerer. Henrik Andersen

Kondolerer. Nimrod, fra Elgars Enigmavariationer skal lyde til minde om denne store jæger.

David Granum

Kondolerer. Sender jer alle 3 de bedste tanker. Morten Klagenberg - tidl. kok Jensen Safaris

Kondolerer. Peter Ladekarl Hansen

Et stort tab - jeg kondolerer. Mange tanker til Susanne, Nicolaj og dig,Holger. Lis Correa Rasmussen

I am saddened to see this. Strongs to you, Susanne and Nicolaj. Roelof Strydom

Så trist at Benny tabte kampen. Æret være hans minde. Sender de varmeste tanker til Jer, der nu må forsøge at mildne sorgen og savnet med de mange fantastiske minder, som ingen heldigvis kan tage fra Jer.

Jonna Eline Larsen

Familien Paarup Bendtsen kondolere. Tak for de fantastiske og uforglemmelige minder.
Niels Paarup Bendtsen

Det var da en forfærdelig nyhed. Kondolerer .. Kim Ruhwald

 Familien Andreasen kondolere.. Kristian Andreasen

Hvor kan livet dog være uretfærdigt. De kærligste hilsner og tanker til Susanne, Nicolaj og dig. Helle Rafn

Det er godt nok et STORT TAB, tænker på jer alle dernede. KNUS  John Kirsmeier

Kondolere Holger og sender jeg mange tanker her fra dk. Anders Heick

Ek dink aan julle sterkte. Groete Daniël (Ronquest Vos)

Kondolerer. Poul B. Petersen

Kondolerer, det er meget sørgeligt. Lasse Paulsen - tidligere kok Jensen Safaris

Så trist å lese. Kondolerer. Heidi Lyse Eimot

Kondolerer. Camilla Mikkelsen

Virkelig tragisk og urimeligt  jeg kondolerer og sender de dybeste og varmeste tanker til jer alle.
Jakob Friis Gottrup

Kondolerer. Ingrid Margrethe Kongsbak

Kondolerer. Henrik Jensen

Åh nej dog kondolere og sender de bedste tanker til dig, Susanne og Nikolaj. Heidi Grynnerup

 I am so sorry. My heart goes with you in this difficult time. Marc Kay

Kondolere Holger !!!!!! Niels Kristian Sønderlund Larsen

Kondolerer. Rigtig ked af at høre. Sender de varmeste tanker til jer alle i Pretoria.

Rikke Bæk Pedersen - tidl. kok Jensen Safaris

Vi føler med jer i denne svære stund og ære Benny som den glade og dygtige jæger han var. Æret være hans minde - Jonna og Eddie (Møller)

Kondolerer. Michael Poulsen

Det var dog en forfærdelig nyhed  Vores tanker går til dig, Holger, Susanne og Nicolaj. Og vi mindes fantastisk jagt ved Limpopo sammen med Benny. 
Kim og Helle (Jensen)

Kondolerer. Jan van de Belt

Åååååh nej, den er godt nok svær..!! Det er vi VIRKELIG kede af at høre hjemme hos os - alt for tidligt at slutte så fantastisk en tilværelse. Mange tanker til Holger, Sanne og Nicolaj...

Susanne Heier

Kondolerer, tænker på jer i den svære tid. Det var dejligt at møde jer i Sydafrika og være på jagt sammen med Jer. Peder Andersen

Kondolerer. Chresten (Stenild) - tidl. assistent Jensen Safaris

Tanker går til , Nicolaj og dig Holger. Mange hilsner fra Britta og Anders (Teller Bjerregaard)

Kondolerer. Nina Lyth

Kondolerer. Erick Rosenby Morales

Kondolerer. Peter Nissen

Neeeeei!!! Det er jeg virkelig ked av å høre! Mine dyptfølte tanker til dere alle. Erik Jakobsen

Så ked af at høre dette. Sender de varmeste tanker til jer alle i denne svære tid. Anne Marie Jørvad

Kondolerer. Hans Melchior

Kondolerer. Anders Hay

Kondolerer og varmeste tanker til Sanne og Nikolaj. Husk at støtte lands indsamlingen fra kræftens bekæmpelse så vi kan undgå det her i fremtiden

Carsten Andersen

"Den bedste tid - er den vi har". Min dybeste medfølelse til jer alle, i taknemmelighed over mødet og oplevelserne Benny også gav mig, og ikke mindst hans fantastiske måde at være på, for Søren som medarbejder hos jer. Må I finde styrken sammen. "Den der ønsker at leve livet om, har overhovedet ikke levet livet" - citat Karen Blixen

Anne-Marie Øllgaard Rasmussen

Vi mindes mange gode timer sammen med Benny. Kondolerer. Henrik Weidinger Christensen

Kondolerer.!! Henriette Emma Damgaard

Det gør mig virkelig ondt at høre. Kærlige tanker til jer alle. Michael Bojesen

Vore tanker og dybeste medfølelse til jer alle i denne svære tid. Charlotte og jeg mindes de mange gode timer hos jer i Pretoria. Æret være hans minde.

Peter Sonne Christensen

Kondolerer. Thomas Christensen

Jeg kondolerer. Helene Bisgaard

Jeg kondolerer - I er alle i vores tanker! Lykke Katholm Frost

Kondolerer. Ulrik Mæng Andersen

Mine varmeste tanker og dybeste medfølelse går til Pretoria og jer; Susanne, Nicolaj og Holger. Livet er til tider ubarmhjerteligt og urimeligt.

Camilla Skov Hansen

Kondolerer. Thomas Grønborg Pedersen

This is terribly sad indeed, he will be greatly missed by us all. Cannot express deep enough sympathies to you, Susanne and Nicolaj.

Ahimsamurti Nicole Kretzschmar

Kondolerer - I hjertet gemt, men aldrig glemt. Lotte Pedersen

Det er bare så trist. Vi føler med jer alle 3.  Morten Skytte - tidl. assistent Jensen Safaris

Kondolerer. Meget trist. Flemming Pedersen

Det er jeg virkelig ked af at høre. Jeg husker Benny som en fantastisk fyr. Han vil blive savnet.

Dan Knudsen - tidl. kok Jensen Safaris

Jeg kondolerer! Pernille Juhl Rasmussen

Kondolerer. Føler virkelig med jer tre efterladte... Laura Mep

Kondolerer. trist. Kjeld Sørensen

Jeg kondolerer. Hvor er det dog frygteligt. Dumme cancer! Josefine Skov

Kondolerer. Dines Bagenkop Nielsen

Kondolerer. Erik Brinkmann

Oh my god Holger. I thought that he was better. That is terrible! I am so so sorry. My sincere condoleances to Susan & Nicolai and of course to yourself. Benny was a gentleman and I will always remember him fondly. My thoughts are with you all .
Ivan Charoux

Mine dybeste kondolancer Holger. Alan Evensen

Meget trist at høre, kondolere, mange tanker går til dig og familien. Henrik Høyberg Kristensen

Mine dybeste kondolancer til jer 3 efterladte med de bedste ønsker for fremtiden. Søren Laursen

Kondolerer. Charlotte Bang Jensen

Kondolerer. Hvil i fred Benny. Johan Drescher

Kondolerer. Jesper B. Nissen

Kondolerer. Carina Cecilia Knudsen

Meget, meget trist... Kondolerer. Ole Ruhwald

Kondolerer. Dan Saugstrup

Jeg kondolerer og sender mine varmeste tanker til Jer alle - Jeg kan slet ikke forstå det xxx

Anne Marie Olsen

Kære Holger, Susanne og Nicolaj. Jeg er i chok og Kondolerer - Benny var et fantastisk menneske.

Jacob Heiberg

Kondolerer, RIP Benny, hilsen Inge + Niels (K. Nielsen)

Det var dog en utrolig sørgelig meddelelse at læse her til morgen. Vi kondolerer! Vore tanker går til Nicolaj og Susanne samt dig Holger. Vi glemmer aldrig samværet med dig og Benny i 80 & 90'erne.
Liss & Mogens (Hansen)

Min dybeste medfølelse og varmeste tanker til Nicolaj, Susanne og dig! RIP Benny.

Anne Rubow Damgaard

Kære Holger, Susanne og Nicolaj. Kondolerer - det var en chokerende og ufattelig trist besked at få. Det gør mig forfærdelig ondt, at I har mistet Benny. Sender jer mange kærlige tanker i denne svære tid!

Mille Weilgaard Christiansen

Det gør mig umådelig ondt - vores tanker er hos Nicolaj, Susanne og dig !!! Kristian Eriksen

Kondolerer. Bjørn Tranbjerg Aarøe

Kondolerer. Jørn Blad

Kondolerer Holger. Det er forfærdeligt. Peter Møller Andersen

Kondolerer. Stine Michelle Juul Rasmussen

Kondolerer... Sender mine bedste tanker til Nicolaj, Susanne og Dig!  Benny vil for altid være savnet men aldrig glemt!

Rasmus Karlog - tidl. assistent Jensen Safaris

Det var dog forfærdeligt nyt fra SA vi tænker meget på jer og den dejlige tur vi havde til Limpopo. Willy Kruse

Kondolerer og tænker på jer. Søren Bruun - tidl. assistent Jensen Safaris

Kondolerer. Anja Jørgensen

Jeg kondolerer. Det er uretfærdigt, sørgeligt og alt for tidligt! Mikkel Brauer

Kondolerer. Det gør mig ondt at høre. De bedste tanker til jer ! Svante Lyngsie

Det gør mig ondt at høre. Kondolere.... verden er blevet en stor personlighed fattigere. Tænker på jer i Sydafrika. Michael Andersen

Dyb kærlighed og medfølelse til jer som går gennem denne sorgfyldte tid. De allerkærligste hilsner til jer fra mig. Anastazio Anjo Jørgensen

Forfærdelig sørgeligt for jer allesammen. Kondolerer. Britt Ahrenstein

So sad to hear this news! My condolences to you and Susanne and family. Johann-Albrecht Meyelahn - præsten som viede Susanne og Benny

Det er meget svært at forestille sig:-( husker Benny som en meget adræt og super varm person. I gave os den mest fantastiske bryllupsrejse! Mine tanker går til jer alle.

Varmeste hilsner Henrik (Nielsen)

Det var virkelig en trist nyhed. Mine tanker går til jer, med de bedste minder fra min fantastiske hos jer. Inga Olsen

R.I.P  varme tanker til jer. Helle Gregersen Beck

Vi kondolerer. Det var trist at høre. Bedste tanker til dig, Susanne og Nicolaj. Susanne Quick Pedersen

Det gør mig ufattelig ondt at åbne op og se dit meget triste opslag om din bedste ven Benny. Jeg kondolere  det gør mig meget ondt at du nu har mistet din bedste ven og betroet medarbejder Tænk på alle de gode og fantastiske timer og oplevelser du har haft sammen med Benny igennem så mange år bla på jagt .._Tænker på jer alle, mine tanker går til lille Nicolaj og Susanne og dig  R.I.P. Benny

Mange varme og kærlige tanker og hilsner fra Linda Ann Lyck

Very sad to here Holgar. Many condolences to Susanne, Nicolaj and you. You are all in our thoughts during this difficult time. Paul Hansen

Vi kondolerer. Vore tanker går til Bennys familie og dig. Må I stå sammen i den svære tid og hjælpe hinanden.

Venlig hilsen Kirsten og Keld med familie (Hansen)

Such sad news. Condolences. Bev Maritz

Please accept and pass on my condolences. At times like this it is a very hard struggle to understand and accept what has happened.R.I.P. Benny.

Leif Brag

Utrolig ked af at høre.. Alle de varmeste tanker til jer alle i Pretoria. Jeg kondolerer mange gange og tænker tilbage på mange fantastiske stunder.

Steffen Falkesgaard Hansen - tidl. kok Jensen Safaris

RIP - Peter Friis

Kondolerer mange gange, sender dig og hans familie de bedste tanker. Mogens Bytow

Kondolere.... Virkelig en trist nyhed. Finn Kallesø Sørensen

Kondolerer. Peter Buck Christensen

Kondolere, det gør mig ond at høre. Mange varme tanker til jer alle. Jørgen Pedersen, Australien

Det gør mig ondt at høre Holger. Rigtig mange tanker til Jer alle fra Martin og jeg. Ada Paja

Så hemskt tråkigt  RIP Benny. Per-Åke Hellström

Det gør mig så ondt at høre xx. Ingeborg Olsen

Det gør mig så ondt at høre. Mange varme tanker til jer alle. Lida Vienberg

Kondolere RIP Benny. Tonny Brian Jensen

Kondolerer Maria M. Schmidt 

Det gør mig ondt at høre. Må Benny jage på Dianas stier for altid. Allan Wermuth Bak Jensen

Kondolere det gør mig meget ondt at høre. Janni Riber Rasmussen

Det gør mig ondt at høre, varme tanker går til jer og Benny. Hans Kristian Østerberg Bruun

Condolences. ..RIP Benny. Sheryl Kloeck

Lad mig kondolere, det gør mig ondt, at hører om jeres og vores alles tab. Mine tanker går til jer i Sydafrika! Benny vil aldrig blive glemt! R.I.P

Kasper Otto Kaas - tidl. assistent Jensen Safaris

Kondolere mange gange. Sender en Tanke til hans familie og dig.... Kim Møldrup

Kondolerer. Nikolaj Weier

blev på dine og hans families vegne meget ked af at læse dette. Jeg ved han betød uendeligt meget for dig, det er nok kun dem der er helt tæt på dig, der ved hvor nær i var hinanden. Kondolerer

Kærlig hilsen Lisbeth (Mølby Rasmussen)

Der gør mig så ondt at høre. Kondolerer. Sender de bedste tanker i en sort tid for jer. Kh Knud (Brix)

Jeg er helt rystet over dette måske særligt fordi jeg ikke så det komme. Hvor er det forfærdeligt og lad mig venligst udtrykke min dybeste medfølelse for jer alle hver på sin måde. Alle min tanker til jer i denne svære tid. Eyvind Johnsson

Det gør mig så ondt at høre. Eva Lind Gleerup

Kondolere Han vil blive savnet, han var et fantastisk menneske og god ven, vil savne at skrive med ham når jeg var på de sydlige kanter og sejle.

Steven Kolding Rasmussen

Kondolerer Ufattelig og rigtigt træls nyhed. Jørgen Hansen - tidl. assistent Jensen Safaris

Kæreste Holger ...kæreste Susanne og Nicolai ......jamen det var dog forfærdeligt jeg er helt chokeret ..det gør mig så ondt for Jer ...de varmeste tanker sender jeg og dybeste medfølelse ..RIP Benny og tak til et dejligt menneske ...

Ella Kirkegaard Moestrup

Ved at du sætter pris på billeder fra gode oplevelser sammen med Benny. Denne er oppe fra Limpopo i april 2004. Hilsen Lars (Carl Holten)

Vi har lige erfaret, at Benny er død. Det var en meget trist meddelelse. Vi føler med både Dig, Susanne og Nicolaj. Både Ingolf og jeg græd mens vi læste de mange kondolence hilsener - samtidigt med at vi tænkte på de gode jagtoplevelser både Ingolf og vores søn, Toke har haft med Benny.

Mange kærlige hilsener fra Ingolf og Tove, Albertslund (Christoffersen)

Kondolerer, mine tanker går til jer alle. Allan Vester

Kondolerer. Guus Derksen

Kondolere,og mange tanker her fra. Lone Tønder

R I P Benny. Lone Wysdorph Lauritzen

A sad lost indeed. My sincere condolences to you and his family. Charita Venter

Jeg kondolerer og sender tanker til jer alle i denne svære tid. Birgitte Kulmback Boysen

Åh nej. Det er jeg virkelig ked af at høre/læse. Mine varmeste tanker og kondolencer går til dig, Susanne og Nicolaj.

Rikke Nørdum Sonne

R I P - jeg husker ham som en dejlig mand. Kondolerer. Bente Noyons

Dear Holger, Susanne and Nicolaj......we are devastated to hear this news....may he rest peacefully. Our love and thoughts to you all. Natalie & Derek (Adamson)

Det er jeg sørme ked af at læse Holger. Føler jo man kender jer godt med alle de fine videoer og eventyr man har fået lov til at følge med i over årene. Ære være hans minde.

Jacob Michelsen Hoffmeyer

Jeg kondolerer - sikke en trist nyhed. Mine tanker er hos jer. Eline Bang Jensen

Kondolerer. Henrik Verup

R.I.P. Maximilliam Reimar

Det gør mig ondt. Marianne Christoffersen

Jeg kondolere Holger og resten af familien! Andreas Thomassen

We all have lost a Great Dane who loved South Africa and we lost a wonderfull Huntsman - a Great Shot - and a friend of Ours. My Condolence to Family, Friends and You Holger !

Keld Bjergegaard

Kondolerer. Tom Hunt Svenningen

Kondolerer. Christian Pape

Det er med stor sorg at jeg læser om Benny's skæbne. Hvad kan man sige om det meningsløse. Du og Benny's familie er I vores tanker.

Kærlige hilsener Isamarie & Lars Bo Sørensen

Jeg kondolere mange gange til dig Holger og til hans familie. Stefan Helstrup Hansen

De varmeste tanker - tænker tilbage på studietiden hvor vi tilbragte et år sammen på kalø samt jagtturen i Afrika Thomas (Boe)

Kondolerer. Niels Helles Borgen

Kondolerer Holger. Morten Thurøe

Kondolerer. Jens Iversen

Det var en trist træls nyhed, et stort tab for alle jægere og større for dig og familien. Vores tanker er hos jer og på de mange gode stunder vi har haft med Benny.RIP

Carsten Bang

Kondolerer. Karina Green Jørgensen

De varmeste tanker til dig Holger og familien fra Danmark. Jan Erben

Det gør os ondt at høre. Kondolerer. Varme hilsner her fra Thy. Heike og Jesper Tange

Very sorry for you and his family Holger.. My condolences. Olivier Lincoln

Kondolerer. Nanne Brun

Kondolerer. Kærlig hilsen fra Louise (Horley)

Holger, I never knew of Benny's illness, but I know he was like a brother to you my sincere condolences to you and his family. Johan Odendaal

Ej det er jeg virkelig ked af at hører håber i alle er okay !! Han var altid en glad mand og alle hans gode historier glemmer man aldrig !! Kondolerer Sender mine tanker til jer allesammen !

Joan Hansen

My condolences to you and to Susanne and the children. Nanda Cloete

So sorry Holger for your loss. Deepest sympathy to you and his family. Penelope Elizabeth Fraser

Kondolerer. Marianne Moeslund

Frygteligt og helt urimeligt.. Intet mindre. De varmeste tanker til familien. Rune Fich Weischer

Kondolerer. Tænker på jer. Anne Jakobsen

Kondolerer Mine tanker går til jer alle tre i den svære tid. Karsten Sejrsgaard-Jacobsen

Kondolerer. Wibecke Nagell-Erikchsen

Kondolere mange tanker fra Blåvand. Hans Marinus Nielsen

Benny var i sandhed et fantastisk og givende menneske, forstår virkelig Jeres savn, vi sender Jer vores dybeste medfølelse,

Mange kærlige hilsner til Jer alle i Pretoria fra Familien Haraldsted Vestergaard, Charlottenlund R.I.P.

Alle mine tanker til jer og Benny. Mette Marie Munk Bang

Kære alle 3, kondolerer! Vores dybeste medfølelser til jer alle ! Ejgil Bent Jensen

Det var godt nok en trist nyhed. Kondolerer. Anders F. Hougaard

Dear all please receive my deepest condolences. My thougts goes to you all, family and friends. A light has been blowed out and a bright star has been turned on.

Carsten Adler Juhl

Min dybeste medfølelse med jer alle! Lisa Østergaard

Kondolerer. Henrik Kristian Buch

Hvor frygteligt! Kondolerer! Tanker til jer! Charlotte Holten Ravn

Sorry to hear! Nico van Burick

Kondolerer  de varmeste tanker og medfølelse til Susanne og Nicolai og dig Holger ! Helle Michelle Borch

Min dybeste medfølelse, varme tanker til Susanne og Nicolaj. Christian Rahbek

Kondolerer John Vinsbøl

I am sorry to hear this, condolences to you and his family. Joanne Hyland

Det er meget trist....Kondolerer. Michael Wielandt

Bjarnes og min dybeste medfølelse med jer. Stor sorg. Vores tanker er hos jer. - også især, da vi jo ikke vidste han var syg. knus. Vibeke (Franck)

Må jeg have lov at kondolere. Det gør mig meget ondt at høre. Mine dybeste og varmeste tanker går til jer i Sydafrika. Mvh Charlie (Klarskov)

Kondolerer. Poul Erik Pedersen

Kondolerer Holger og familie... Nicolai Sørensen

What a loss!! My deepest condolences to all!!! Thinking of you in these difficult times. Dirk Jacob Venter

Hej Holger det er jeg rigtig rigtig ked af at høre. Jeg kondolerer og tænker på jer efterladte. Benny ham glemmer jeg heller aldrig.

Christian Bøgebjerg Klippert - tidl. kok Jensen Safaris

Kondolerer. Maj-Britt Lykke Hjort

So jammer om te hoor. My deepest sympathy with all of you. Teresa de Wit

R.I.P . Et helt fantastisk menneske og en fantastisk jæger, far og mand.. Sender de varmeste tanker af sted til jer ned i syd.

Bettina Kjærulff Sørensen

Det er meget meget sørgeligt at høre. Må jeg kondolerer. Jens Berthelsen

Kondolerer. Jens Juhl

Nej nej nej!!! Kondolerer!!! Vores tanker er hos jer alle! Stine Elkjær Andersen

I am truly sorry to hear of your and his familie's loss. Always with a smile ... Thinking of you all at this very sad time. Xxx

Tanya Peter Esser

Kondolerer. Ismail Aslam

Kondolerer. Frank Jepsen

Det gør mig rigtig ondt at høre. Kondolerer og sender mange tanker til jer. Dorte Bastue

Kondolerer. Jesper Lyck

Kondolerer. Niki Rotbøll

Kondolerer Holger. Claus Klevang Larsen

Hvor er det trist at høre. De varmeste tanker og kondolencer. Michael Arvin

Kondolerer. Franziska Petersen

Kondolerer, tankerne går til jer alle. R. I. P. Martin Sejersgaard-Jacobsen

Kondolerer og de varmeste tanker til jer alle i Pretoria. Lise Bojer Verup

Kondolere,vores tanker går til jer alle. Vera Thomsen

My gedagtes is met jou , Susanne en Nicolaj. Ek is geskok, (ek het nie geweet hy was siek nie) baie sterkte en warme groete vir julle almal!

Arjan Tien-du-Toit

Sorry for your loss Holger - thoughts go out to his family and friends. Riaan Brouwer

 I'm very sorry to hear that Holger. Condolences to you and the family. Ian Mathisen Hansen

Kondolerer. Ragnhild Ingelise Jensen

Kondolerer, føler med jer i Pretoria. May his name be a blessing. Wladimir Szpirt

Jeg kondolerer Holger. Alle tanker går mod syd. Mark Hausted Bruun

R.I.P. Poul Dissing Jensen

Det er ikke til at forstå....... Tænker på jer og sender jer kærlige tanker. KH Tina (Christensen)

Kondolerer. Vi sender jer alle mange tanker. Kærlig hilsen Kirsten og Anders Stenild

R.I.P. Jesper Larsen

Kondolerer. Vores tanker er hos jer. Knus Stefan, Lene og Morten (Sønderup Sørensen)

Kondolerer. Hvor er det alt for tidligt og uretfærdigt. Benny var en fantastisk person og han har været med til at give mig nogle skønne minder. Tak for det.

Lars Riis

Det er med stor sorg at modtage beskeden her til morgen, den forbande sygdom. Benny ære være dit minde. Knus til jer alle.

Carsten Rasmussen

Kondolerer. Anne-Dorthe Markvart-Pedersen

Kondolerer. Rasmus Nissen

R.I.P. Michael Hansen

Kondolere, en rigtig flink og rar mand, har forlangt denne verden alt for tidligt. Ole Mather

Det gør mig ondt. Kondolerer. Mange tanker til jer alle. Bo Østlund

Thinking of you and the family in this sad time. Hester Viljoen

Condolences Holger. Conroy Cupido

Kondolerer. Varme tanker til alle nære. Jacob Strunge

De varmeste tanker til jer alle og ønsket om styrke til at stå dette smertelige tab igennem. Gerda Irene Sørensen

Oh Holger - that is such very sad news. Our sincere condolences to his family and to you. We trust that time and love will help you all bear your pain. We are sending love and strength to you. X

Coach House Confectionary

De bedste tanker i en hård tid. Knus og kram. Nathalie Veil

Benny var et dejligt menneske, en god kammerat og vil være savnet af mange. Jeg vil med glæde se tilbage på nogle uforglemmelige og gode oplevelser sammen med Benny. Mine tanker og støtte går til jer alle sammen i Pretoria.

In memories of a good friend who always had a positive outlook on life

Iver (Rosenkrantz)

Kondolerer mine dybeste tanker går til jer alle. Torben Skærbæk Rasmussen

Kondolerer. Mange tanker til familien og dig. Nikolaj Stochholm - tidligere assistent Jensen Safaris

Forfærdeligt!! Kondolerer, og sender alle vores tanker til Nicolaj, Susanne og dig Holger - Hvor er det trist og uretfærdigt, og ikke til at forstå!

Pernille Mie Ahlm Andersen

Kondolerer. Rikke Stenberg Almsgaard

Kondolerer. Frederik Ørskov

Kondolerer. Jan Robocop Adamsen

Det gør os frygtelig ondt for jer i Pretoria, tænker på jer! Johannes Gaardsdal Axelsen

Kondolerer. Ole Poulsen

Beklagar sorgen. Mikael Petersen Lunde

Kondolerer, vores tanker er hos jer. Vi vil savne store, stærke og varme Benny... Peter (Bo Bendixen)

Kondolerer. Varme tanker til jer- Susanne, Nicolaj og dig Holger. Hvor er det trist. Barbara Erben

Oh so sorry to hear this news. Our thoughts are with his family and friends and may his spirit soar. Love & Blessings. Lynette Ammann

RIP Benny. Thomas Lytzen Paulsen

 Kondolerer. Det er ualmindeligt bedrøveligt. Annegrete Zobbe

Kondolerer, tanker til Susanne og Nicolai hvor er det en trist besked at få R.I.P. Karin Fonnesbæk Boe

Det var en meget trist besked at få her til morgen. Mine tanker går til Jer alle, og især Susanne og drengene. R.I.P. Benny Bjerg.

Tina Stjernekilde

Kondolerer. Eva Maria Kern Berger

Sad news today to hear a friend I had the pleasure in co-guiding up in the Yukon passed away. It was a joy Benny. Prayers to the family in this time.
Nathan French - Windrig Outfitters - Yukon Territory

Uha Susanne. .gamle gode ven. Det er totalt uretfærdig og mere end synd for dig og dine drenge at i har mistet jeres elskede mand. So sorry. Et råd er at leve med sorgen i dit hjerte.

Knus og kram mange tanker fra Steen Larsen

Hvad ser jag! Jag beklagar verkligen och sänder styrka och varma kramar. Tänker på dig i er svåra tid. Anki Bhjur

Minde tanker går til - RIP. Jesper Cardi von Lillienskjold

Mange kærlige hilser sender jeg til dig, Susanne og til jeres søn Nicolaj... Erik A. Wilk

Kære Susanne, det gør mig simpelthen så ondt at høre. Vi anede ikke at I har været igennem et par hårde år. Mange tanker og kærlige energier til både dig og Nicolaj. 

Hanne Lund Malfavon

Hvil i fred, ven. RIP. Dan Kornbek Christiansen

Det gør mig så ondt at høre Sanne. Tanker til jer alle.  Kh. Anya (Hyldgaard)

Det gør mig ondt at høre. Varme tanker! Johnny Ohgroen Hansen

Min dybeste medfølelse. Knus fra Nicolai. T. Nicolai Knudsen

Hvor er det trist Susanne, og alt for tidligtSender dig mange varme tanker, kan ikke finde nogle rigtige ord i denne sorg. Det er så hårdt at miste, håber det bedste for dig og Nicolaj

Birgit Hjortshøj Kvist

We're very sorry. Thinking of you and Nicolaj at this painful time

Love from Diana and Hans (Iver Hansen)

Det har gjort os alle så ondt at høre, at du har mistet Benny. I var sådan en dejlig lille familie. jeg ved at du vil finde styrke til at komme videre og leve også for Nikolajs skyld. jeg håber også at Holger vil være dig en stor støtte.

Lisbeth Kjær

Så trist en nyhet. Hvil i fred Benny. En stor Trofe jeger har gått bort. Øysten Sivertsen

Det gør umådeligt ondt at høre Du er gået bort. Vore tanker er med Dig på de evige jagtmarker og hos Nicolaj og Susanne. Hvilk i Fred. Ære være Dit minde!

Kristian Eriksen

Det er med stor sorg jeg læser, at Benny er afgået ved døden, jeg kan kun kondulere og håbe for jer efterladte at i stadig må tro på livet med Kærlige hilsener Karsten Søndergaard Tjæreborg

Meget smuk og rørende læsning. Ikke mindst alle de skønne fotos af Benny. Han fik et rigt, men alt for kort liv. Kh Anne (Glavind Rasmussen)

Så smukt og rørende... må indrømme at tårerne løber her hver eneste gang jeg læser om ham.... man mærker så meget hvor elsket han var... det gør et stort indtryk... jeg har bare sådan lyst til at rejse ned og kramme Jer!
Ella Kirkegaard Moestrup

Umådelig flot, respektfuld og smuk måde at minde Benny på. Bo Østlund

Hvor er det flot Holger, Jeg kendte ikke Benny personligt, men har altid fuldt han, på din hjemmeside, med stor beundring, han havde altid et dejligt smil på læberne. Han var en stor jæger, vi har da heldigvis en masse dejlige film med ham og dig, når i var rundt på jagt i hele verden. Vi kan se at i var meget knyttet til hinanden. Derfor ved jeg at det bliver et stort savn for dig, samt Bennys familie.
 

Claus Hannibal Skjødt Andersen

Benny og Susanne danser på Lake Kariba Nytår i 2000/2001. Glemmer aldrig de skønne ture til Lake Kariba

Den første jul med Nikolaj i 2006. Vi var heldige at fejre juleaften nede hos jer, en dejlig jul og nytår.

Først nu kan jeg skrive til jer. Gik noget i chock da jeg åbnede facebook og læste om jeres tab af Benny. Det varede noget inden det rigtig gik op for mig, vidste jo ikke han var syg. Måske I allerede vidste det sidst jer var hos jer alene. Og blev måske ekstra påvirket, da det jo ikke er så længe siden jeg selv har prøvet det. Værre er det dog at Benny var så ung, også for Susanne og Nikolaj. Også meget slemt for dig Holger, både som ven og et stort aktiv for firmaet.

 

Har så mange gode minder nede fra jer. Især de første gange, hvor vi var sammen med både dig Holger samt Benny og Susanne,  i mange dage. I bil el. fly op til Kariba, tiden deroppe og også hjemme hos jer, flere gange med både Jul og Nytår.

Var også glad da jeg for første gang tog ned til Sydafrika alene, og blev modtaget i lufthavnen af Benny med et kram, og senere kom ind til jer. “Kram” ikke lige noget for dig Holger.

Håber I finder en måde at komme videre på, både privat og i firmaet. Føler med jer alle tre.

Mange hilsner og tanker fra Ilse (Pedersen) -  Aalborg

Til jer alle tre skønne mennesker.

Det er med dyb sorg, at vi har modtaget meddelesen om Benny’s bortgang. Ord bliver pludselig så fattige. Men i skal vide at vi tænker på jer i denne svære tid.

 

Vi har lært Benny og jer at kende på vores tre jagtture hos jer. Og vi behøver jo ikke nævne, hvor fantastik og uovertruffen Benny var som guide på en jagttur – det ved alle ! Men der var nu heller ingen som dig – Benny, som kunne “tæmme” en 800 grams T-bone og serveret med følelse, smil på læben og dejligt, lækket tilbehør under Afrikas pragtfulde aftenhimmel – super lækkert.

 

Benny har helt klart været med til at give os “Syd Afrika i blodet” – TAK for det.

 

1000 varme og trøstende kram og knus fra

Kim og Charlotte Jensen (Korsør).

Et par gode minder om Benny, fremsendt af Rita & Torben Berthelsen (skyttekollega på Ranglev Mølle), som har været på adskillige jagtture med Benny fra 1999 og fremefter:

Marts 1999 - Vi er på vej fra jagtområdet Magdalena i Kwa Zulu Nathal til et andet område, da assistenterne Flemming og Jacob ringer og advarer mod en fartkontrol lidt uden for byen Ladysmith. Benny tror ikke på dem og mener det bare er et forsøg på at komme først frem.

Han tog fejl ! Hans efterfølgende bemærkning (sagt med et smørret grin) står stadig knivskarps hos os: ”Nu sidder den gamle hjemme på pinden og hopper i stolen”. Han hentydede selvfølgelig til det faktum, at der nu var 2 fartbøder på vej hjem.

Vi er på duejagt lidt uden for Pretoria og Benny forstod til fulde at kombinere det praktiske med det magelige. Thor og Bruno så ud til at dele samme filosofi.

Skarpe Benny kunne altid sætte en finger på problemet. På en tidligere tur til Limpopo, havde de været ude og skyde springhare og Benny kunne nærmest ikke få fortalt mange gange nok, at Torben skulle bruge 2 skud for at nedlægge den.

April 2001, Red Sands Lodge i Kalahari. Her fik Benny fingrene i en af de tamme surikater der levede tæt på lodgen.

Tak for din venne accept. Det gav os anledning til her i Hellebæk at kigge lidt rundt og vi blev noget overraskede og kede af at høre om Benny. Omend vi på vores ture ikke havde det store med Benny at gøre, så går vores tanker til Susanne og Nikolaj. De venligste tanker fra familierne Petersen og Barnow i Helsingør.

En stor eventyrer, en nær ven, en stolt Viking er gået til de evige jagtmarker. Benny, vi ses igen ved højbordet i Valhalla efter en god dags jagt. Et flot liv, som trods alt for kort, er en inspirerende ledestjerne for os alle. Vore tanker er med jer i denne svære stund (A great adventurer, a dear friend, a proud Viking has passed on. Benny, we shall see you again at the high table in Valhalla after a good day of hunting. A life to be hailed, which, despite cut short, is a guiding star for us all. Our sincere thoughts are with all of you). Et stort knus fra fjernøsten, Lana, Viktor, Alexander og Peter (Erben)

Jagt og fiskeri var en stor del af Benny's liv, lige fra barnsben, og han fik flere drømme opfyldt o et kort liv end de fleste når i et langt liv, men også forplejning var en stor del af både jagten og driften af gæstehuset, og Benny's evner i den retning var bestemt ikke at forklejne. Den man kunne bare tillære sig alting, inkl. computer kendskab, som især Peter Erben kan tage æren for!

Det er med stor sorg, at jeg i dag d. 25. maj, erfarer, at Benny døde i april måned. Jeg gik på Kalø Jagtskole med Benny i 1995, og havde hørt fra nogle af kammeraterne fra holdet, at han var syg, men må nok sige, at jeg blev rystet ved i dag at opdage, at han er død.


Fra Kalø husker jeg Benny som meget kompetent på sit felt og en rigtig humørspreder. Jeg håber alt det
bedste fremover for dig og jeres søn, Nicolaj.

Venlig hilsen
Christian Sander Andersen

I sept. 2004 havde vi den store glæde, at være sammen med ham på jagt ved Limpopo, og det står stadig for os, som en af de bedste oplevelser vi har haft, og taler ofte om det. Orla fik da også skudt de dyr, som han havde håbet på i løbet af de fem dage vi tilbragte der.

 

Der var særligt et dyr som blev en rigtig dejlig oplevelse, og det var en Bushbuck, som Benny ledte os frem til langs floden. Den var meget svær at se, da den gik nede ved flodbredden, og vi gik langs et hegn oppe på skrænten, og Benny kunne derfor kun lige se spidsen af dens horn.

 

Orla fik dog ram på den, men Benny kunne høre , at der blev løbet dernede, så lynhurtigt sprang han over hegnet med Orla`s gevær i hånden, men konstaterede at bukken var blevet skudt, og at der åbenbart havde været et dyr mere dernede. Da bukken var blevet slæbt op hvor vi stod, gik Benny helt i selvsving, da det viste sig, at det var den største Bushbuck, som indtil da, var blevet nedlagt hos jer.

 

Vi var kun lige netop kommet tilbage til lejren, inden Benny fattede sin tlf. og ringede til dig, for at fortælle om det flotte trofæ. Hvor var han dog, med rette, stolt og glad på Orla`s vegne. Så til den utrolige dejlige og velsmagende aftensmad i skønne udendørs omgivelser, stod den på champagne, som vi havde fået foræret af staben på flyet fra Kastrup til Zurich, da vi tilfældigt fik fortalt, at det var vores allerførste flyrejse. Men at få Benny og Allan ( assistenten ) til at tage en lille tår, måtte vi opgive.  Benny var utrolig dygtig til at finde frem til de helt rigtige og flotte dyr til Orla, og vi nyder at se dem alle på vores vægge.

 

Orla har senere fået bukken målt op, og den var til en guldmedalje.

 

Sender jer ALLE mange ønsker om mange gode tider fremover.

 

Orla og Bente Jacobsen

Kære  Holger, Susanne og Nicolaj


Tak for mailen - Jeg blev frygtelig ked af det, da jeg på facebook læste dødsannoncen, vi havde sådan en dejlig oplevelse, da vi i november 2013 besøgte Jer, det var næsten som at være i familie med Jer. Og en lækker gourmet middag I havde tilberedt. Da må Benny allerede ha’ fået diagnosen.
 

Rigtig mange ønsker om en god fremtid for Jer alle tre.

Mange hilsner
Ann Kate

Jeg kendte desværre ikke Benny !!

Det gør jeg nu, hvor er det trist og urimeligt,

Har grædt med jer,-   Æret være en tapper mands minde,

Thomas Høiland

Kondolerer. Modtag vores dybeste medfølelse.
 

Det kom som et chok at læse Benny ikke er her mere. Vore tanker går til jer alle tre.
 

Selvom det efterhånden er mange år siden vi har haft fornøjelsen af at besøge dit fantastiske hjem og land Holger, skal du vide, at vi følger dig tæt, og er helt sikre på, at vores ferie på et tidspunkt igen går til dig.
 

Mange tanker og knus

Kirsten og Nels Kenne

Tak for de storslaaede mindesider du har lavet om Benny liv.

Vi er mange som kan glaede os over dem.

Mvh.

Flemming (Schlier)

Vi sender här vår djupa beklagelse till dere vedr Benny’s bortgang.

Vennlige hilsen

Fam Plantman

Modtag min dybe medfølelse i den store sorg der har ramt dig og Bennys kære. Ære være Bennys minde.
Varme hilsener til Jer. Knud Winther.

Jeg så lige nu på dit nyhedssite, at Benny er død. Han var 11 år yngre end Fatima og mig, så det er jo alt for tidligt. Selvom det er længe siden, så husker vi ham meget godt og vi vil gerne kondolere.

Bortset fra dette tab håber jeg at alt er vel hos dig.
 

Med venlig hilsen,

Fatima og Erik Aller

Det er svært at sætte ord på den både overraskende og sørgelige oplysning om Bennys død.

Vore tanker går til jer, der står tilbage og skal køre videre uden Benny. Jeg håber, at I finder modet og kraften til det.

Vi kondolerer Susanne og Nicolaj, og ønsker dem lykke til at komme videre.

 

Mange varme hilsener

Anni & Peter (Høstgaard-Jensen)

Odd har videresendt mail fra dig. Den indeholdt den chokerende meddelelse om Bennys tragiske død. For os gamle virker det ganske meningsløst, og vi vil gerne udtrykke vor dybeste medfølelse, som vi vil bede dig viderebringe Susanne og Nicolaj.
 

Vi har været så heldige, at træffe dem alle 3 ad flere gange, og har derfor de bedste minder både af Benny som ungkarl og senere som et vitalt modnet led i den lille familie. Af den årsag er vi helt på det rene med det smertelige tab, Susanne og søn har lidt.
 

Men Holger vore tanker går også til dig, vi har med års mellemrum med glæde kunnet konstatere, at I fik etableret og udbygget et værdifuldt forhold grundet ikke kun i gensidig professionel respekt men så sandelig også med basis i et varmt venskab. Vi har stadig billedet, hvor du søsætter din levende julegave fra Susanne og Benny i haven. Den Jul (1999) tilbragte vi sammen også med Susanne i Pilanisberg lejren bag løvehegnet. Benny er fotograferet med Tuborghue og er i tilgift iført snorkel!
 

I tidsforløbet med Erikas mangeårige kamp mod kræften, har vi under vore alt for mange hospitalsbesøg på diverse hospitaler kunnet konstatere, at alt for mange angribes hårdt i alt for ung en alder. Det virker urimeligt, når man selv er godt oppe i årene, også fordi man ved, hvilken hård indsats, de kommende år byder på, uden at et heldigt udfald er sikkert. Også derfor ved vi hvilket hårdt tab, I alle har lidt.
 

Modtag vore varmeste tanker og medfølelse.

Jeres hengivne Erika og Bo (Sinding)

Uretfærdigt at et godt og elskeligt menneske skal herfra alt for tidligt.

Jeg udtrykker min dybeste sorg og sender varmeste tanker til både familien og dig.

 

Bedste hilsener
 

Bjarne L. Weng

Det gør mig meget ondt at læse at Benny ikke er her mere, jeg tænker ofte på en fantastisk jagt som min mand og jeg oplevede sammen med ham, for omkring 10 år siden.
 

Måske du husker det, selvom det er så længe siden og du har oplevet så mange gæster, for jeg kørte sammen med dig sent om aftenen tilbage til Pretoria, hvor vi i et forfærdeligt regnvejr kørte fast i mudder, inde hos en stor flok køer. Du måtte ind og hente en flok sorte mennesker som var ret påvirkede, så du befalede mig at holde mig i bilen og holde døren lukket.
 

Da bilen var trukket fri med hjælp af en traktor, så sang du opera for mig hele vejen hjem til Main House. Min mand Ole Sørensen og Benny fik nedlagt en stor KUDU, som jeg ser på hver dag i mit hjem. De havde meget besvær med at finde den p.g.a. det voldsomme regnvejr og den dårlige sigtbarhed, hvor det samtidigt var blevet mørkt. Men de var begge meget glade, da de næste dag kom "hjem".
 

Min mand Ole Sørensen døde af kræft for 7 år siden, så jeg ved at det har været en hård proces som I alle har været igennem, for man føler sig så ufattelig hjælpeløs når man er på sidelinien og oppe mod den modbydelige sygdom.
 

Jeg oplevede dengang hvor meget at Benny betød for dig og jeg kan se på de vedlagte billeder at hans søn og kone har en stor plads i dit hjerte.
 

Kærlig hilsen

Lone Qvist, Aalborg

Jeg håber alt er vel hos dig - også i forlængelse af Benny’s alt for tidlige bortgang. Jeg har i sorgen nydt din hyldest til Benny, og læst de mange kondolancer og nydt film og billeder … det er et dejlige minder om en pragtfuld personlighed, og i forlængelse heraf, har jeg også genset alle mine dejlige billeder fra vores far - søn tur i 2011. Jeg har vedhæftet et par stykker til dig! Kristian Eriksen, Aalborg

Det var en trist oplysning du i dag har sendt os. Vi har et par gange nydt Bennys og hans families selskab, og oplevet ham som et meget spændende menneske, når han fortalte om sine bedrifter. Det må være et stort savn for jer alle på lodgen. Vi høres ved.

 

Mange venlige hilsner, Ilse og Oli (Olsen)

Tak for din hilsen. For 5 år siden var nede hos dig med Riis Rejser, hvor vi havde fornøjelsen at hilse og spiste med Bennys familie. En flot og smuk eftermæle du giver Benny her på mailen/ hjemmesiden.
En ubeskrivelig sorg for hans familie, som vi sender de varmeste tanker.
Mh. Hanne, Peter og Nikolaj Skivild

Dear Holger,


It has been long time since we communicated. I have seen on the home of jensensafaris showing the picture of Benny; but against it there is dates; Do mean Benny passed on?

 

How is Susan and the boy? Please if true my sincere Condolences to you all and '' MAY BENNY'S  SOUL REST IN INTERNAL PEACE''. I hope and wish you God's guidance in these difficult moments.

 

Yours
MANIRGABA R.MICHAEL

Tak for mail. Den triste besked om Benny alt alt for tidlige død gjorde et stort indtryk på os. Sikken en sorg der har ramt Jer. Vi besøgte jer på en golfrejse til Sydafrika for en del år tilbage. Før barnebarnet var født. Måske vi en dag kommer tilbage.
 

Med venlig hilsen, Benthe Albertsen & Torben Kruger

Jeg vil meget gerne kondulere. Jeg blev meget ked af det på Susanne og Nicolais vegne og selvfølgelig også dig, som hans bedste ven og arbejdsgiver. Jeg føler med jer alle og jeg håber du vil bringe Susanne min største følelse af sorg.

 

De bedste hilsner til jer alle 3.

Jan Rolighed

Der gør os ondt at erfare at Benny er død i en alt for tidlig alder.

Modtag vores dybeste medfølelser.

Holger, også tak for de fine minder du har fundet frem om Benny og hans familie.

 

Med venlig hilsen 

Hartmann H. Jensen

De dybeste medfølelser herfra. Jagt forbi men de gode minder forbliver. RIP Benny
Poul Erik Mortensen

Tak for den dejlige mindeside for Benny. Også for mig, som ikke kendte Benny tæt, er det utroligt dejligt at se disse billeder fra et rigt og fantastisk liv. Og det beskriver på smukkeste vis jeres dybe fællesskab, et sjældent søn/far parallelt forhold, når det er bedst, og som de færreste får lov til at opleve. 

Det har rørt mig. Jeg ønsker alt det bedste fremover for dig og Bennys søn og kone.

Jeg håber at vi ses i Sydafrika inden altfor længe.

De bedste hilsener og tanker fra Hans Ulrik og Per.

Jag fick tyvär inte träffa Benny mer än en gång när min fru och jag övernattade hos ER. Vemär det som har styr på livet? Vi förstår att dagarna är tunga,men trots allt är Ni ju tre.
 
Bästa hälsningar
Ulf och Majvi (Johansson)

Jeg må indrømme, at denne mail har slagen mig med tavshed i nogle dage – og det er ret usædvanligt!! Vi erindrer os fortsat Benny som en stærk mand, som intet kunne ramme – og så få meddelelsen om, at han ikke er mere!!  For dig må det være som at miste en søn – og for familien må det jo nærmest være ubærligt –at miste dette glade og positive menneske. Glædeligt at læse, at du gjorde dit bedste for at opfylde Bennys sidste ønsker.
 

Vi sender vore bedste kondolence-ønsker – og repeterer endnu engang de gode minder om vort ophold hos jer! Vi har anbefalet det til andre.

Med venlig hilsen

Inge og Steffen Møller - Holbæk                    

Holger, so very good to hear from you! Terrible news to hear that Benny has passed away. I am so very sorry. He was a fantastic man and will be missed by all that have ever known him. I hope things are otherwise going well for you and your business. Economy is very slow here, freight business is way down. I will be guiding a long season up here this year. All of August is caribou on the North Slope of the Brooks Range, Sept. is moose on the Melozi, and October is brown bear on the tip of the Alaska Penninsula. I do wish our seasons were longer, would quit driving truck in a heartbeat! Ha, Ha! Thank You for the video link. It is amazing what your editer can do!  You take care of yourself Holger.
Best Regards, Dane (Hamilton)

Det var et stort chok der mødte mig, da jeg forleden åbnede din mail med nyhedsbrev. Ser ikke Jyllandsposten, så jeg var helt uvidende om, at du har mistet din dygtige kollega og jagtven. Anede heller ikke at han var syg i 2 år. Jeg var hos jer et af de første forår, hvor Benny var kommet. Han kunne det hele - behagelig, professionel når det drejede sig om jagt, effektiv og ansvarsbevidst.


Vi har som andre mange gode minder fra adskillige rejser til Sydafrika.


Har læst de hundreder af kondolencer - meget gribende og dejlige. Jeg har kun at tilføje, at jeg tænker meget på Susanne og Nikolai - og dig naturligvis, I må bære på en stor sorg.


De bedste hilsner fra Margit Friis

Modtag min kondolence. Jeg sidder her i chock og med tårer i øjnene, dybt berørt over den ufattelig triste nyhed, at I har mistet Benny.

 

I har et stort savn, men I må huske på, at nu har Benny fået fred efter, kan jeg forstå, en lang kamp mod kræften. Det kender jeg til, da jeg selv har haft kræft. Når I kommer igennem alt dette - for det gør I - skal I glæde jer over alt det gode, I havde sammen.

 

Mine tanker går ofte til Sydafrika og personligt vil jeg mindes de gode stunder, jeg havde sammen med Benny, som jeg oplevede som en dejlig mand og et rart og behageligt menneske.

 

De varmeste tanker og hilsner,

Helle (Veis Christensen)

Jeg blev meget ked af i sidste uge at læse, at Benny døde i april i år. Det er virkelig sørgeligt.

Det lyder til, at det er gået stærkt, virkelig trist og svært at forstå.

Mine tanker går til jer alle tre. Du må hilse Susanne.
 

Kh Nanna (Boas)

Det gør mig ondt at erfare, at Benny alt for tidligt er gået bort. Selvom det er en del år siden, vi var på jagt hos jer, så husker jeg tydeligt Benny som en glad og utroligt hjælpsom gut. Han skulle dog til USA, så vi fortsatte med dig, og havde lidt sjov med at lokke Benny´s labrador i hans pool, for det måtte den jo ikke, men det lykkedes. Vi har mange gode minder fra vores jagtrejse dengang.


Desværre mistede jeg Keld sidste år, den 20. marts, så jeg føler med Benny´s kone og lille dreng. Det er en stor sorg at miste sin ægtefælle og far. Jeg håber, du tager godt hånd om dem. Og selvom jeg ikke kender dem, må du hilse – jeg tænker på dem.

 

Mange hilsner fra

 

Birgitt Jensen

Jeg er meget berørt over at “din lille familie”skal udsættes for sådan en sorg. Jeg kender ikke Benny, men har hørt meget godt om ham. Jeg føler med hans enke og lille søn og selvfølgelig med dig.

 

Du var så venlig, at sende mig en hilsen da Palle døde og også en hilsen fra Peru. Jeg ønsker dig og dine al godt fremover. Håber vi mødes snart.

 

Kærlig hilsen

Else Ejdrup Drescher

Det er en helt vidunderlig hjemmeside, du har lavet om Benny. Tak for den. Ikke mange drenge/sønner vil som Nicolaj have et så fornemt minde om deres far. Det må have været en slem tid for alle de godt 2 år sygdommen varede, og vi kan forstå, at savnet er stort.
 
Vi er glade for, alle de film, vi har. Vi ser en en gang imellem, når vi snakker om jer – eller bare har lyst til at se film. Godt I havde en fin jagttur den 24. maj.
 

Mange hilsener    Jørgen og Mette (Fog)

Sender vore varmeste hilsner m. Kondolance, i den triste tid, I har haft m. Benny´s død. Vi læser mindesiden, igen & igen.  Og kan ikke forstå situationen, I er i.

Meget svært for både store & små.   Har kun besøgt jeres dejlige ”RESORT”   1 gang, men fornemmede hurtigt, at her var godt at være.

Ønsker alt det bedste for jer alle.

Mange gode  & varme ønsker for jeres fremtid-----uden Benny.

Ester & Bent Skøtt - Christiansfeld

Det er med ekstrem stor sorg at høre at Benny Nørgaard Bjerg er afgået ved døden i en alder af kun 45 år. Jeg kendte ham som en stor jæger der havde familie, venner, jagt og natur som livsnerven i sit desværre korte liv. Jeg ønsker af mit inderste at din familie og nærmeste venner kommer over denne store sorg og videre i deres liv. Det er jeg 100% sikker på at Benny også ønsker. Så kære Benny, pas godt på dem hvor du nu er.

 

Med venlig hilsen

Morten Ladehoff

Lad migudtrykke min dybeste medfølelse med tabet af din trofaste medarbejder og bedste jagtkammerat igennem mange år. For tab af elskede familiemedlemmer og gode venner gives kun ringe trøst! Mindesiden du har lavet for at ære Benny Nørgaard Bjergs minde er utrolig smuk og meget udtryksfuld, og de mange tilkendegivelser fra jeres mangfoldige gæster vidner jo blot om hvor bredt tabet af ham er og vil være i lang tid fremover.

 

Monique (Ingwes)

I am so sorry to hear about Benny. All my sympathy to you, Susan and Nicolaj. I how he was everything to you. Good luck with all going foward. Jaco (de Lange)

Hello Holger

 

Paul and I would lie to once again express our condolences on the passing away of Benny. We did not know him very well but when we did meet we found him extremely likeable and interesting. I know that he was like family to you and we would like to express our sympathy on the loss of someone dear to you and his family.

 

Best wishes

 

Shelley & Paul

Jeg har først nu i forbindelse med et "kig" på din hjemmeside, erfaret den triste besked om Bennys alt for tidlige død, men hvor er det flot og respektfuldt, at du har lavet denne beskrivende og gribende hjemmeside om ham og hans bedrifter og den enorme betydning han har haft, for Jer som har kendt ham i mange år.

Håber både du og hans familie kan stå sammen i den svære tid og mindes alle de gode og spændende oplevelser I har haft sammen.

Livet er skrøbeligt og ikke nogen selvfølge, så det er vigtigt, at værne om hinanden og skønne på hver dag, man får lov til at opleve.
 
Venlig hilsen
Karen Gydesen

Kære Susanne, Nicolaj og Holger

Vi har tænkt meget på jer alle…

Benny var en fantastisk person med livsglæde og interesse for sine omgiver som kun få personer besidder.  Når man var sammen med Benny var man i de bedste hænder og trykke rammer. Personligt var Benny en god kammerat med super humor og energi som stadig får vores smil frem J. Vi har stor respekt for jer alle og er sikre på at jeres hjerter finder de positive sider af en alt for tidlig afslutning for Benny.

”De mennesker som har fået mest ud af deres liv, er ikke dem, som har levet i hundrede år, men dem, som har levet hvert minut”

 

Med mange kærlige tanker Familien Stadsing
 

Ps vedhæftet er et foto fra en 10-dages jagtrejse hvor Benny er fanget i sit es nemlig i naturen med venner og jagtkunder

Først - det gør mig ondt at erfare at Benny er gået bort. Jeg var 65-rejseleder i oktober 2009,  på en uforglemmelig tur til Sydafrika – arrangeret af dig og dine medarbejdere. På rejsens sidste dage –  vi boede i “Coach House” – blev en af gæsterne voldsomt sløj. Benny tog resolut førerkasketten på og kørte gæsten til nærmeste hospital. Gæsten fik de nødvendige medikamenter – og klarede hjemrejsen sammen med os andre. Jeg mindes Benny som en særdeles sympatisk og ansvarsfuld person. Jeg føler med hans efterladte hustru og sønnen – som vist nok er dit et og alt – Nikolaj. Tænk – knægten er – som vi andre- blevet 6 år ældre.
 
Jørgen Skovmose

 

Kære Holger,

 

Bjørn og jeg blev meget bedrøvede, da vi forleden hørte, at Benny var gået bort efter alvorlig sygdom. 

 
Vi syntes meget godt om ham – han var altid med et stort smil og parat til at hjælpe med hvad det måtte være.
 
Det må være svært at undvære ham, og specielt vil vi gerne bede dig udtrykke vore dybeste medfølelse til Susanne og hans søn (Nikolaj?).
 
Mange hilsener Bjørn Schwartz Jensen og Karin Lange

NO 721